Wadah Madrasah Pengalaman: Malas seeeeeeeeeeeekali


Tuesday, May 8, 2012

Malas seeeeeeeeeeeekali


.



Assalamualaikum...


Hari nie pergi jumpa Yuyu Zulaikha.. enjoy sangat tapi masa pergi tu tersesat lak.Al Maklumlah jarang nak ke luar Sarawak.Jumpa jumpa Yuyu pun dah berpeluh peluh.Nasib bek lah lepas tu Yuyu ajak makan kat entah apa nama bangunan tu.Makan kemain mahal..Nasib baik Yuyu belanja..Lepas tu tengok wayang..Duit pun cukup cukup untuk balik je lagi..Nasib baik lah kali ini Yuyu jugak belanja..Semua Yuyu belanja.Best tak???Seronok sangat..Hahahaha.Ok semua..Jangan percaya semua tu tipu je..Tak de nye jumpa Yuyu.. Dulu dulu masa Yuyu jemput untuk rancangan Al hijrah Wan terpaksa tolak plak bab Wan jauh dan Yuyu pun SMS Wan last minit.Nak tempah tiket pergi pun dah lambat jadi Wan tolak lah..Wan ada no Hp Yuyu .yeah...Hahahha..Yang nie betul tak tipu.Mengada lak kan..Ok lupakan..


Dua tiga hari nie terasa sangat malas..Malas nak update blog malas nak Blogwalking , Malas nak design , Padahal tempahan dah berlambak..Skang tengah nak siapkan Kad kahwin yang ada Doodle, Doodle tu plak ada lima peringkat Tadika , sekolah rendah , Konvo , kerja dan last kahwin..Hope besok leh siapkan doodle dan le lah attach kat dalam kad lak. Lepas selesai tu siapkan template lak..harap sangat mulai esok tak malas lagi..Dan tak de perkara perkara yang mengganggu.


K lah korang setakat ni je untuk hari nie.. Blog Wan pun dah makin sunyi dah skang nie.. : (



Papai



.





26 comments:

Adibah Amalina said...

Neay boleh malas2.. penyakit ya.. semangat2.. HAHA
Macam bez jak doodle kad kawen ya.. Bok dpolah org..

ecadwinkyasha said...

kdg2 kmalasan tu yg buat keja tertangguh kan wan?..sakit hati betul.hahaha

Haruno Hana 하나 said...

ala siannya.. kenapa la takde mood tu? hehe.. :D apa2 pon jaga kesihatan tu.. pasni bleh wat doodle byk2 lg

Ryeha Rafael said...

rajin2 kerja ye wan :)

fiQ'Ra said...

haha, tertipu pulak.. tak apa, bahagikan masa ye.. insyaAllah di permudahkan :)

Alin_Secret said...

Lar , ingat kot betul2 jumpe Yuyu !! haha .. berangan jer abg Wan ni

Wan_hazel said...

Adibah Amalina

hahaha..malas nie nak molah eh..mala jak mek tok nangguh kerja..

Wan_hazel said...

ecadwinkyasha

a ah betul tu..kalau diikutkn nak update blog pun malas

Wan_hazel said...

Haruno Hana 하나

hahaha..Insya Allah...tengs taw

Wan_hazel said...

Ryeha Rafael


hehehe..tengs taw...

Wan_hazel said...

fiQ'Ra

tipu sikit2 je..eceh..hahaha

Wan_hazel said...

Alin_Secret

kalau jumpa yuyu betul2 wan dah tampal dah gambar wan ngn yuyu..ahaha

zatiey said...

same lah..kita same2 malas!! hahah..:P

✿ CIK N ✿ said...

hehe.. gtaw sis yuyu kang... wan kawen lah senng xmalas dah.. :p

EikaSchapika :) said...

laa abg wan ... malas pulak :( happy2 laa . tapy kiteorg tak happy sbb bulan nie bulan exam .. sampai cuti lak tuu . kayy byee abg wan :)

#saja dok singgah tgok doodle yg comel2 jap :)

fArAh kUchEnGg said...

hehe.. x mou r mls2 ea.. smngt2.. haha ! fara dtg ni.. he3...

Wan_hazel said...

zatiey

hahaha...sama lah kita

Wan_hazel said...

✿ CIK N ✿

hahha...gtau sis yuyu lak.hahaha..eh kawen ape nya kerja pun blum..awek pun tak de...hahaha

Wan_hazel said...

EikaSchapika :)

ehhehe..malas yg malas..nak tido je..hahaha..wan skang tengah cuti..ahahha...Study smart taw

Wan_hazel said...

fArAh kUchEnGg

semangt2..yeah..

keri ikhwan said...

peminat yuyu tegar nih haha

Wan_hazel said...

keri

hahaha..alamak...bukan peminat tapi pembaca tegar..eceh

cha'e said...

sila topup semangat anda !! jyeahh ! ;D

Chenal said...

Dah geng ngan orang glemer ko Wan!
bagu2!

Solehah Shamsuddin said...

Oh tidak wan.hilangkan kemalasan itu sebab saya suka jenguk sini.hehe anyways,semoga wan sukses ye :)

Ally Idris said...

dilanda penyakit 'M'.. haha.. Penyakit MALAS.. sama lah kita..