Wadah Madrasah Pengalaman: Lalu lalang pancaindra


Friday, February 20, 2009

Lalu lalang pancaindra


Salam korang,hope sihatlh hendaknya...

Wah,sopannya aku pagi nie.bg salam plak.slalunya xcmtu pn.slalunya aku trus je bleter bdialog kat blog aku nie...nyway,,lbh bek cmnie kan.manusia bleh berubah,kearah kebaikan or keburukan 2.its up 2 ourself.kita sndiri yang tntukan...xgitu kengkawan.?

So,pg nie aku happy sgt,aku xde klaz.sabtu n ahad nie pn xde klaz gak...free,.yey yey.tp petang nie nak kena trun bab ada pbncangn ngn sir aku...hope xlma sgt...off topic..

Aku nie suka sgt bfkr mlbhi zat,mcorak mahligai impian dlm angan,yai yai,brangan,seronokkan berangan..kdg2 but not really,almost da tme lh aku bfkr,kekadang tme aku menyelusuri warkah khdupan dlm entry korang,aku bfkir gak.i try to walking in ur shoes..i noe,aku bkn pemikir yg bfalsafah pn.bkn pngkritik itu ini,aku hanya aku.hanya cuba memberi pndapat..

Kekadang khidupan nie penuh dgn kejutan,penuh dgn kesedihan,kegembiraan gak...yg susah kita nk sedar,kita xpernah pn tahu kekalau shabat kita 2 sedih,kdg2 shbat kita 2 pndai nk sorokkan pasaan even rapat skalipun.aku pn xtaw,atau aku sesaje wat xtaw dgn pkara yg cam gitu.entahlah,dlm xsdar aku,aku dh wat ksilapan.aku abaikan shabat yg dh lama aku kenal...ataupn kengkawan aku yg dh lupakan aku.atau aku yg cuba nk lupakn mreka.dsebalik dua 2,yg mane yg aku hadapi...???



XXXXX



Kelmarin aku byk habiskan masa aku ber's.m.s' ngan kengkawan lama aku..byk gak yg ckap aku nie dh sombong."lawa ktk ya"maksudnya sombong awak 2..yg plik nya.aku 1st sent msg kat diorang.lagi2 aku mms cute pic plak kat dia org.xpasal2 aku plak yg kene...hehehe.kene cop sombong plak..tp xpe..seronok dpt borak2 g.byk yg dia org crta ngn aku pasal khdupn dia org.tntang cnta dia owg,,,aku dgr je lah kan.maklumlah aku xda cnta pn.
(aha,kak sri,kmk xda gerek eh.memandai jak ktk ya.xda cntun pn.hehehe)





Ok,that all 4 today...nak wat assgment plak,hm,nak wat ke tak pn xpasti.mlas nye...sambil wat sambil skodeng blog korang..hehehe..






Hazel keep da faith n nothing else matter.



2 comments:

Nur Syafiqah said...

ololooo~
dic0p combong ye..
hehe :D
ha'a,brangan mmg shonok gler! =p
haha :)
"idup msti brangan"..er,leh ke gitu?huk3 =,=

Wan_hazel said...

yalah iqah...hehehe...kne cop nye wan nie..p xsebenarnye kan..hahaha.

a ah lah iqah..idup mesti berangan..kalau x..xde lah impian,,eceh...memandai plak,,