Wadah Madrasah Pengalaman: Prett Aku Post pasal kau lak nie..Kuno lah kau bodoh..


Sunday, January 16, 2011

Prett Aku Post pasal kau lak nie..Kuno lah kau bodoh..







.




Salam Korang...


Skang Wan nak post lak pasal prett nie..memang lah penakut sangat..Link pun tak tinggal..Law nak femes tu tinggalkan je lah link..Cepat cepat taw...Nie aku cepat cepat Post pasal kau nie...Jangan risau lepas nie ade orang ramai bace..Dan kau sendiri gak yang bace nie..Pasnie kau bawak lah geng Bodoh Sombong kau tu Serbu blog aku nie k..Leh lah dapat Trafiic tinggi sikit..





Owh ye..Aku taw kau nie blogger gak kan..mesti baru taw Internet tu kan...Mesti kau masih diam kat zaman inflasi sifar kan..mesti kau View Blog aku pakai INTERNET EXPLORE kan..Alahai kuno nye kau..Mestilah serabut law gune INTERNET EXPLORER nie..Kuno nye kau..Law tak pun kau masih pakai PC..eh eh tak taw lak kau law aku sebut PC..kau masih pakai komputer yang guna windows me kan..



Law nak View Blog aku tu..gune lah Mozilla k..cepat je..Load pun tak lambat..Tak yah lah kau malukan diri kau tu ..dah lah kuno..Bodoh lak tu....Aku memang tak ampun dosa kau tu lah..Sumpah kau ditimpa bala pasnie..Amin amin..Sepuluh orang je amin doa aku nie..Bala lah kau...hahaha..Tapi aku tak jahat..Aku tak mudah nak melenting pun pasal kau nie..Banyak je orang yang macm kau nie..Jelez lah kan..Orang hutan + Gua macam tu lah..Allah nampak je ape yang kau buat..Hukuman Dunia tu cepat je Allah nak bagi nanti...


Hahahhaa...Best nye post pasal nie..Nape lah kau suka masuk Blog serabai aku nie erk..Copycat..Yang tu badge aku support Blogger len lah..Aku pun memang tak suka gak copycat nie..Walaupun tak bende orang nak copy ..saje je letak untuk support blogger len..Bukan macam kau kondem Blogger len..

Lepas ni komen kat entri aku k..tu pun law kau bleh bace post nie..Kau kan bodoh tinggal dalam gua..Law kau tu brani sangat ..mane link Blog kau???Cepat lah kasi..Penakut..Cakap je lebih..MAMAT PONDAN..hahaha..TAK DE ANU.Belum sunat kot....Weekkk...Entah ade ke nak kawan ngan kau..KAU nie GAY kan..Kau tak de sekolah kan..

BLOG AKU SERABAI...SEKURANG KURANGNYE BLOG NIE BLEH BAGI PENDAPATAN PASIF KAT AKU...


.



111 comments:

d_tieah said...

Eboh d gago org kedak ya..
Mun xda sgla tutorial cmney org lain mok tauk nak..
Mun xmok bc, tutup..
Xsen org kedak ya, mcm lah tutorial utk nya..
Kan?
Dah2, eboh d lyn org bodo cmya..
Kita pun jd gila olehnya klak..

akma leeya said...

alahaii~
nie kes cmburu buta lah nie..
tah2 kwn sndri.. jeng3x.. hoho ;D

::nuRuLaDHar:: said...

alahaaii..de jgk manusia dengki gitu kan kan..ish..yg die sakit aty sgt dgn wan sgt pesal..? saba jek la wan..

Budak Giler Cadbury said...

sabar ye wan :) kita ta bley halang org na dengki kat kite :)

❤ Baby Yats ❤ said...

kak tumpang kan amin3...
jeles kat wan tu...tkpe la wan cabaran ja tu...:)

Moy Sam's said...

