Wadah Madrasah Pengalaman: Semakin malas nak berblog_selamat tinggal semua


Monday, December 19, 2011

Semakin malas nak berblog_selamat tinggal semua

.

Assalamualaikum...

Skang dah malas nak update..Nak post pun dah malas..Entah lah sama ada Blog nie akan dibiarkan bersawang selama lamanya atau akan diteruskan..Selepas nie nak selesaikan semua tempahan yang sebelum nie.banyak yang tertanguh.Maaf taw..Sesapa nak tempah template or header tu..Wan dah tutup tempahan..


Blog nie banyak bagi Wan income tambahan..Duit untuk Wan melanjutkan pelajaran...Syukur sangat..Tapi skang nie banyak perkara yang menduga..Biarlah..Semuanya Wan serahkan pada Takdir.

.



24 comments:

NuraLyah said...

abang wan nak stop berblogging ke..?

Izkan Putra said...

la kenape pulak wan?? pe2pon semoga wan tabah ok..!!

***kami sntiasa catwalk dlm blog nie***usaha yg best n byk info dlm blog nie

! AYIES ZAIMA ! said...

jangan tutup blog ni ye .
kalau ada masa , postlah satu dua patah kata . gambar pun tak pe ~ (: ..

LaLa said...

hope wan still go on with blogging...

Lala harap wan tabah menghadapi dugaan, be strong :)

Farez Shah said...

abang wan janganlah,
sape nak jadi sumber inspirasi
farez shah untuk jdi
blogger yg superb
macam abang!

fathiyyahISMAIL said...

laa knp pulak? T__T

bersabarlah menghadapi dugaan :'(

Najibah said...

La Tahzan..InnaAllaha ma'ana..bersabar la ya..

MaYa MustWany said...

la awatnya ni wan,rilex la
at least jangan stop for ever.kalau free,cool update la balik.xyah rushing.sayang la blog ni.teruskan blogging ye..semangat!

Arina Shamsul said...

huhuhu..janganlah..blog wan ni banyak beri akak inspirasi tau.blog wan ni jugala,blog pertama akak jumpa ada tutorial time memula kak nak ubah penampilan blog,sbb blog inilah yg pertama buat kak KAGUM(kemas,byk tutor,selesa,dan menarik)

Di blog inilah juga kak dpt byk ilmu melalui setiap tutor yg wan kongsi,blog ini jugalah second paking kak setiap kali nak update blog..

Blog ini jugalah buat kak sll godek2,Try2 baca&faham koding(tapi x pandai lulus)kerana semangat nak buat BG Post&sidebar jadi solid cam BackGround Post&sidebar blog ni(tapi tak pandai jadi2,jadi pun,repeat.

waaaaa...huhuhu,takkan blog ni dibiarkan begitu je..isk..sob..sob..

(maaf komen da mcm entri,panjang berjela)uhuk..uhuk..uuuwwaaaaa...makkkk!!nak gula2!!huhuhu...

RJuliza said...

anda tidak dibenarkan berhenti! :P

Cik Chokie said...

wan , miza rasa biarkan je la eh blog wan ni . bila semua dah selesai wan balik blogging :') lagi pun dkt blog wan banyak sangat beri ilmu at semua blogger . ada manfaat . insyaallah selagi kami gunakannya, ganjaran pahala untk wan dituruskan :')insyaallah, amin .

miza doakan semua masalh wan allah akan beri jalan penyelesaian . n yang penting jangan cakap kat allah , allah turunkan masalah tanpa jalan penyelesaian , tapi cakap at masalah yang allah sentiasa ada dgn kite untk kite mencari jalan penyelesaian . insyaallah amin :)

tabah ye wan . banyakkan berdoa .
peace wan ^__^

Mohd Noor Shawal said...

la...jangan lah....baru je promote blog abng... :(

Nurul Amira said...

alah kenapa ? jagan lah

zeybubumoshiiyui said...

takkan nak stop kot ? takyah ler Y____Y

lucky_star9484 said...

wan,,GANBATTE!!!!

Adam Malaysian Idol said...

alalalala ... pahal tok wan? pahal cam kecewa jak tok????

iszieylyanziy said...

laaa,,nak stop blogging dah?

MiMie AddNin said...

tetibe je nak tinggalkan blog ni..
tp sy rase normal la kalu ade rase gitu sbb kite kan manusia..
bukan mesin yg leh buat bende same tetiap ari..
hope awk akan kembali jgk nnt kalu dah rase nk berblog balik..

MiSz fiFiEyQa said...

ehhh...jangan la stop...just take a break okey...be strong!!! =)

Nurul CLumsy Gurl said...

oo. tidak!

saya fatin comel ! said...

hye,,abg wan,,
i'm new in blog,,
my friend yg shorkan blog abg wan ni pd saya,,cz byk info dlm blog abg wan ni,,
please,,jgn tutup blog,,ni..
cz ur blog is very usefull for me..
i'm begging you. . :)

zana said...

npe lak wan?

dyabunga said...

jgan lah tutup blog nie..
kebanykkn tutorial dya blaja dri blog nie

afifi shamsuri said...

ala abg wan , jgnla cm ni ? nak lagi tutorr :'(