Wadah Madrasah Pengalaman: tak suke blog yang ada music playlist


Thursday, May 13, 2010

tak suke blog yang ada music playlist





W
an tak suke blog yang ada music playlist. Bukan tak suke and Wan bukan nak jatuhkan or nak aibkan sape sape erk. Nie just pendapat Wan. And ape yang Wan rase time masuk blog yang ada music nie. Mungkin banyak otai otai blogger yang tak pasang music dan mungkin ade.



carian google


Wan tak suke coz music nie kekadang mengacau je. Ape tak nye, time Wan dengar lagu kat lappy Wan pastu masuk blog yang ada music nie kan ke mengacau je. Hancur hati ini.hehehe. Wan pun kekadang time masuk blog yang ada music nie mesti loading lama sangat. Faham tak, bukan loading yang bleh gerak gerak tapi loading stuck, huh,kekadang Wan geram gak. Tapi Wan tak kisah sangat. Huhuhu.


Nie Wan kasi taw pun koz suatu hari tu Wan ada guna line internet yang laju cam ciput je. Amat amat menyusahkan. Blogger blogger kat luar tu law nak tarik traffic lebih, better jangan pasang music dalam blog and widget kat tepi tepi yang sama dekat dengan shoutbox korang.


Harapan agar pihak tuan/puan mengambil langkah yang sepatutnya.


Tata,

Sekali lagi Wan tekankan Wan just kasi taw je k. Hope korang tak marah Wan.peace









6 comments:

+akufobia+ said...

sebab aku tak kisah sangat pasal traffic,so aku tak nak buang.haha.

FiesyaaChacha said...

suka je blog ada playlist. tadela musan. aha!

Fane Davis said...

Nehh mesti saya dahh buat line engko selow nehh kan...hehhehe...soryyy....nanti saya usahakan untuk membuka nya k...

Wan_hazel said...

hehehe..buakn wan...tapi law de org gune tenet yg jenis ciput tu mesti lame stuck,,

eynda said...

Blog akak takde lagu.... tapi sekali sekala akan letak clip video dari youtube sebagai entry...:-D

Wan_hazel said...

eynda

law tak de lagu tu..tu yg bez//heehhe..video untuk entri tak pe..law org nak tgk or dgr bru tekan play..hehehe