Wadah Madrasah Pengalaman: Membunuh cara aku mendapatkan kepuasan


Friday, July 16, 2010

Membunuh cara aku mendapatkan kepuasan

.








Salam korang..









Sape kate membunuh tak syok???? Tembak menembak tak syok...Pensyarah kat kolej Wan pun kasi taw membunuh Bez...hehehhe..Bukan membunuh dalam realiti lah korang..Men Game lah..."cover me cover me".


Mule mule Wan memang tak minat game nie...tapi skang dah terpalit ke hidung sendiri..Syukur gak Wan men game nie pun untuk lepas geram je nak dapat keseronokan tak lah koz nie bukan care Wan... Law nak dapat keseronokan Wan suke bace novel and menulis..


Nie semua gara gara adeq Boy Wan.. Asyik men game je.. Skit skit terpengaruh gak kan..Tapi skit je lah..huhuhuhu..







K lah korang ...




Papai




.



14 comments:

tia said...

ske bce novel ?
bicara hati pnah bce ?
:)

Wan_hazel said...

tak bace .... ade jumpe tp sinopsis cam tak syok je...ombak rindu ade bace tak???

sampai skang wan ulang2 bace/law tak de novel baru..hehehe..

tia said...

ombak rindu ?
yg psl izzah tuh kan ?
besh gak! :)
ske part last2 tuh,
;D

Amanda Eltiqaz said...

game saje. meh sini tlg mak masak nasi..haha (ada gaya mak tak ;))

Nur Hayaty said...

owh ....sis tak berapa nak baca novel..tp kalo da boring sgt2 br baca..best novel penah bc adalah ayat2 cinta..pas ni da baca ketika cinta bertasbih plak..hehe

game apa??nak tau gak..^_^

ira aje said...

kte pn ske men bunuh2.
beshh wooo. puas beb!
haha

Wan_hazel said...

tia

a ah..smua part bez...first2 dah bz...hhhehe

Wan_hazel said...

Amanda Eltiqaz

tak de gaye mak...hehehhe...wan tetap nak men gam..huhuhu

Wan_hazel said...

Nur Hayaty


wan tak prnah bce novel camtu..hhehhe..tajuk cam tak bez je..huhuhu

Wan_hazel said...

ira aje


hhehhe..betul2...sangat seronokkan..huhuhu..peace

Nur Hayaty said...

wan hazel : ni mesti tak penah ngk movie ayat2 cinta ni..ok novel tu asal indon..hoho...

Wan_hazel said...

movie wan ade tgk sis...hehhehe...yg gurk nak masuk islam tu kan..huhuhu

Nur Hayaty said...

haah...tp lam movie tak sedetails kat lam novel..novelnya mantap..hhee

Wan_hazel said...

Nur Hayaty

nanti law ade jumpe..wan bace ..hehehe