Hi Wan , actually I selalu jugak follow your blog and just ignore those shit yng bodoh tu okay , biar jeh dia post apa pun kat chatbox , just ignore sbb dulu pun I kena jugak mcm you , lagi teruk dia pggl I mcm mcm , nama nama yng mmg biadap la mcm dorg tk belajar apa mkna hormat hak org lain . Tk pun Wan buat notes ckp nk report polis , lagipun benda mcm nii boleh jee buat report and polis akan ambil tindakan utk tapis IP address ANON tu , chill okay , lagi senang kalo ignore mcm masa I dulu kwn kwn I , bf I byk laa bagi semangat suh I sabar and ignore jeh ANON mcm tu lama lama dorg pun akan senyap sbb dorg cuba utk jatuhkan kita sedangkan dorg tahu bukan mudah utk jatuhkan seseorang hnya dgn menjadi ANON :)

-[miracle]- said...

cehh ! apahal itu olang?
gilaa poyo.
mesti geng geng si sampah tu.
takpon , mmg sampah pon.
suka ta puas hati.
jelous ckp je la jelous.

grr !
*lebih2 plak. wee~
marah ni. nggg!

Wan_hazel said...

d_tieah

yalah..bencik mek eh..geram ati da wak..p kedak orang bodo jak beranok lam blog..ahahha..bodo sidak ya eh

C@H@Y@ said...

cyan abg wan..sabar ye =)boh duli ngn org camya =)macam nya bgs gilak..^^

PuanBee said...

hehee sabau wan...rilex jer!

Wan_hazel said...

akma leeya

entah lah akma..kawan sendri sanggup ke wat camtu???

princess hanna said...

org cmtu mmg x bley dilayan sgt wan...mkin dilayan mkin menjadi2...ble wan mara dy agi ske taw...n kdg2 bdiam diri adlh senjata yg tbaek..lme2 dy pnat sndr..dy saket ati sorang2...sabar byk2 ye...smile~~~ =)

Wan_hazel said...

::nuRuLaDHar::

tengs..wan sabar je lah kan...hm..

Wan_hazel said...

Budak Giler Cadbury

tu lah kan...huhuhu

Wan_hazel said...

❤ Baby Yats ❤

amin gak kak..ehhehe...biar padan muka org gila tu

♥..cik_mas..♥ said...

wan...abaikan manusia 2...blog wan mmg best..x serabai pon.. cik mas suke..teruskan berblogging dan kuatan semangat :)

Wan_hazel said...

Moy Sam's

tengs..Wan pun bercadang nak report kat cybersafe..boleh lah dia orang tu kene jail nanti..tak kisah dah..biarlah..law bukan Wan nak wat nie sape lagi nak penjarakan dia orang tu..

Wan_hazel said...

-[miracle]-

tu lah..poyo..nie mesti si sampah tu gak nie..hahaha..dah lah pengecut

Belalang Hijau said...

sebenarnya dia ade buat tutorial yang wan kasi tp x jadi...

sebab tu sakit ati tuh...hahaha

sabaq wan sabaq...

Wan_hazel said...

C@H@Y@

makceh tak..sejuk gik nenga..ehhehe..ya lah oo..tandah jak

Wan_hazel said...

PuanBee

tengs kak

Wan_hazel said...

princess hanna

tengs..lepas nie diam2 jelah kan..

Wan_hazel said...

♥..cik_mas..♥

tengs ♥..cik_mas..♥...

Wan_hazel said...

Belalang Hijau

ahahha...mungkin kot blalng..tengs...sabar je lah kan

Nana Liyana said...

eeee bodohnya org tuuuuu ! sape laeh ? nk je lempang2 skali . eee xmalu tol . mcm sampah je org tu . klau brani bg link la . kn wan kan ? meh kite bom dierr ramai2!

