Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Karakter baru/kawan baru..Ada idea nak kongsi??


Thursday, February 2, 2012

Doodle story..Karakter baru/kawan baru..Ada idea nak kongsi??

.


H
ehehe..bertemu lagi diruangan nie..Asyik update time malam malam je Wan nie kan..Al maklumlah sibuk sikit..Penat..dan macam macam lagi..ehehhe..Perkenalkan karakter terbaru dalam Vlog Doodle + blog Wan.Comel tak comel tak??Gadis Ayu..Sopan santun dan pemalu..



Sebenarnya Wan belum tentukan watak , sifat dan nama untuk karakter Wan nie..So dengan bantuan korang semua diharap boleh beri sedikit cadangan nama dan watak untuk karakter nie.. Harap harap korang sudi membantu.. Mungkin idea yang korang berikan tu menarik minat Wan untuk diguna pakai.. tak salahkan kalau korang nak kongsi idea..hehehe..Wan sendiri pun dah tak de idea..Korang kasi taw apa apa je yang terlintas dalam otak korang..watak , sifat , hubungan , dan lain lain lagi kat ruangan komen kat bawah nie.. lagi ramai lagi meriah..betul tak??

Dah ada cadangan??idea?? apa tunggu lagi..Komen cepat komen cepat..ehehhe.

Terima kasih bagi yang like dan share "Doodle Story"

Dan jutaan terima kasih buat semua pihak yang sudi menyokong karya "Doodle Story" Wan yang Wan fikirkan tiada lansung sambutan..Namun tanggapan Wan seratus peratus terpesong..Rupa rupanya karya "Doodle Story" ini mendapat sambutan yang tersendiri..


Doodle story..Vlog ke blog nie
Doodle story..Memeow saya
Doodle story..Blog tanpa Follower dan tiada komen = Forever Alone


Juga bagi yang bermurah hati menderma ke tabung ayam Wan..Hanya Allah sahaja yang membalas nya..Semoga kehidupan kita sama sama diberkati...Amin.


Seperti biasa kalau suka..Klik like dan share kat kawan kawan..Dan kalau suka entri kali nie..Jum sponser RM0.20 untuk Wan..senang je klik nie..Duit Tabung


Terima kasih



.



15 comments:

Gadis mutiara_Solehah said...

Nama dia kasik WANi lah,haha.. PErangai gila-gila tp masih mengekalkan sifat sebagai gadis melayu=)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

kasi la name die betty.. :)

character die...mm..haa!! cepat blushing, quite clumsy tapi bijak giler especially pasal science..
music lover pn ok kot..

Mohamad Hanafi said...

Nama Pompuan tu.. Kitty
Suka menyampuk, suka buat lawak,
peramah, dan gedik XD hahaha

Cahaya said...

Nama kmk jak Farah :P haha...karakternya pemalu mcm kmk:p hehe..xda bah bg wan..btw,kmk ska doodle nak lakiya..haha,mlm tdik mek try mendoodle & hasilnya memuaskan, ada masa mek letak kat blog :)

aLoWeRRa KiD's said...

bagi name helly cute sikit.. ^^

AisYah said...

comelnye...hmm kalau boleh bagi name kite lah Aisyah..haha

Hmm begi watak die as clumsy girl yang selalu blur...haha mesti cute...nge~

~ cahayakelembutan ~ said...

kiut eh..suka kmk nangga..kmk x tauk juak nak merik idea..p watak nya 2 ya ng kiut la..:)

Yumida said...

cantik ar doodle tu

ilishaheera said...

Watak : Mia
Perwatakan (Selain sopan santun dan pemalu) :
*Cepat terharu (Keluaq ayaq mata sikit) xD
*Cuba mendekati peralatan make-up
*Suka memasak
*Tahu pelbagai bahasa
*Suka pakai pakaian yang sedondon ( Kalau tudung hijau, semua pakaian dia bertemakan hijau) xD
*Suka camdek (usik) Wan teruk-teruk
*Selalu bagi nasihat

uncHa said...

hehe comel !!! geramnya :P

suegadis said...

gorgeous doodle~!

Ckin Kembaq said...

tak ada idea nak bagi..ikut kata hati wan naa.. ^_*

p/s : tadi dekat 2 jam duk try buat doodle..hehe alhamdulillah faham dah...tp tak mahir lagi..baru test buat muka.. and tdung..hehe

zirazerra said...

comel sgt.. =)

Anna Irda said...

Salam adik...nk tahu font yg adik guna kt entry ni. Comel =)

Nabila Medan said...

Salam, wan.. nabila nak tanya boleh?
apa nama font yg wan guna dekat gambar doodle tu.. teringin sgt nak tahu. Dah lama mencari. Hope boleh beritahu dkt cbox blog nabila.
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com