Wadah Madrasah Pengalaman: tak sampai


Thursday, March 12, 2009

tak sampai






Salam ♥♥♥


Ruang ini,
Aku masih disini,
Sukar untuk ku minggir dari nya,
Itu satu ancaman bagiku,
Betapa terdesak nya aku memahatkan 'ancaman' sebagai penganti maksud.
Kala ini,saat ini,
Aku akan mencuba mengurangkan tarian jemariku diatas papan kekunci ini.
Mohon amat aku dapat melakukannya.
Hanya dalam angan.


☺☺☺☺☺



Tak sampai 1hari pun aku xon9.tipu nya aku.hehehe.betul lah,memang xbleh punya.kalau lah rumah korang ada wifi.mcm kat rumah aku nie.apa korang nak wat.??open je laptop,trus dpt on9.hehehe.mungkin kali ni aku akan on9 gune hphone je.mungkin lah.why?? Sebab nya on9 guna hphone byk bnda yg xdapat nak wat serentak.fham kan.jujur aku ckap kalau aku on9.aku xdapat nak jauhkan cursor mouse aku dr mengklik icon YM and bookmarks blog.nape??itu aku xpasti...jgn tanya mengapa.hehehe
pakai hphone pun on9 gak kan.so,aku xdpt nak jauhkan diri dari meng'on9'.maaf keatas diri sndiri.

Setelah menempuh situasi yang mcm nie,bru aku sedar keburukan dunia tanpa sempadan nie,lbih lbih lagi bila ia hanya dihujung jari.pernah tak korang tanya apa yang korang dh wat ngan teknologi nie.membantu or makin mbebankan.???aku pun xpernah tanya g.hahaha.

Keburukan yg aku alami,hanya aku,aku xtekankan sgt keburukan pada pdngn yg mluas.aku tekankan kat sini.keburukan yg menimpa aku.xda kena mengena ngn korang."lain padang lain belalang".hehehe.kalau aku nak wat assgment aku akan on YM aku,pasal???seronok kot,nak tnjuk kat kengkawan,aku nie slalu on9,or dh tabiat negatif aku.hahaha.mase wat assgment bila org da *BUZZ*(gegar gegar.hehehe)aku mula lah layan.lentok sgt ngn bnda 2.sampai tlupa ngn assgment.pastu mulalah on yang len,Hehehe.

Situasi yg sama,wat assgment,kengkawan *BUZZ* gak.mase nie tngah syok menaip assgment,pergh,ada owg kacau,nak kene budak nie.pastu mulalah marah.tak tngok ke status aku BUSY .pastu bdak 2 ckap sowie g.dah kacau g.nak kene jugak bdak nie.dah org ckap bz xyah lah nk kcau g.xda guna nya balai polis kalau maaf 2 bguna.eceh...marah betul ke aku nie.hahaha.

Kebaikan,xyah crte lah.korang sndiri taw,..huhuhu.




Tips memeow untuk tidak meng'On9'kan diri.tidak dapat dipraktikan..hehehe.(nie kmk nak carik pic org yg kmk xsuka,slagik ktk ada on9.adalah kmk.hahaha)
Wat kak srisufi.thankz kak sri..




Hazel...
Dibalik baiknya ada buruknya..
_fikirkan renungkan_








6 comments:

chentanuriz said...

pe yg x sampai 2 hazel...
huhuu~
nice to meet u lorh!!
superb blog!!!
keep in touch k...
ni mesti xde keje mlm ni kan...
2 psl on9...
x pon ade keje tp saje wat2 xde keje...
hehe~

Wan_hazel said...

Nce 2 noe u 2.a ah.saje je wat xda keje.hahaha.2 lah pasal.keep in touch n thankz

simple of me(: said...

salam.
hye! thanks for viewing my blog :)
blog awak cantek!
sy xreti laa nak edit2 nih.huhuhu
bru je pon ade blog ;)
keep in touch k.
thanks again!

Wan_hazel said...

ya keep in touch,,senang je nak edit blog nie,,hehehe,,,

chentanuriz said...

hazel ajar akak gak leh x...
huhu~
tunjuk ajar ku sifoo!!!

Wan_hazel said...

chentanuriz,,
bleh,,wan bleh ajar semua nye..tanye je k...wan ajar..