BLOGGER LAMA said...

sebernanya kita pk pada sudut positiv komen die tu..ada mgkin jgak betul ape yg die cakap..apa2 pon xsmua orang suka kat kita..tapi jika utk kebaikan kita amik secara positif apa yg ditegur..dalam blog..kita tidak semestinya meletakkan semua kepakaran kita untuk tunjuk dalam blog kita ini.kadang2 bila berlebih2 rasa xsedap mata memandang..biar simple and smart..saya hanya memberi pendapat..jika ia bleh membawa kebaikan kepada rakan2 blogger, n semakin hari semakin matang dalam blog yg dibina untuk tatapan ramai..bukan blog syok sendiri.. yg ikhlas.. BLOGGER LAMA

Putree Nasuha said...

lantak je dye tuhhh, dye jelesss sangatttt dah tuh, blog wan banyak benda yang berguna (;

♥ solehah ♥ said...

aok2..bodo sidakk ehh..
haha..aihh..manas jk wan entam sidak aie..sbr wan..sbr.. :)

fiezah91 said...

ilek wan..org kedak ya boh dilayan.. haha.. nya jeles ya.. biakan jak.. lalek ngn org dak ya..xda faedah pun

Wan_hazel said...

Nana Liyana
huhu..diam je lah kan

Wan_hazel said...

Putree Nasuha

a ah..biarlah kan

echa said...

hahah...lantak pi la depa 2.
depa jeles tgk blog ang sebenaqnya.

Wan_hazel said...

BLOGGER LAMA

ahaha..masalah nye..dia kutuk bukan kasi pendapat pun..salah ke law wan nak share tutorial??Wan pun dah lame dalam dunia blog nie..Wan pun taw gak etika berblog..Sebelum nie Wan dah wat klaz utk belia dan suka.."teknik membina laman Blog".Wan tunjuk tunjuk pun..Biasalah kan blogger nak up traffic mesti ping blog kat tempat2 ping blog..bukan nak menindakkan BLOGGER LAMA..tapi cara wan same je macam Blogger lain..Simple dan smart..yep wan taw..tapi kretiviti tu kita yg puny bukan curi idea org len pun..salah ke law kite tunjukkan kretiviti kite??kite tak wat slah..Dan hanya satu mate je yang tak suka..Wan kongsi ilmu bukan nak blagak..Ilmu tak dibawa mati..Ilmu perlu disebarkan..

Ok semua salah Wan kan..bab kongsi Tutorial..dan menunjuk2 sgt pandai.maaf law cara wan salah..Blog wan pun telampau melebih..Maaf sgt..

Wan_hazel said...

Putree Nasuha

tengs

Wan_hazel said...

echa

entah lah..wan tak taw gak

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

saba jak lah oo

Wan_hazel said...

fiezah91

yalah tandah jak

Daus said...

dia jelas tu wan

saraeisyabalqis said...

wan bwk byk2 bersabor wan..blog wan la tempat sy blajo mcm2...n sng nak phm..bior jerk org cmtu..dy mcm bgus sgt..doa jerk dpt petunjuk+sedor dri dy tu..k?wan ttp num satu bg sy!:)

N@di@ said...

wan orang gilew cam tu abaikan ja mang sewel mnyammpah nya

maya cheenta said...

wan ta mo cdey2 yurp.. heheh.. maya blogger baru.. tp da lme ikowt blog wan. bes lorh.. erm.. nk komen psl dak prett tuh~ dea ckp cm tuh kos dea cmburu tat wan then dea nk cdap ern t dea tuh dea ta nk ck yg blog wan cantek.. ta srabut pown la ! sbb wan dsign trsusun jerk.. seyex unik !heheh.. pape pown saia sokong wan dr blakang oke :)

che qyll said...

alaa...dy nie msti kes jelez nie..
haha..la0 xreti nk wat abg wan ley watkan..kan kan..?

