Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Mungkin sebab nie kawan / pak we korang "BZ"


Friday, March 16, 2012

Doodle story..Mungkin sebab nie kawan / pak we korang "BZ"

.

Assalamualaikum...

Pernah tak korang alami situasi macam nie?? korang dapat kiriman SMS masa korang sibuk..Atau korang hantar SMS masa orang tu tengah sibuk??


Pernah???


K0rang hantar SMS panjang...


Tapi dapat balasan pendek..



Sebabnya kawan atau pak we korang nak fokus..Perlukan tumpuan sepenuhnya..Tapi korang tak faham kan..



Hanya fokus je dapat berikan kejayaan..Semua yang perlu mesti fokus..Tumpuan..masa cikgu mengajar pun perlu tumpuan..Termasuklah....




Yeah...Termasuklah masa main DOTA....ehehe..Betul tak betul??


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Atau korang nak share kat kawan kawan / Pak we korang yang sibuk dengan DOTA..Silakan..boleh je share.


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 ..senang je klik nie.Agent 7.7.All rangers!.Atau klik button Donate..Sumbangan iklhas anda amat Wan hargai..



Papai


.



47 comments:

Are~q!Lah said...

x de pakwe so x penah kena ..
kwan ? dah bnyk kali dah ..

NuRuL hUsNa ^^ said...

yaa , pakwe husna suka sangat tak angkat call husna disebabkan game DOTA tu , grrr ! tapi husna tak kesah :')

Leeya Amalia said...

Selalu sangat . Bila tanya ' kenapa bz ? ' . Jawabnya 'aku tengah main game ni ' . -__________-"

Haruno Hana 하나 said...

waaa~ dh klik.. hehe :D x tahannya busy masa main DOTA.. kelasss la jenama lappy tu.. haha XD

Misya_mimie said...

Haha ..
tabiat lelaki sekarang ..

Azee Hana said...

penah...xsuke kalo hantar mesej pnjg2 ,,si dia bls ok je ke...x suke...lagi2 kalau tgh maen gem,,x de mknenye nk bls mesej..

Teratak Zaffendi said...

uits..DOTA tu apa?

CikHoneyBee said...

haha. btol. memang pun. lelaki kalo dapat main dota atau counterstrike..mmg sume bnde die lupa.. smpai mkn pun bule tolak tepi. yg penting berjuang dulu katanya. memang sakit hati jew. tp byle kite pun trut join main game jgk.. haha, dh tk sakit hati dh. die pulak yg bebel2 abaikan die. kahkahkah

steffany daph said...

if mcm sya, sya support la. tak kisah pun kalo reply bz. kita kena faham la kan. hehok, comel eh doodle tu :D

✿Gucciey Lavender✿ said...

bz fokus tang main .. kehkeh ... terbaik lah entri nie ... :D

Cik Chokie said...

err igt an fokus apelah tadi . hahaa wan pun main dota gak . hihihi .

yeap kena fokus. kadang2 bile time kite tgh smgat nk buat kerja sesuatu bile ada pengacau rasa terganggu --'

tp paling xsuke or tak best bile kite text panjang2 . dibalasnya pendek gile . haha lg2 kalau hanya balas 'K'

zeybubumoshiiyui said...

Hahahaha , Zeyy pernah . Rasa macam nak lempar kasut saiz 9 je dekat dorang . Btw , abg Wan buat doodle guna adobe cs3 ke apa erk ?

Megat Najmuddin said...

wan men dota ke? aku men jgk...

http://belogbudakpurple.blogspot.com/2012/03/men-dota-tak-abis2.html

Halimatun Sa'adiah said...

terbaek!

: akifasyalurun : said...

owg sms panjang2 die eply satu perkataan je memang menyakitkan hati.....sobsobsob -.-'

Wan_hazel said...

Are~q!Lah

kawan..mesti kaki game jugak..ehehe

Wan_hazel said...

NuRuL hUsNa ^^

ahahha..husna memang memahami

Wan_hazel said...

Leeya Amalia


ahhaha..jawapan yg illhas tu

Wan_hazel said...

Haruno Hana 하나

ahhaha..lappy mahal tu..hhehe

Wan_hazel said...

Misya_mimie

ehehhe..no komen

Wan_hazel said...

Azee Hana

tgh bz tu...hehehe

Wan_hazel said...

Teratak Zaffendi

DOTA tu permainan game

Wan_hazel said...

CikHoneyBee

ahhaha...baru ida merasa kan..ehehhe..pdan muka..Game nie kuat sgt pngaruhnya

Wan_hazel said...

steffany daph

tengs..heheehhee..hope memamhami

Wan_hazel said...

✿Gucciey Lavender✿

hakikat sebenarnya

Wan_hazel said...

Cik Chokie

Wan sndri pernah kena jugak orang balas "k"

Wan_hazel said...

Megat Najmuddin
yep main jugak

Wan_hazel said...

Halimatun Sa'adiah
tengs

Wan_hazel said...

: akifasyalurun :

hahaha .kene bersabar

caliph shuriken said...

steady laa pakai sand king, hikk...

LYNN said...

ceh,,mmg saiko,,psl DOTA Ni small of matter j lah,haha,,my BRO kalau main siap bual ngan saya lagi,,hikhii

Wan_hazel said...

LYNN

bual2 mestilah dapat..ehhehe..try tgk suruh dia msg..ahahha...

Wan_hazel said...

caliph shuriken
eheheh...sk da best..

azznie said...

biasa la jugak

Mitsu Kizu Zie said...

pas kenak msg alu kalah...emo ngn gerek kejap..dolak la nektok free...ilek xda gangguan haha

Nurul Aisyah said...

pandai wan lukis :D

huhu tu kira ok lagi...
kdg2 x reply langsung!! > . <
tu rasa nak marah tu...hehehe

Sam Banjamin said...

owhh... main game rupenye.. ingat tengah buat assignment... hmmm.. cam ne tu.... ni punce gaduh nih.. hehehe

+++++

jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni...
dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lah jejak atau komen di mana-mana

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/soledad.html


zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif)

arenis said...

hehehe comel je doodle 2 :)
penah je kene ngan kwn...

Detective Fiqa said...

hahaha :D ayoo. macam serupa jee

Aida Azryn said...

brand tupperware? -..-"

Cik Pensil said...

haha. moral dia, fokus dalam setiap pekerjaan yg dilakukan :)

wani said...

hahaha
maen dota lax!
igt nape bz semacam.
esokm kena balik ostel dah! uwaaaaaa

Syamira Yahya said...

budak2 laki klaz sye dlu suke main game DOTA ni, xtaw la ape yg best game ni. .hee ^^

sye suke main game F1. .hehe

zeyeyey said...

Salam abg wan , zeyy baru lukis doodle tapi tak sehebat abg . hahahaha . tolong beri tunjuk ajar kalau ada silap salah :)

http://zeyramunchys.blogspot.com/2012/03/terasa-mudah-macam-jerawat-pulak.html

Shifa Jue said...

aie.. penah glak2 lalui ya sbb bf kaki games.. silap nk wan,kdk la games ya gf ny.. keh3..

orycandy said...

x pnah kne sbb xde pakwe klau ade pun cari yg x ske main game....heheheh

loVe puRpLe said...

hehhe takyah susah2 msg dia.. just install TeamViewer n tgk dia wat ape.. hehheh (^-^)