Wadah Madrasah Pengalaman: Download free Adobe Premiere Pro CS4 + CS6 Portable


Wednesday, October 17, 2012

Download free Adobe Premiere Pro CS4 + CS6 Portable

.



Assalamualaikum


Kali nie Wan nak kongsiAdobe Premiere Pro CS 4 dan CS 6 lak kat korang..

Kalau korang nak download CS6 Laptop or Pc korang seharusnya 64 bit k.. yang nie hanya untuk 64 bit je..

Dan untuk CS4 lak untuk 32 bit


Korang download Guna link kat bawah nie k.... Ada link yang korang tak leh masuk kalau korang tak tukar DNS korang..Pilih je taw..nanti kalau dah masuk ke page tu korang download satu satu dari setiap link tu..Bila dah selesai download semua korang extract untuk gabungkan K..Acc 4shared tak leh guna dah..Maaf sangat ye.



Selamat mendownload


Download CS6 x64 64-bit:


Download CS4 x86 32-bit:  
Pilih salah satu .
DF - UL





.



9 comments:

Emas Putih said...

heheheh ^^ bagus2

Irna ahmad said...

Sharing is caring.. Wah, tq.. nanti kamik try :)

Khairul Azwan said...

assalamualaikum...
mcm mne nk download ny...
sbb bil saye cuba dye soh register la ap la...mcm2...ad care lebih ringkas???

Khairul Azwan said...

assalamualaikum....
saye dh cuba download tp dye son register la ap la...mcm2...
ad care lebih ringkas x???

Wan_hazel said...

salam..tak de cara ringkas...maaf taw

Said Zakaria said...

Assalamualaikum,

Saya terjumpa blog ni. Saya lihat sdri ada bagi link utk download portable adobe softwares. Saya nak tanya, di mana boleh dapatkan portable untuk InDesign versi Middle East.

Terima kasih banyak2 jika dapat membantu.

Terima kasih dan Wassalam

Said Zakaria

Wan_hazel said...

waalaikumsalam....

try guna nie k..

http://wanhazel.blogspot.com/2012/12/download-adobe-indesign-cs6-portable.html

hararakacak said...

salam, yang link download cs6 tu kenapa takde keluar tanda-tanda untuk download?

abylida reenlida said...

Assalamualaikum.. Wan.. Xdpt download la.. help me...~~!