Wadah Madrasah Pengalaman: Free download Adobe Flash Professional CS6 Portable


Saturday, October 20, 2012

Free download Adobe Flash Professional CS6 Portable

.




Assalamualaikum...


Kali nie nak kasi korang Adobe Flash Professional CS6 plak.. Tak perlu banyak cakap..Sapa yang nak leh je download.. Free nie..bukan trial dah..Jadi enjoy k..ehhehe


Korang download Guna link kat bawah nie k.. .. Ada link yang korang tak leh masuk kalau korang tak tukar DNS korang...nanti kalau dah masuk ke page tu korang download satu satu dari setiap link tu..Bila dah selesai download semua korang extract untuk gabungkan K..Acc 4shared tak leh guna dah..Maaf sangat ye.
Selamat mendownload


Download 







.



8 comments:

Faqihah Husni said...

Kegunaannya apa ni wan? :)

Wan_hazel said...

utk wat flash.. yg gerak2 tu...

shuhadaothman said...

dah lme cari mende ni wan. thank you! thank you! jasamu dikenang :)

Eza Boom Boom :) said...

okey la. nanti la try :) thanks ktk :D

Amirul Azin said...

salam... x leh download la wan...

Munirah Mohd Rizal said...

Wan, cuma ada part 2 dengan 3 je ke ? Part 1 memang tak de ke ?

Wan_hazel said...

rasanya ada kot..

nur ikaa said...

tq wan tuk adobe nie....