Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story... Tulisan buruk atau seni


Friday, May 11, 2012

Doodle Story... Tulisan buruk atau seni

.



Assalamualaikum....


Alo alo.. Wan baru lepas makan tadi terus terus buat Doodle Story nie.. Korang dah makan?Korang sihat?Korang happy sebab jumpa Crush korang? hehehe..Asyik asyik sebut crush je kan..mesti ada ape ape nie kan??hahaha..K lah korang kita teruskan dengan Doodle Story kita nie. Korang yang cantek tulisan . lurus dan kemas tulisan tu jangan gelak kat Wan k..bab tulisan Wan dah megalahkan tulisan Doktor..



Kalau Wan tulis kat papan hitam mesti tulisan tu akan menaik keatas .. Sama jugak kalau Wan menulis atas kertas kosong..memang tak lurus lah..Masa menulis tu perasaan rasa macam tu lah tulisan seni yang terlalu cantek..tengok tengok cantek sangat.. Sendiri tengok mesti cantek kan..






Padahal bila orang tengok..Buruklah sungguh..Wan selalu tanya adik adik Wan..cantek tak tulisan Wan..Tindak balas adik adik Wan tanpa menjaga hati abangnya rapuh ini dengan bangga nya mereka menjawab.."BURUK"...owh..owh.. Terasa diri ini dilembah kanak kanak yang baru pandai menulis..


P/S:Sampai sekarang Wan masih ragu ragu adakah bentuk tulisan melambangkan peribadai seseorang..Adakah korang nilai seseorang tu berdasarkan tulisan???Peace..Jom jenguk nie dulu Your stories inspired 88 years of innovation.macam best





Papai


.




9 comments:

my eyes for shine said...

tulisan mmg melambangkan peribadi seseorang :)

Wan_hazel said...

my eyes for shine


tulisan doktor macma mana erk ?

Mitsu Kizu Zie said...

tuisan aku kedak tulisan ompuan...org madah sbb ya sengaja tulis jaik2 nektok haha

^_^ aneyz ^_^ said...

singgah sini :)
ntah bg sye sye x tgok peribadi ssorng dri tulisan dye...
itu sye orng len mybe lar :)

CiK FizA said...

yup~ tulisan mmg melambangkan peribadi. kalau kemas je tulisan tuh msti org tuh pon kemas je. tp kdg2 tuh x jugak. depends pd setiap indivdu la. ada yg tulisan cantik, peribadi cantik, ada yg tulisan cantik, peribadi teruk n begitu la sebaliknya. ^^

Haruno Hana 하나 said...

haha.. tulisan Hana jenis bulat2 dan kecik2.. hoho.. mujur x besar mcm tulisan budak2 je.. tp x boleh mnulis atas kertas kosong/papan hitam gak.. mesti tulisan akn menaik >__<

OrdinaryGirl1001 said...

tulisan doktor mcm tulisan...hmm.. ce pi cr mn2 doktor pahtu suruh doktor tulis.. haha.. :p
ermm..kalu jenis tulisan melambangkan ciri2 seseorg tu, makna nya..saya ni mcm budak tadika :p
sbb ada org kata tulisan sy bulat2... tp kdg2 mcm cakar ayam :p . .
tp bila tulis dgn berhati2 and slow2 terhasil lah tulisan yg kemas ! haha.. cuba wan tulis slow2 .. pastu tgk cntk x tulisan tu..haha ;)

Ally Idris said...

haha.. slalu gilak kdak tok.. haha.. bila cikgu nyuroh nulis jawapan kat whiteboard.. haha..

Cik Cempaka said...

aik, siap ukur 30 degree tu ;)