Wadah Madrasah Pengalaman: 20 Freebies doodle korea muslimah


Saturday, January 11, 2014

20 Freebies doodle korea muslimah

.



Assalamualaikum

Sesapa yang berminat dengan doodle nie
Boleh lah ambil untuk simpanan diri dan kegunaan diri
Doodle ini diberi secara percuma dan boleh digunakan
Untuk berdakwah dengan menulis kata kata hikmah
Atau ayat dakwah
Boleh digunakan untuk gambar pada facebook dll
Boleh digunakan untuk header blog dll
Boleh digunakan untuk pembelajaran bagi cikgu cikgu
Dan boleh diprint sekiranya tidak digunakan untuk keuntungan

Diharap doodle ini tidak digunakan untuk sebarang unsur keuntungan
:)























Terima kasih semua
Kerana menyokong wan selama ini :)




.





23 comments:

Aqileh said...

wahhhh comelnyaaaa doodle abg wan omg sgt perfect!!! aaaaa :D
hihihihi

Wanie Zunidan said...

Minta izin ambik ye ..

fiqah hamed said...

Hasil doodle yg abg wan buat,memang buat hati ini nak ambil satu..hehe..^^

Keri Ikhwan said...

suka yg tudung pink baju kuning+hijau tu.

ni korea dah wat plastic surgery ke blum? haha

Cik Nur Shaz. said...

sy ada ambil :D mohon halalkan ye :)

Nur syarifah said...

salam.saie culik dua doodle awok nim..hee cumel geramm laa...siap pkai niqap lg tuh..

timm_bill said...

comel! culik 1!!

Iela (Gadis sulong) said...

waahhh. comelnyeee. teringin nak buat camni. saya amek ye. tq :)

Hana Jalil said...

SO SO SO SO SO CUTE >.< nak culik semua eh abg Wan :D

Qalsharif Mikhail said...

Assalamu'alaikum,good jod. Awesome!! Sarah ambil satu. Thanks.

Akrimi mathwa said...

sy ambik yee...jazakallah..tungggu versi jepun pulak. :D ありがとうございます

Anonymous said...

Comelllll sangat! Saya buat dp fb Jzkk :)

Iffah said...

comelnyaaaa !!!!

Nur Syuhada Fd said...

pakaian ni namanya hanbok

Mystery Girlz said...

saya culik 2 yer...jgn mrh :)

Sygku Dyla said...

Ambil semua! hehehe :P
Terima Kasih ><

Nur Adibah said...

saya ambil satu ya :)
btw cumilll sangat doodle

:sour n sweet: said...

slm
sy ambik & share dengan cikgu2 lain ye..tq..
sangat comey..tahniah2

Eyma su said...

saya ambil freebies...halal yer..sebagai balasan saya hantar hadiah larh...hee ^^V

nnti hantar nama dan alamat dekat email : eymasu @ hotmail.com ^^

serbasalah ambil freebies doodle org ^^V

NADA syafi said...

AMBIL ye...thx

Andi Ainur Akbar said...

ambil satu ya. makasih.

Nur Qaseh said...

salam
terima kasih utk freebies ni
saya minta izin utk guna di blog sy ya

Anonymous said...

Assalamualaikum. Mintak izin save doodle ni ya ;) Thankyou~