Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Baucar Buku 1 Malaysia..nak beli apa??


Saturday, February 4, 2012

Doodle story..Baucar Buku 1 Malaysia..nak beli apa??

.


Assalamualaikum...

Korang dah dapat Baucar RM200 Baucar Buku Satu Malaysia..Semua pelajar mesti dapat kan..Wan dah dapat dah..Ambik hari Khamis tadi.. Skang tengah fikir nak bile apa..Korang yang dah dapat tu dah beli ke???Beli apa??Kongsilah kat Wan...nak tengok nak tengok..



Apa kata kita pergi membeli belah sekarang..Dah comel + hensem nie..hehehe..jom jom..




Apa ye yang terbaik untuk dibeli??Owh ye adik adik..Baucar nie hanya boleh digunakan untuk membeli buku di kedai buku yang terpilih je k..kedai runcit tak boleh..Kepsi tak boleh..Dan ingat jangan Baucar nie tak boleh dijual untuk keuntungan peribadi..Kalau nak bagi kat Wan boleh je..Sila post..hahaha.



Harap korang semua gunalah baucar tu untuk tujuan yang terbaik k.Jangan buat akak kat atas tu marah..Kang kena babap..Hilang ayu akak tu nanti..hehehe..Kakak tu amat tegas ...


K lah korang tu je..

Papai..



Seperti biasa kalau suka entri kali nie..Jum sponser RM0.20 untuk Wan..senang je klik nie.How much do you know about being healthy?


Owh ye..Wan perlukan Like korang di facebook .Like poster Wan di sini :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268817953184103&set=a.268667953199103.59604.232885313444034&type=1&permPage=1

Sempena Pertandingan Poster Dakwah , Dakwah Islam.Klik kalau nak tengok poster yang Wan edit dan jangan lupa LIKE sekali..


Terima Kasih semua..



.



15 comments:

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

as usual..memang comel!!
anda telah membuatkan saya jatuh cinta dengan dudel wan hazel..ouhh..#tetibaaaaa....

fa buat beli buku rujukan jea..mula mula ingat 200 tu banyak padahal bila dah shopping2 sikit jea..terpaksa pakai duit sendiri sebab lebih 200..hikhik..

Ayuni said...

sye dh abis kn RM 100 utk novel n buku motivasi....

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag borong habis RM150 beli novel. HAHA. Lagi RM50 beli buku belajar. Tak tau pulak beli pendrive pun boleh pakai voucher >.<

gigiAriEma said...

aiyo gg punya dh abes maa.. mcm x ckup aje dehh. hehe

tiera said...

wan..singgah sini x jumpe jerit2 wan..jom join segmen tiera

cu a said...

saya beli novel semua :)
2 3 buah buku motivasi.. tu pon tak cukup.. hehe

Ayuni said...

sye dh vote, blog nie mmg best, bnyk tutorial best2!

ALLYNA HASHIM said...

bestnyer dapat voucher buku....
kalau la kak allyna dapat voucher rm200 tu,akak beli banyak2 buku resepi masak2...hehehe....

♛ Dea Arematt ♛ said...

hehe..kmk mcm2 dah beli..;p.. cekidaut kt belog kmk..:)

♥ asma ♥ said...

comel nyer..........

shedameor said...

okay, sheda dah habes dah baucer tuu. hehe


#salam maulidur rasul :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

best tu dapat beli macam macam . yang berguna . hehe :) dudel sangat ohsem :)

.: rOzirOx :. said...

omol omel!!
wan, sy da habeskan rm50. bli tafsir alquran n novel. tinggal rm150. nak bli buku medical surgical tp da habes kat kdai. ramai betul yg bli, smpai tak menyempat tinggalkn tok sy..hihi..

ZiErWa zAiNaL said...

wan..sgt comel la..hehe.. baucer buku zz satu ape x guna lg... tunggu pesta buku kt u.. dah hbis beli buku ilmiah n then kalau ada lebih bru nk beli bende lain..hik3..

نور فاتن said...

sebuah bku medik ja da abes 200 T_T