Wadah Madrasah Pengalaman: KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY! dari TTT


Monday, May 10, 2010

KONTEST NAK MENANG BLACKBERRY! dari TTT

Alola alola...


Skang Wan bahagikan mase antare study and contest TTT. (padahal Wan dah drafftkan entri nie lame dah) Huhuhu. . Sebenarnye before contest nie mule Wan dah tangkap gambar Wan gune jala ikan.hehehe,tak dalah, Wan dah snap photo Wan mestilah gune kamera kan. Tak sabar nak menang nie.hehehe


________________





Tarikh mula : 10 mei hingga 10 jun


Hadiah: Tiga smartphone BlackBerry untuk dimenangi.

Syarat-syarat kontest klik banner kat atas k.. or klik nie..TTT contest





________________





Nie Wan nak cite, time nak snap photo nie,berkali kali Wan try snap, masih gak tak menjadi, Wan ambik beberapa hari nak snap photo nie. Ahernye nie lah yang Wan dapat siap Wan edit g tu. Tak lah boombastik pun.hehehe




Klik untuk pembesaran



Owh ye,mesti ramai yang tertanya tanya camne Wan bahagikan mase study and snap photo + edit photo nie. Nak tutorial tak?hahaha. Tak perlulah kan, Wan mase study otak Wan slalu je fikir pasal contest nak menang blackberry nie. So,akhernye Wan tutup buku, and ambek kamera so Wan snap lah photo before Wan study. Dah snap dapatlah Wan study dengan aman,damai dan tenteram, after study baru Wan edit photo and online. So, korang yang join contest nie camne plak??


Lah,lupe plak Wan nak cite. Topeng yang Wan gune tu,sebenar nye bukang topeng pun. Tu kepala patung kakak Wan. Kepala ptung tu Wan cabut and lekatkan kat muka Wan. Wan tampal guna gam cap gajah.. And rambut warna kuning tu Wan ambek dari Salon, mesti pekerja kat Salon tu tercari rambut kuning tu. Tapi Wan dah hantar balik pun rambut tu. Wan tak curi Wan pinjam je.hehehe. Yang last skali jangan heran taw garfu tu memang macam tu. Garfu tu haiwan peliharaan Wan. Comel tak?hahaha. Mase tu susah sangat nak pujuk garfu tu suh jadi kepale Wan. A ah waktu tu, Wan cabut kepale Wan, lepas tu ganti dengan garfu tu.huhuhu. Akhernya selesailah kerja Wan.


Mesti ade g persoalan kan... Wan taw korang nak tanye ape. "betul ke tiga tiga tu Wan?". Ok Wan jawab, yep, tu memang Wan, pakai baju babymilo warna merah. Tiga tiga orang tu memang Wan. "macam mane bleh jadi tiga orang?". Tu soalan yang kedua kan. Ok, law sesape yang mengikuti perkembangan dalam blog Wan, mesti korang taw yang Wan nie abang kepada Naruto. So, waktu tu, Wan gune teknik pembahagi bayang. Sebenarnye kat blakang kamera tu masih banyak g yang serupa Wan. Tapi yang diguna hanya tiga je. So dalam photo ada tiga orang je.huhuhu. . .tu je. Jangan percaye law tak percaye. Peace.. Praktis tu smile k.



And TTT ,Wan nak menang contest blackberry, hope menanglah. TTT, Wan redha dengan takdir Tuhan seandainye Wan tak menang.eceh.hahaha.


Kalaw korang nak join klik link lip lap lip lap nie NAK MENANG BLACKBERRY k. Kalaw tak cube mane kite taw sapa yang menang, sape yang tak, mungkin korang ade idea yang lebih kretif dari peserta contest nie kan. Syarat nye senang je.
Jum try.



K,lah korang, salam penglipur lara dari Wan Hazel.

Papai







.



16 comments:

TTT said...

waaaaaaah hebatnye die...
best2..
nanti TTT letak kat blog k..
syarat semua dah ok!
green light!
slmt study n good luck wan!!

Wan_hazel said...

tengs TTT...wan nak trun final dah nie...dah lepas dah final contest TTT nie...heehe...

yaya said...

hehe.. tetiba muka wan jadi garfu.. hahah.. cute2!!! hope menang..

nano said...

wahhhhhhh...nk join jgk contest nie,,tp xde idea lg,sik pk jgk nk wat pe,,tp xsampai2 idea,,,hopely wan menang yer,,,,,,gud luck

+akufobia+ said...

da menang jangan lupa aku.haha.

budak hitam said...

terer arr wan edit gmba.. cantik. nk blaja jgk.. rs mcm best je edit2 gmba.. hr ni spnjg hari wani edit gmba.. tb2 tminat plak keja2 mengedit ni.. hihi

Wan_hazel said...

yaya

hahaha..muke wan jadi garfu,,tengs wish me luck,,hehehe

Wan_hazel said...

nano

join lah k..tak de salh nye... n tengs gak...wan pun harap wan dapat menang,hehe

Wan_hazel said...

+akufobia+

bro..grenti lupe punye..ahahha///tak de lah..

Wan_hazel said...

budak hitam

edit gambar memang bez ditambah lagi law minat photography..hehehe... law nak edit gune adobe photoshop k

ainiey said...

kenak ny gia ouh?? haha . kiut . haha

Wan_hazel said...

ainiey

hahaha...tengs..mek nang kiut eh,,hahaha

milimilo said...

menarik sgt.goodluck for u.i pn da photoshoot dah utk contest ni n end up i pun gune org duduk dkt buai jugak.haha.cne leh tersame.good luck for u.mls nk publish entri awal2 sbb trkh tutup lmbt lg.heeeee.

Wan_hazel said...

milimilo

same kat buaian,,,tu memang kite yg menang..hehehe//a ah tarikh lambat g...mesti gempak milimilo punye gambar kan..

Aby Umy said...

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada wakty mampir ya ke blog aku?? :)

Wan_hazel said...

salam kenal jua...peace