Wadah Madrasah Pengalaman: sementara aku tinggalkan blogger


Wednesday, March 11, 2009

sementara aku tinggalkan blogger





salam ♥♥♥



Aku terlalu sibuk nak on9 sampai aku terlupe nak study...entahlah dah terlalu obses kot..so wat mase skang nie,,aku nak tinggalkan kegiatan aku nie,,n nak tengok sejauh mane aku bleh bertahan tanpa on9..

And mata aku pun dah menjadi jadi rabun nya,,,,,so nie lah masa aku nak berehat n abaikan masa aku mengadap pkara yg meng'on9,kan aku nie

or korang ada cara len.....hm...mungkin susah aku nak buang tabiat aku nie..kalau tak on9 pakai pc aku on9 pakai Hphone..so susahlah...Tolong aku...korang wat xtaw je..


The End










8 comments:

♥chentaMAYA™ said...

xpe2!
slmt mencube!

CikYana(",) said...

kad kawen kak yana ek?
ade2..
akan menyusul dec 2010..
hehehe..insyaALLAH..
tgu jela ek :)

Miss Siti Nurbadyriah said...

eyy2??
apa ini..sudah malas?
ini tidak bagus!!

tips k halang xmok on9..
lekat gmbr nok ktk xsuka rah skrin pc..
or cuba polah2 hilang ingtan trhadap pc..

ataupun curangkan diri anda dr pc ke laptop..

p/s: cm xbtol jk tips ya..p i tried.. ;p

SRISUFI said...

eh eh,

tang merajuk jak bunyi nya. Boleh bah study ngan online sik ada masalah ya. Ktk jgn terlalu obses. eh, sampei obses indah jak nya?

seimbangkan k. Contohnya dlm sehari wajib tanamkan limit 1 jam utk online. Ramai org mcm tok bah. Apapun tahniah dik wan. Ktk dah leh beza nok ney sigek jadi prioriti dlm hdp.


selamat berjaya

Wan_hazel said...

maya..

tak dapat mencube pun..hehehe

Wan_hazel said...

kak yana..

lah kad kawen 2 nak 8 guni gak..
hehehe

Wan_hazel said...

memeow..
lah selagik da ktk xpat mek menghalangkan dirik xon9..hehehe,,,

Wan_hazel said...

kak sri..
thank kak sri...
lak mek cuba..pa pa pun nak xpat dibunag juak rasa nak on9 ya..

yalah lak mek try 1jam jak,,,hehehe,,,