Wadah Madrasah Pengalaman: nie lah motor aku,,,cukup tak???


Friday, March 13, 2009

nie lah motor aku,,,cukup tak???

Salam ♥♥♥




Nie motor aku..aku dah post gak entry gunekan pic motor aku,,,kengkawan aku malas nak cari cari entry aku yg ada pic motor 2..'poning nk lyn dak sorang nie sabo jela' kata kak Yana(8guni 2)hehehe,,kak yana masih ok g..sorang je..wan nie plak 2,3 orang kawan yg gila ngn motor nak tengok pic motorsikal wan..malas dah wan nak dgr diorang g..asal YM je..adalah pertanyaan yg sama..hahaha...sowie erk korang aku ngumpat korang..nie kalau korang tak leh jumpe n tengok entry aku nie..siaplah korang.."Tak cukup tanah kamu saya kejar nanti"





Dah alang alang aku post entry nie..pic motorsikal aku nie..so aku nak cite lah kat korang gak..gurlfwen pertama aku nie..bekas lah,,hahaha,...skang aku dah gila kereta..hahaha...selamat tinggal pujaan..dulu aku banyak habiskan duit kat motor aku nie,,macam macam dah aku modified..dari motor aku yang tinggi aku wat jadi lowerd..memang rendah giler motor aku,,sentuh jalan 2..ahahha..up up in the sky..sampai kan motor aku tak leh kuar jalan besar..pasal nanti kene tahan JPJ ,,surat saman 2 . melayang duit aku nanti..hehehe




Pic yang bertarikh 01.12.2007 dah lame kan pic nie..n skang motor aku xde org nak jage..aku dah gila ngn kerata je..alahai aku nie..'habis madu sepah dibuang' tengoklah nanti aku akan naik tarafkan motor aku nie nanti,,owh ya..aku berlumba g lah pasnie..on the way...semngat lumba masih kekal dalam hidupku,,hahaha





hazel

Ingatlah orang tersayang
_fikirkan renungkan_










13 comments:

CikYana(",) said...

smartnye moto dia..
pinjam bole?
ngeh2

chentanuriz said...

huhuu~
yerp!!
i love gempak,utopia,under18 etc...
but i'm not under18 anymore..
upper18 suda...kuikuii~
mase study2 dulu akak mmg x penah miss ngan komik n mag2 camni..
but,since dh keje ni bz ngan keje je...ngee~
kureng dh but still love it!

chentanuriz said...

nti leh la bwk akak nek moto ni ye...
hee~

Wan_hazel said...

kak yana


nak kene bagi 8guni duit siling lu,,baru bleh pinjam,,
2 pun pakai 2minit je..hahaha

Wan_hazel said...

chentanuriz..


wan nak kene panggil akak ke??umur akak bape??hehehe,,,wan dah 20...

owh ya kalaun nak tumpang moto wan tu bleh je.hehehe...hehehe..

wan pun dah tak bace komik camtu g..bab dah msuk IPT,,so lbihkan bende len dari bce komik,,hehehe

chentanuriz said...

huhuu~
yeke??
la...norg lahir pun tahn 88 gak...
sebaya la ni!!!hahaha~
tp org lom masuk 21 lg...
still 20...mei nti baru ckup 21..

org bkn pe...
tgk page wan punye backgroung smart giler...superb!!!

Wan_hazel said...

lah..thankz ya..tak kan bground je kot..wan camne plak???hehehe..


a ah wan pun msih 20 gak...sept nanti bru 21,,sama lah kta kan,,bleh jd kapel nie..eceh..gurau je..

chentanuriz said...

kapel???huhuu~
wan mude lg drp org la...
hihii~

ala...bckground wan mmg besh la...
kreatif sgt2...
amek bckground kat site mane?

camne wan letak pic kat atas 2 leh jd shadow cam 2?

Wan_hazel said...

nie link nye,,nanti nak kene edit g,,,bab bg nie gune template...senang je,,,an bleh tolong punye,,heheee


http://www.blogskins.com/tags/


kalau nak kapel tak kira umur..hehehe

chentanuriz said...

owh....
ok2.thanx ya wan..
rasenye template ni kene donload dulu kan?
bkn ke ade winzip?
pc ni xde winzip la...
tp template kat blogskin mmg chantek2 kan...
chnatek cam blog wan...hikhikkk!!~

Wan_hazel said...

tak perlu winzip pun,,donload je...save je klik kat blogger...pastu cinta nak kena ator yg len gak,,baru menarik g blog cnta,,untuk komen entry cinta pun nak kene atur gak,,senang je..cinta wat gak lah shoutbox k,,

wan bleh tolong k...

cinta da ym x??
add wan
wan_scremohazel@yahoo.com..tu pun kalau sudi,,

Gurlz Yean'D said...

salam.. ada tag utk abg wan.. jengguk larh blog yean,k???

Wan_hazel said...

wan dah jawab..hehehe