Noorma Ismail said...

sabar lah Wan.. mmg ada segolongan blogger yang macam ni.... tp yang pastinya akak suka datang blog wan.. jangan patah semangat dengan komen2 negatif cenggini...

zikeryhassan said...

wan, kau rileks saja. just take pisitive part. tak usah dilayankan sangat orang2 mcm tu. buang masa je.

saljihitam said...

otak cacat je sape yang buat macam ni..

rilek wan ye.. die nak jatuhkan semangat wan tu.. kurang kaseh sayang dari mak bapakkkk. macam ni le jadinye.. biorkan jee..

miss weirdy XD said...

adehs
kes dgki la neh

inilahidupsaia said...

wan , saba je . xyh layan org mcm tu :)

Wan_hazel said...

Daus

mungkin kot bro..

Wan_hazel said...

saraeisyabalqis

tengs sara..biar jelah kan..

Wan_hazel said...

N@di@

tu lah..abaikan je kan..

Wan_hazel said...

maya cheenta
tengs..mate dia juling kot..ahaha

Wan_hazel said...

che qyll said...

betul2...tutorial pun berlambak tu..tengok je kan..

Wan_hazel said...

Noorma Ismail

tengs kak...huhuhu..skang wan nak biarkan je bebudak hingusan tu..

Wan_hazel said...

zikeryhassan

tengs bro...tpaksa gak bro ..layan..hati dah sakit..hehehe

Wan_hazel said...

saljihitam

tu lah kan...mak bapak baik tapi anak..huh..tak leh lah..jgn jatuhkan maruah keluarga kan kan

Wan_hazel said...

miss weirdy XD

mungkin kot...entah tak atw gak..

Wan_hazel said...

inilahidupsaia

tengs...wan biarkan je pasnie

She's retarded said...

kesian
sy rasa orang jeles ni terlepas dari hospital tanjung rambutan
no civic minded langsung

apple said...

dia saja nak cari publisiti 2 wan..sabar la nak^^

Wan_hazel said...

She's retarded

hahaha..betul2...wan ase pun camtu gak

Wan_hazel said...

apple

tengs...tu lah..

MAKCEK bukan NENEK said...

babe sila chill !
sumpah cakap blog ni mmg da best .
x kedekut ilmu langsung . nk blagak ? apa kes kan . bukan nya dapt fekdah .bagi ilmu kat orang lagi plak kan .haihh si anon2 tuh mmg dah keja dowg nk buruk2 kan org padahal muka buruk dorang x sedar . so ignore n move on . bribu blogger support wan . dun wory . heheh
*ohh anon kao pujaan hati ku . haishh

Miss Yaty said...

ish3..makin dahsyat plak orang dengki kat wan ni..lepas ni biar jelah wan..mulut orang kita takleh nak tutup wan...biar jelah kt orang2 dengki macam tu...

lagi kita layan lagi dia suka..sebab tu dia macam cabar wan buat entry pasal dia.

~meez shaz~ said...

abaikan je owg yg dengki ngn awk 2 keyh.. :)

Wan_hazel said...

MAKCEK bukan NENEK

hahah...kau pujaan hatiku..ehhehe..tengs taw..wat tak taw je lah kan..byk lagi blogger yg support wan kan..tengs..

Wan_hazel said...

Miss Yaty

a ah..pasnie wan tak nak lah wat pasal anon tu..biarlah kan..

Wan_hazel said...

~meez shaz~

tengs...hehehe,,,peace

Salina@IbuAqil said...

Meh akak tolong wan AMIN kan doa wan.. AMINNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihihihihi

Nadhirah-chan said...

wahh marah ke abg wan ? tadi suroh saya sabar . sekarang saya nak suroh abg wan sabar lak . kihkihkih :)

takyah ah peduli dia tu . 1 kutukan datang , seribu pujian datang balik . *cewahh .

Wan_hazel said...

Salina@IbuAqil

wan tolong gak kak..amin......//hahaha..

