Wadah Madrasah Pengalaman: Remind me ke...


Saturday, March 14, 2009

Remind me ke...





Salam




Hari nie aku ada sorang kawan,jumpe kat YM.dia pakai YM kawan gurl aku.bab 2 lah aku cakap jmpe kat YM.bile aku fikir balik,lucu plak,mungkin dia nie,syang gler kat awek dia...n tanpa segan silu plak remind aku jgn ngorat awek dia.hahaha.psilat Malaysia.eh,sape name kawan aku 2...takyah kasi taw lah,,nice 2 noe u fwen,kalau ada baca entry aku nie,jangan marah taw,nie untuk sejarah ari sabtu je,hehehe.Aku jauh kat sarawak nie,mane nak ngorat awek kau 2,beza umur aku ngan awek kau 2 pun jauh sangat beza nya...
Kalau yang same umur tak kisah lah,kan kan kan.beza setahun pun ok gak.hahahaha.eh,xtaw lah.tp jgn lah jarak umur 2 jauh sangat,hahaha


Good boy,hope hubungan korang bekekalan...aku aminkan.aku anggap awek kau 2,mcm adk aku je.harap sedia maklum.peace no war.
Salam persahabatan,no revenge between us.peace.






Hazel
Memeow tangga ktk ada owg ngetez kmk.xmek mok juak ngan gerek nya ya eh.da ka patut.klaka camtok,xnya paham li.bila gk kita duak tok.hahahaha



12 comments:

SRISUFI said...

Salam dik wan..

o tedah nanggar nya. pa polah kitak tek?

simple of me(: said...

bogosbagos.
jgn kaco awek org.
hikhik (:
ouh, kmu di sarawak ea?
jaohhh tu..

Azura Chan said...

Otedah..
Boh layan org camya.
Ahakz

Wan_hazel said...

salam kak sri..xda polah pa pa eh...hehhee...

Wan_hazel said...

a ah kat sarawak,,,lah xde lah nak sampai kacau awek orang..hahahha

Wan_hazel said...

azura chan,,
xmek layan juak org kedak ya...da ka madah camya..xingin juak bah..hahaha

FiFiNeNi said...

hahaha..cian tedah..
eh,pa da org mdh mek jgn ngorat ktk jwak dik??
gerek ktk ka??
agagaga..
xda la..
kidding2 di hari ahad..
hehe..
have a wonderful day my beloved brother..(~_^)

Wan_hazel said...

hahah,,,ada jak ktk ya..gerek pun xda mek tok...hahaha..u to my dear ..have a nice day

minah straberry said...

wan
afza ase terase r..
sbb r2 dya ckp dya on9 ym afza
adoyai cian wan an?
ermm
xpew la wan skali skale
biar pdan mke dya
hik2

Wan_hazel said...

Padan muke dia ke pdan muka wan.so skang nie,wan xkcau pun awek org,..cian nye wan.tak pasal2 kene.

minah straberry said...

xla,pdan mke dya..
huhuh
sorry wan..
kite still kawan kan

Wan_hazel said...

Yep kawan.kawan smpai bila2 pun.hehehe