Wadah Madrasah Pengalaman


Wednesday, January 21, 2009

Pg nie aku g bayar bil...hm..lame giler aku tunggu ...dah lah 1kuanter je beropereasi..takkan ke giler 2..sesak nafas aku tunggu..n026 pun setahun menunggu,,,apa kejadian nye ari nie..nsib bek lah pak cik kat kuanter 2 kenal kat aku,,hm,,aku malas dah nak tggu g..aku kasi je kat pak cik 2..EN.Ahad Zaidi..trima kaseh byak2..sebab faham,,hehehe..






Datang je kat rumah aku trus on PC aku,,,nak on9..maklumlah aku dah cuti,,,xda klass pagi2 g..bulan FEB baru masuk,,,nak kata eppy 2 xgak,,bowink nye aku,,hm,,pg nie gak aku tukar aku punye pic kat cc blog aku nie..pas edit,,tengok kesesuaiannya aku trus tukar...3 kali kot aku tukar2..banyak yg aku edit xcantek..bab 2 lah slalu tukar2..hehehe,,skang aku tak taw nak wat ape g..nak membelek2 entry blogger2 je pasnie..heehehehe..tggu lah aku di page korang..aku akan tinggalkan pesanan..tak pun good mwnink,,,hehehe,,,






so tu je lah entry aku kali nie..xde yang menarik pun..







hazel tutup cerita dah..