Wadah Madrasah Pengalaman: CUSTOM MADE STICKER KERETA


Monday, January 13, 2014

CUSTOM MADE STICKER KERETA

.

1x1.trans Contest SEO Car Stickers Malaysia

Assalamualaikum dan salam persaudaraan

Bagi car lover/pencinta kereta
Memang tidak dinafikan lagi penggunaan sticker pada kereta
Juga salah satu sudut kreatif yang boleh mencantikkan lagi kereta
Stance , Fitments , Hellaflush , Slammed, JDM culture
Semakin menjadi jadi diMalaysia
Dan disini jika anda ingin CUSTOM MADE STICKER KERETA pada body kereta anda


Anda boleh saja ke link atau menelefon keterangan dibawah


No Telefon : 010-2255485 / 012-6953385
Instagram Car Stickers Malaysia : car_stickers_malaysia
Servis : Printing Biasa, Bussines Card, Flyers,Banner, Sticker Kereta


Kalau boleh nak satu CUSTOM MADE STICKER KERETA nie
Biasalah kalau peminat 
Stance , Fitments , Hellaflush , Slammed, JDM culture
Pasti dan akan memandu dengan perlahan
Akibat daripada ketinggian kereta yang melampau rendah nya
Boleh letak kat cermin belakang kereta macam kat bawah nie
Bawah nie kereta wan
Sebab Wan upload gambar kereta wan nie
Sebab nak tunjuk
Bagaimana sticker kereta memainkan peranan
Untnk mencantikkan kereta
Lagi pun boleh buat peringatan

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/560844_10201017197181088_491635447_n.jpg

Letak sticker 
Kat atas yang kuning tu
You think im slow ? 
I can go slower
Jadi orang boleh tahu
Kereta Wan memang gerak slow punya

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1604595_10201478986205525_1555296815_n.jpg

Dengan ketinggian kereta Wan kat atas tu
Agak agak nak bawak laju tak ??? hehe
Jadi betullah apa yang tertera pada sticker berkenaan

You think im slow ? 
I can go slower

Nak slow lagi
Drop lagi body kereta
hehehe

Bukan sekadar Wan
Pak cik mak cik pun boleh guna
Sticker tu
Kira macam pemberitahuan awal
Kepada pemandu kat belakang


Jadi
Bagi peminat kereta
Korang boleh CUSTOM MADE STICKER KERETA korang
Nak macam mana sekali pun kasi taw je
Boleh jugak wat sticker untuk group kereta masing masing
Tak yah fikir banyak dah
PM terus kepada mereka
Mudah sangat
Kalau nak buat banyak sekali
Boleh deal dengan harga yang berpatutan dari mereka
Sekadar berkongsi

Kita sama sama dalam arena kereta
Sama sama lah berkongsi apa yang menarik


Make ur car low
Drive Slow
Respect others

.





11 comments:

Farisya Anastasyia said...

Terima Kasih Atas Penyertaan! :)
Jangan lupa blogwalking ke blog para sponsor dan peserta lain2 yer !^_^

p/s:Eh,dah letak link penyertaan di Page Farisya Anastasyia Blogspot? :)

Paly said...

bleh tahan gak.. paly pilih yang laen.. goodluck :)

Contest SEO Car Stickers Malaysia

farid laham said...

wah meriahnya hehe..

Custom Made Sticker Kereta said...

selamat berkompetisi, saya juga ikutam sekedar meramaikan / jd partisapan, ndak ahli bidang seo soalnya

sha dhira said...

shad join jugak, good luck..
akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

reezluv said...

kalau sape tak paham tatau la..kot tulis bahasa melayu kompem best.heeh

Khalid Kyle said...

Datang sini jalan2 BW dari contest yang sama =)

Jom Terjah : Custom Made Sticker Kereta | Car Stickers Malaysia

Yumida Huda said...

rendah na keta ya..sama level ngan tayar..ya mun kat bendul nang berkeriot2 jak bunyi..hihi
mcm2 design ooo sticker ya..juz pilih mana kita berkenan..nang bez
Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

mOoN said...

wahhh..cantik sticker.. :)

sy join juga...

http://www.munirahizzan.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum Wan
Singgah dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

Yumida Huda said...

bagus oooo sticker macam tok, sebagai medium promosi yang kita lekat..k mencantikkan kereta kita juak
Custom Made Sticker Kereta