Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Study ke Online??


Monday, March 12, 2012

Doodle story..Study ke Online??

.



Assalamualaikum...

Eh dah study blom nie??kalau blom tu g study dulu..Jangan nak terhegeh hegeh online ..Hahaha..Selalunya kalau kita study mesti otak asyik ingat nak online or game.. Kalau study pun kejap je..Yang nie jenis yang macam Wan lah..Malas nak study.. Bukan malas sangat tapi malas sikit je..hahaha.Masa study tu mata mula lah mengantuk..bantal dan tilam asyik panggil je..Mata pun terpejam pejam je ... Kenapalah masa buka buku mesti rasa mengantuk..haiya..




Dekat sekolah niat tu baik je..murni je.. nak study masa kat rumah..Dah datang rumah..haish...malas lak nak crita..sendiri pun taw kan..ahhaha..kalau mengadap laptop mata terbukak je memanjang..Contohnya sekarang nie..Cergas je menaip entri nie..kalau menaip laporan terus rasa jari macam nak patah..ahahha.Sama jugak pada mereka yang tengah baca nie..ahahha..

K lah korang..Sekadar berpesan kepada diri sendiri..Final Exam tak lama lagi..


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..



Papai..



Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Dew More Win More!.Dew More Win More!.Atau klik button Donate..

Papai





.



16 comments:

Haruno Hana 하나 said...

haha... comel~ :D

Gadis mutiara_Solehah said...

betul tu.. godd luck untuk final exam nanti^^

^_^ Zaza Nur Iman said...

wah..lebih kurang je ms zamn study dlu..hehe

oyyuon said...

better stdies la dear

wani said...

arggghhhh
homework menimbum
9 subjek ada buku latihan!!!
camne nak pmr dis year???

MiSz fiFiEyQa said...

sama la wan..sy pon selalu camtu..sekarang ni pon patutnye bukak laptop nak buat assignment,sedar2 dah melencong pulak..online sampai pukul 11.30pm dah ni..huaaaa...geram dgn diri sendiri.. T___T

Azee Hana said...

betul2..setuju sangat..kalau hadap buku tu,,rasanya 10 minit je tahan..kalo laptop,,berjam2 pon tahan..kire boleh brsengkang mata la..haha
salam kenal dari facebook grup mari berblogger..dah follow u..jum lawat blog saya..=)

anNaqia said...

all the best for your final. sindrom normal kanak-kanak pelajar. dlu selalu je kne sindrom tu. eheh. :)

Detective Fiqa said...

tau takpee. hahaha :D

Miss Amateur Cook said...

ehh sama la kita!! mngadap buka je mngantuk mngadap laptop je trus segar. hehe.

ntah la xtahu nak buat macam mana ye tapi internet satu2nya sumber entertainment, information, connection with family and friends segalanya lah bagi saya yg berada di perantauan ni. huhu.

Ckin Kembaq said...

chaiyok2...study..study..kurangkan online..jgn tak online langsung.. ^_^

steffany daph said...

errhh.. sma species la kita. kdg2 tu bila nak study, mesti paksa diri. simpan lapy jau2 smpai lock almari. biar tak dpt buka. supaya boleh fokus study.

Nurul CLumsy Gurl said...

ekhem.... terase nie tau.. hahaa

ciksukaberangan said...

haha. tak masuk U lagi~ tatau :p Belajar la ye nak :D

cik lemon said...

haha ~ memang la kan ,
:D , all the best for final exam okie :D

mi$$ch0c0laTe said...

nk mtk izin nak ambik doodle nie ley x... :)