Wadah Madrasah Pengalaman: Yey..BoBoiBoy 2 musim kedua .


Saturday, May 12, 2012

Yey..BoBoiBoy 2 musim kedua .

.



Assalamualaikum...


Hai korang..Macam tak sabar lak Wan nak tengok BoboiBoy 2 nie..Ada karakter baru lak..Entah apa power karakter baru tu..Sapalah yang unlock karakter tu..Eceh dah macam main game lak..ehhehe..Semestinya power Boboiboy bertambah ohseeem..hehehe.Sebelum tu korang tengok dulu preview Boboiboy 2 nie.Tengok video bawah nie..





Cerita nie start 27 Mei, hari Ahad, pukul 7 malam hanya di TV3 taw..Cepat cepat lah tunggu depan TV nanti.. Apa yang penting Yaya yang bertudung tu tetap Comel..Owh Yaya..hahaha..Ada tak sesapa yang minat Boboiboy nie..Kalau ada kongsilah sikit pengalaman ke , pendapat ke.. atau kritikan .. Bahagian komen entri kat bawah nie terbuka kat korang..sila lah komen..ehehhe.


Wan yang dewasa nie pun minat Boboiboy.. Tak kisahlah orang nak kutuk ke apa ke. Yang penting Boboiboy boleh hilangkan tension Wan dan beri idea kat Wan.. Yang penting ini karya anak watan Malaysia...



P/S: Watak kegemaran Wan mestilah Yaya..Korang lak?




..



16 comments:

Adan said...

Terbaik! KIte pun nak share laa! :P

Anis Farhana said...

Gopall !! :D Hahahaha

Atifah Zulkifle said...

Boboiboy the best ! Tak sabar nak tunggu ahad ni ! Yaya makin cantik dengan fesyen tudungnya yg baru ♥

Nesa Wazir said...

nakkk sgt tgk!!!! XD

Wawa Rosli said...

halu!!
tin2 bw blog wan nie...
Tin2 pon suker sangat tgok citer boboiboy nie...slalu tgok ngan adik2 kat umah...
kdg2, perangai kebudak-budakkan masih ada dalam diri tin2..
huhuhu..tin2 suker watak boboiboy laaaaa....

Yaya StOry MorY said...

wow!Terbaik larh .!cartoon favy neyh!op coz la mnt yaya! namekite pown yaya ! ^^

keri ikhwan said...

Boboboy kartun animasi terbaik buat masa ni kat malaysia :D

|shuhadaothman|TM said...

biskut yaya pon upgrade jugak x ea nnti. hehe :D

maslin said...

mmg best!!! bkn bdk2 jer yg minat...mak bapak bdk pun minat gak....x sabar nak tunggu....

Cik Purple said...

amboi wan.. minat yaya.. hehehe.. :) cp pon minat gak boboiboy nih.. kalau hujg minggu tak blk kg, kompem layan boboiboy ngan housemate.. hehehe..

OrdinaryGirl1001 said...

Boboi ! haha..
tp suke tgk style karekter br tu..yg pakai cermin mata tuh..
p/s: x tgk stp ep boboi..tp kalu time tukar2 channel or adik yg tgk cite tu layan je.. best apa ! ;)

lumi shara jagat said...

alala !!! nanti dah xboley tengok.. 28 dah masuk matrik.. ishhh

ain dzaya said...

wan pun layan ..boboy gak ker..hehew

eyka said...

kita pun minat boboiboy gak ... bkn dak kecik je yg boleh tengok ,, org dewasa pun boleh .... kita minat BOBOIBOY and GOPAL .... :D

miss niedNied said...

boboiboy awesome!! huhu

eyfazumeow said...

suka sangat tengok boboiboy.! terbaikkk!