Wadah Madrasah Pengalaman: Dah mula rindu nak masuk kelas/makmal


Sunday, July 11, 2010

Dah mula rindu nak masuk kelas/makmal

.







Salam korang..



Ari ni dah ahad...tinggal sebulan lagi Wan nak masuk kuliah balik...Hmm....pejam celik pejam celik...bulan puasa lah Wan masuk and register untuk semester 4..pointer turun plak 0.01..


Skang duk umah je..Tak de keje..Keje kat Unaco aritu pun 3ari je..Tak tahan...sebab kene buli..Dengar dengar budak banyak berenti gak kat situ..."janganlah buli budak baru"


Mungkin tahun nie..dalam bulan 10, Wan g KL ade makmal kat UTM jalan Semarak..huhuhu..mane nak cekaw duit blanje..sewa rumah lagi,makan minum lagi,tambang..huh....susahnye jadi students... bukan nak merungut...nak berkongsi je..








noktah





.



14 comments:

Umie Nadhirah said...

jadi student memang susah =.=" Nak fikir itu ini ..

Wan_hazel said...

huhuhu..student student

Fakhrur Razi said...

hahaha jdik budak skolah gk best XD

Fakhrur Razi said...

taw xpe
pelajar sekolah gk bahagia XD
duit blnjer sume mntk jer tnpa segan2 xP

n@jwamz said...

salam..
yup,student's life is a little bit chaotic...
but then its a worth feels when we strong enuff 2 face the dfficulties...hehee
slmt study~~

~~just passing thru~~

Wan_hazel said...

Fakhrur Razi

hahahha...budak skolah semua bahagia kan...nak duit senang senang je bleh dapat.huhuhu

Wan_hazel said...

n@jwamz

yep...langkah mesti diteruskan..BTW tengs

fatinmmj said...

hahah, bst tu wan, dpt pegi utm jln semarak, dkt dgn tmpt fatin parktikal dulu2..x pe wan, anggp ni sbg cbaran!! lps ni lau dh keje x de nk nikmati zman2 study mcm skrg tau, untung wan dpt study lgi=)

fatinmmj

Wan_hazel said...

fatinmmj

tengs,,tulah cabaran pelajarkan..n harap2 hati wan mash tabah nak study,,,

Hamzah Ian said...

nice blog btw..

Cylia Chel said...

sabar jak lah wan..kmk pun gya juak...

Wan_hazel said...

Cylia Chel

yalah,,,huhuhu...kita gik students..huhuhu

Wan_hazel said...

Hamzah Ian

tengs...

S.I.T.I said...

erm..kalo blh,siti nk header yg ade kotak2 tulis siti is here..pastu ade gamba kartun siti mcm yg ade kt dlm blog siti tu.and yg plg penting,ade url blog siti..harap xmenyusahkan wan ek? ^_^ terima kasih.. (ehh da larik tajuk nih) :p