Wadah Madrasah Pengalaman: Beijing...Taman Sahabat


Tuesday, March 10, 2009

Beijing...Taman Sahabat

Salam ♥♥♥











Hari nie aku kuar ngan kengkawan,fly 2 beijing,china,hehehe.seronok gak.byk gak pic yg kta org ambik.but skit je yg aku upload.kali nie aku kurangkan pic aku,n aku lbihkan skit pemandangan,*lebihkan sikit,sikit je.*hehehe.kalau muka aku je aku nak tampal kat sini,bosan gak korang tengok nanti.,.so let me start da story.

Jam 3.00 PM,lepas habis klaz.kta org bkemas nak berangkat dah..takut tlewat plak sbab 2 gopoh.hehehe.
Seronok plak aku.dah tertunai janji aku nak bawa kengkawan aku fly ke beijing,xpelah kan,duit xmjadi masalah.kawan mane nak cari kan.
Hehehe.(mengade ngade plak aku nie)




Yang pic atas nie kita owg nak wat cover album,hehehe.mcm lah kita org nie artis,pasan plak.hahaha.nasib bek time 2 xda org sangat.so senang lenanglah nak posing.hehehe.cuaca pun ok gak.seronok seronok.










Cantek x?kalau korang nak taw,time nie hujan renyai2.hehehe.

.kat dalan tasik 2.banyak ikan.byk sesangat.hehehe







Yang nie pun cantek gak.aku xnak cacatkan pemandangan kat situ dgn wajah aku.hehehe.biarlah pemandangan ini kekal cntek dan indah seadanya.






Nie lah ikan kat dlm tasik 2.kita org kasi mkanan.bja kat situ dijual,Rm2.00 satu paket.murah je.byk lah ikan kat situ,kalau korang jalan kat tp tasik nie,ikan tu akan follow korang.caye x?tp 2 lah hakikatnya.may b sbab lapar kot or nak bkawan ngn manusia.hahaha.owh ya.masa kita org kasi ikan 2 makan.ikan 2 melompat lompat.faham x?hehehe.k lah korang setakat nie je yang aku dpt crite kan.ekceli,aku xda crita g dh.hahaha.dah habis,finish owg putih cakap.huhuhu



Hazel papai.


Owh ye.tempat 2 sbnarnya kat sarawak nie gak.xjauh dr kolej aku.bg sesapa yg dh tahu 2...bez kan tempat 2.hehehe.

Korang yg blum g 2.nie lah antara tmpat yg cntek untuk dlawati.tp kecil sikitlah kawasan 2.hehehe.papai.c ya in my next entry.




.



8 comments:

ateeqa Y. said...

hai wan..

tpt2 atas ni nmpak mcm interesting..

aduhai, bila la bleh jejak kaki ke sarawak..

hmmm..btw..sori..i'm kind a busy...sgt2 busy skrg...huhu..sori ya..

:)

♥chentaMAYA™ said...

wan~bwk sy ke sana!haha!ok?bley?

Wan_hazel said...

kak eqa..ok..hehehe..nanti ada masa g lah kat sawak nie..hehehe

Wan_hazel said...

lah maya g sawak nie..pas 2 wan bawakalh maya k..hehehe

Azura Chan said...

hehe...
kmk pun entry pun pasal taman sahabat.
best ow merik ikan makan..

Wan_hazel said...

Aok lah.ikan kelaparan ya.hehehe.asa mok tangkap mbak pulang jak ikan ya.hehehe

chentanuriz said...

suke view ats air yg nampak ikan 2!!
nmpak chantek n kreatif sgt2 la!!!
good snap!

Wan_hazel said...

hahaha...tu pun nak hati2 ...takut2 hp jatuh lam air tasik 2..hehehe...seronok tengok ikan..hehehe