Wadah Madrasah Pengalaman: Jalan Kenangan Kuala Lumpur _Yeah dah balik Sarawak


Monday, October 17, 2011

Jalan Kenangan Kuala Lumpur _Yeah dah balik Sarawak

.


Assalammualaikum...


Lama dah kan Wan tak update Blog...Makin bersawang sawanglah Laman Sesawang Wan nie..Kesian..Nak wat camne , tak de orang pun nak jenguk.Kekadang terasa rindu sesangat nak berborak kosong dengan korang semua. Pembaca pembaca Blog Wan walaupun hanya Dua tiga orang je..Seminggu dah berlalu..Seminggu jugaklah teratak Wan nie sunyi sepi...Dengan harapan kalian semua sihat lah hendaknya..


Rindu akan kelibat kehidupan di Kuala Lumpur lagi kuat rindu pada Kitaran hidup di Sarawak, Padahal tak banyak pun perbezaan Sarawak dah Kuala Lumpur.Apa yang membezakan hanya bangunan pencakar langit dan kelibat warga kota. Kuala Lumpur yang penuh dengan pelbagai warna warni manusia dan tak juga ketinggalan jua bunga bunga plastik busuk yang bertaburan. Bukan hendak menjatuhkan nama baik Kuala Lumpur..Namun itulah pandangan seorang insan yang pernah menjejakkan kaki Di bandar Metropolitan.


K lah korang..Penat sesangat malam nie..Mata lak mengantuk sangat..Lepas nie nak Blogwalking dan lepas tu nak tidur lak..


Alhamdullillah selamat kembali ke Sarawak..

Papai

.



24 comments:

Mohamad Amzar said...

selamat, selamat

Nurul CLumsy Gurl said...

biaselah KL.. gi la Melaka... melaka kan bndar teknologi hijau.. ahhaa

Cik Chokie said...

wahh wan dah kembali :') rindu sangat at wan. sunyi je tanpa wan an.

wan.. bunga kertas busuk ehh ? hehe setahu miza x da bau. hikhik ;D

ape-2 pun happy sangat bile wan da balik, teratak wan dah hidup kembali <3

Umie Artoqiemie said...

gambar klcc sikda wan?

Si Cilik Mish Ross said...

wah..rindunye...org srwak dah ke KL..org KL ntah bile dpt ke srwak.. :)

Wan_hazel said...

Mohamad Amza

hehehe..selamat selmat

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

insya Allah..kalau ade rezeki wan g taw..

Wan_hazel said...

Cik Chokie

ahahha...betul jugak kn mana lah ade bau..ahahha..tengs taw..lama dah kan wan tak update...

Wan_hazel said...

Umie Artoqiemie

ada..p sik da mas amok upload..ahhaha

Wan_hazel said...

Si Cilik Mish Ross

hehehe..rindu2...nanti pergi lah ke KL ye

Suara Hati said...

alhamdulillah....

Cik Chokie said...

hehe yeap :) memang dah lame. ala tapi wan g pun bub blaja kan ? mesti bestkan. eh wan sikit la burger tu. :P solo je dia ehh haha. peace

QasehSuci said...

rindu wan jugak...

lama dah tak jeguk belog wan..sory, akak busy...update pown pakai android jerk...

zuera said...

hohoh...zue pun lame da x blk sarawak...area bau... pe2 pun..rehat dlu ye..:)

Wan_hazel said...

Suara Hati

alhamdulillah....

Wan_hazel said...

Cik Chokie

ahahha/burger tu tak leh kongsi..hahaha...a ah g koz kene wat lab kat sana..ehhehe

Wan_hazel said...

QasehSuci

tak pe kak..ehehhe..Wan skang nie pun akan bertambah BZ dgn final exam

Wan_hazel said...

zuera

hehehe..peace

Si Pengembara said...

lalala.. alhamdulillah.. merantau ke tempat orang ye tak.. teringin gile nak pergi sarawak jugak.. bila lah agaknya..

♥ shaheizny ma ♥ said...

wan skng ambek kos ape ek?

Wan_hazel said...

Si Pengembara

boleh je..nanti kalau ade rezeki boleh lah ke sarawak

Wan_hazel said...

♥ shaheizny ma ♥

wan skang ambik engring elektrik Kuasa..nape ye??

Wansteddy Tales said...

Xdapat juga nk jumpa Wan :( Last week thrill betul. Jumaat smpai ahad keje packing pindah barang je. plan nk jumpa wan hari sabtu xsempat juga. Xpe la Wan. Harap2 ada jodoh jumpa Wan lain kali. Nnt akk nk pos goodies bag yg akk sedia utk wan kalau nk jumpa mgu lepas. harap2 Wan suka :) ambil masa sikit nk pos ni. Akk nk setelkan urusan pindah opis pula huhu...

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

tak pe kak..Hope ade jodoh nak jumpa suatu hari nanti..Wna tak taw dh bila lagi akan ke KL..Kalu umur pjg dan ade rezeki ade lah masa akan ke KL tu..

Tenga kak,eh ade goodies utk Wan lah..ehehe..Terima kasih kak...