Wadah Madrasah Pengalaman: Bugs atau Google Trick yang korang tak tahu..Best syok


Wednesday, December 21, 2011

Bugs atau Google Trick yang korang tak tahu..Best syok

.


Assalamualaikum...

Hai korang kali nie wan nak share bende yang best dekat Google..bende nie dah lama..dan banyak bugs atau trick nie dah diatasi..so tinggal beberapa je lagi yang ada..Contoh macam kat atas tu..kalau korang nak tengok..

Korang google je "let it snow" dan enter so korang akan dapat lah hasil nya.



Yang kat atas tu lak "askew" atau "tilt"



Yang kat atas tu lak "Hannukah"



Yang kat atas nie lak..Berpusing pusing.."DO A BARREL ROLL"




Yang kat tas nie lak "Gravity" tapi skang korang tak leh nak cari dan dapatkan hasil kat google..tapi korang leh tenagok kat sini..

http://mrdoob.com/projects/chromeexperiments/google_gravity/



Ok tu je..

Selamat mencuba

lain lain yang korang mesti tahu

.





13 comments:

myra azraff said...

hoo..bestnya..
sblom ni cuma tau yg let it snow tu jer..:D

Nurul Ezatee Bieber said...

Wah,terrar lah abg wan

NHY said...

cool. jom huru harakan google. hehe.

SN said...

best larh.blh wat main2

Eera Shera said...

ada yg dah pernah terai..menarik kan

ruzanaazman said...

ho..ho..best larh..

Ckin Kembaq said...

BEST2.. ^_^

Shah Rizar Mohd Basir said...

nice trick.. hehehe

QHaziq said...

assalamualaikum wan!!asal blog saya punye chatbox xleh scroll ke bawah untuk tgok msj yg lepas..plizz help..

http://qhaziq.blogspot.com

Wan_hazel said...

wan cek boleh je scroll tu

Izz Faizah said...

wahhh...menarikk...:)

zana said...

menarik..nak try la :)

Shaquilla Abdullah said...

etetetet :) kelakar lah :D