Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Final exam(Soalan Target)


Sunday, April 15, 2012

Doodle story..Final exam(Soalan Target)

.



Assalamualaikum...

Ada sesapa tak yang tertunggu tunggu "Doodle Story" Wan nie??hehehe..Dalam minggu nie Wan tengah final exam bab tu lah tak de update pasal "Doodle Story" nie.Biasalah kan bila final exam menjelang mula lah buat buat sibuk nak study padahal study hanya sekadar bukak buku dan tengok tengok..hahaha..Last paper Wan 19/04/2012.




Kalau tak belajar memang susah nak jawab exam..Kekadang apa yang kita study tu lansung tak keluar exam..Belajar satu topik je..Ingatkan akan keluar exam...padahal tak..Kalau jodoh dengan topik or soalan tu panjang ..Rezeki lah..Tersenyum panjanglah masa tu..jawab sambil senang hati..kalau tak??macam mana??




Habis satu paper tu kene selidik..baca satu satu soalan mana taw ada yang sangkut..Namun hakikatnya..tak de..masa tu barulah gementar tahap ayam nak kene sembelih..dalam otak dah fikir nak lulus je lagi..cukup cukup makan jadilah..



M
enangis tak berair mata lah masa tu..30 minit masa pertama untuk tidur..Lepas tu buat pengiraan untuk soalan yang dapat dijawab..tu pun teori ..Teori pun bagi jawapan entah apa apa je..Goreng je..Asal ada kaitan sikit..dah cukup..



Last last tetap menangis jugak...Wawawawawawa...Itulah hakikat seorang pelajar macam Wan nie..Kekadang masa belajar tu rasa macam dah taw semua langkah langkah pengiraan..Owh inilah nasib pelajar Jurutera..Orang kira banyak nombor tapi kami kira banyak huruf..Dan Transformers tu bukan robot .



Semoga peperiksaan Wan kali nie dapat 3.00 keatas macam sebelum nie..Doakan Wan taw..Amin


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 .Klik kanan dan open in new tab k , atau klik button donate.Yang iklhas nak klik je taw..Terima kasih

Who are you betting on for Axiata Cup? The Best
When price tags are slashed into half


P/S: Sesungguhnya kejayaan tu milik orang yang berusaha...Semoga semua dikalangan kita tak pernah putus asa untuk berjaya..






.



15 comments:

Cik Lyeen said...

Good luck Wan...semoga dapat pointer yg gempak2...hehee...musim exam dah tiba~~!!!

Haruno Hana 하나 said...

dah lama x jenguk blog Wan.. makin comel la :D suka Doodle Story ni.. haha XD all the best..

Haruno Hana 하나 said...

dah lama x jenguk blog Wan.. makin comel la :D suka Doodle Story ni.. haha XD all the best..

CCICute Design said...

tu ar.. bila target soklan yg akan kuar..tup2 x dek langsung.. mmg mental la masa tu.. =_=" mmg rs nak nanges... target lain.. lain yg kuar... uhuhuhu.. :P

keri ikhwan said...

eh, soklan target biasanya masuk. cuma malas nak cari. tp lepas habis exam bru tau ramai member yg dpt jwb sbb soklan yg diorang target masuk (lecturer kasi).. CIS!

insan biasa said...

comei la smua doodle nie..
heee.. :)

ZaroL said...

Wahhh , comel2 seyh doodle dia. mata mcm shining2 gitu. Btw. Goodluck Final ~!

Syamira Yahya said...

amin~ semoga abng dpt pointer yg best n gempak. .hehe ^^

caliph shuriken said...

gud luck wan.. realiti exam mmg cmni, hukk...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

fighting2 :).

MISS Z BERCELOTEH said...

Doa+ Usaha+Ikhtiar+Tawakal= insyaAlla berjya...

good luck ^^

ciksengeh :D said...

all da best !!!

my eyes for shine said...

kesiannye wan . takpe2x kite same2x doakan yang terbaik oke ;)

nabila azmi said...

hype..exam ke???goodluck la erk2..hehe...done follow sini=)=)...

Azhafizah[フィザ] said...

Good Luck Wan.seorang student takleh lari dari mengharap pada carry mark dan soalan spot.ape yang penting kene belajar semua..betul tak wan..kalau tak,menyesal kemudian hari..sobs sobs..dulu ku mmg begitu..skang menyesal juga..tapi sikit je la..Harap harap wan dapat score dgn cemerlang ye..