Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Jangan pernah terlupa Allah (Islam itu indah,I love Islam)


Friday, February 3, 2012

Doodle story..Jangan pernah terlupa Allah (Islam itu indah,I love Islam)

.


Assalamualaikum ...

Jumaat penghulu segala hari..Hari nie nak muhasabah diri disamping berkongsi kat korang semua..Pasti ramai adik adik atau mungkin yang lebih dewasa akan terus online sebaik sahaja datang ke rumah , opis , atau dimana tempat yan ada Wifi free.. Wan sendiri pun kekadang macam tu.. Benda nie dah macam rutin atau keperluan. Entah.. dalam tak sedar kita kita terlupa akan sesuatu...


Dan kekadang menyalahkan sesuatu..Teringat akan sesuatu..Entah betul atau tidak tindakan itu.. Pernahkah kalian terfikir??



Kalau tak dipantau..tak ditegur mesti ramai yang akan khilaf.Hanya segelintir sahaja yang akan beringat.



Jadi sama sama lah kita bermuhasabah diri..Ingat pesan akak kat atas tu kalau tak nak kena babap..hehehe.. Semoga kita semua takut akan Hukuman Allah.

Babap = Pukul

Papai..


Seperti biasa kalau suka entri kali nie..Jum sponser RM0.20 untuk Wan..senang je klik nie.How much do you know about being healthy?


Owh ye..Wan perlukan Like korang di facebook .Like poster Wan di sini :
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=268817953184103&set=a.268667953199103.59604.232885313444034&type=1&permPage=1

Sempena Pertandingan Poster Dakwah , Dakwah Islam.Klik kalau nak tengok poster yang Wan edit dan jangan lupa LIKE sekali..


Terima Kasih semua..



.



22 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag pom macam ni jugak. Asal jumpa tempat WiFi free, online ! Pantang jumpa lah kiranya~ Adoi.

Muhasabah diri kat sini ;)

.cik syana. said...

eh. sya bukan kaki online yg selalu online ye.

btw, garangnye doodle wan! takut mak! ;P

sara E a.k.a ct said...

yap2..islam itu indah:D
comel yer doodle ni..huhu..lame x singgah sini:)

nanad said...

insyaAllah ^^.. hihi, comel doodle tu :D

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

waa!! i am already crazy about ur doodle right now!

comey gilak!!! nak satu!

Aida Omar said...

time sempit je ingat Allah.. :) time senang lupa kan wan.. Dah like gambar poster wan :)

eeiyss said...

tiutttt~

Ckin Kembaq said...

comel sangat..babap tu pukul rupanya.. ^_^

Koding said...

Ingatlah Allah setiap masa dan ketika...
Patuhilah perintahnya...

NiaLidia. said...

hehe done bg wan 20sen dann like heee.

oh ye , nak bg rm50 ni :P

wannnnnnnnnn (buat mata kelip2) haha

sudi tak join contest nia?

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

jom jom ^^

Wan_hazel said...

Puan Besar Shag Yahaya


hehehe..tu lah...sama2 kita bermuhasabah

Wan_hazel said...

sara E a.k.a ct

tengs..

Wan_hazel said...

.cik syana

ehehe...jgn takut..hehehe

Wan_hazel said...

nanad

tengs taw

Wan_hazel said...

NiGhTiNaNgLe_FARA

ambik je..boleh je..tengs taw

Wan_hazel said...

Aida Omar

tengs..peace

Wan_hazel said...

eeiyss

tengs..ehehhe

Wan_hazel said...

Ckin Kembaq

a ah..ehehhe

Wan_hazel said...

Koding

yep betul tu

Wan_hazel said...

NiaLidia

hehehe..tengs..nanti wan join taw kalau ada masa..

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

sme2la kte saling megingati ke arah kebaikann.. kreditt utk wann, mnusia mudah lupe cam sy juge..hihi

Muhammad Afif said...

semoga Allah redha