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

eceh..betul2..i like..like like..

nurul ainul farhain said...

uish2.xbeknye.ni sume syaitonnirajim.
wan,saba jelah.support u:)

naDia said...

PREET , ape ke sedap ke benor name nye tu. bhaha
dah ada nama sedap sedap pergi tukar , nak glamor ke.haha
nampak sangat dengkinyeee amboi kemain
ish ish
teringin nk tengok blog si preet ni
:)

Wan_hazel said...

nurul ainul farhain

hehehe...tengs taw..biarlah kan..

Wan_hazel said...

naDia

a ah..wan pun tringin sgt nak tgk blog budak tu..ehehhe

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Dah lama tak singgah blog Wan, alih2 buka terus nampak isu panas ni.

Sy tak setuju kalau ada org kata blog ni serabai ke serabut ke... Pada saya ianya sesuailah dengan konsep yang Wan nak tonjolkan, lagipun Wan kerap buat tutorial dan ada ambil tempahan grafik, jadinya tak de hal nak didebat dan dimakikan oleh "orang tu..".

Orang tu memang tak tahu etika dan displin ketika di internet. Entah-entah dengan mak bapa dan orang-orang disekelilingnyapun dia kurang ajar. Orang macam ni "useless". Baboi pun lagi baik dari dia... Sabarlah kitak, mungkin aja dia baru kenal internet dan komputer. Seperti orang dari zaman chat mRIC yang baru masuk ke zaman blogger dan facebook ni...

Dia ibarat "budak baru belajar, kalau salah tolong sekehkan kepalanya..."

Wan_hazel said...

Ahmad Zaki

tengs bro..a ah betul tu..tak kan wan nak wat blog wan macam ape ntah..sedangkan wan ambik temphn header..org mesti tgk kdungn blog baru nak tempah..So tak de yg salah..


tu lah bro..Budak zaman ape ntah die tu..baru start blog kot..Traffix kat blog dia lansung tak jalan..ade ade je nak wat isu kan..Pape pun biarlah dia ngan kehidupan dia.

tengs skali lagi..

azie//iya said...

heheh . jelas jeles . wahh sedap ayat . dye tadek kje sgt kott . tape wan , troskan usaha wan , ramai sokong blog wan . mr tutorial . heheh

tahlerr said...

wan..sabar jela..dia tu dengki la tu..selalu lau orang yang dengki je yang akan cuba jatuhkan orang lain...memang dia tu pengecut sebab tak brani tinggalkan link....tah2 dia sendiri xde blog...just ignore him ok..don't wori la..lau dia sorang dok kutuk2 belog wan..no hal la..tak terjejas pun belog nih saya rasa...yang penting ramai lagi yang suka tengok belog cantik nih...

kema said...

aiyoo namau gaduh2 wan....
biarlah si prett tuh xsuka blog wan...sb ramai lg yg suka...tutorial wan bgus...ignore jer dorg tuh eyh..wan buat tutorial lg byk2 tau pasneh..oraitt

DEKO AL-YAHYA said...

orang yang kondem kite orang yang dengki je :) chill okay ?

||♥CuyA♥|| said...

hahahhaa...lawak la mamat tuh..nk gelak sket laa...muhahahhahhaha...
agaknyer dia jeles kot sbb wan pnyer blog smart dr dia..silap2 blog dia lg serabai tahap babun...hohoho...wan, sabar jela ek...dia 2 slh sorg org yg cuba kondem wan..hanya Allah akn bls....amin...

caliph shuriken said...

wan.. jgn riso.. blog ni dh lawa..
gambatte ^^

BLOGGER LAMA said...

wan..ini bukan sebab nak salahkan wan, secara jujur, saya nampak kreativiti wan sangat tinggi, tutorial yg wan buat pon bagus, tapi kita kena lihat secara menyeluruh, pekara yg benar dari mata saya "smart and simple" tidak ada di blog wan, sy nmpak blog ini sangat kebudak budakkan,graphic n everthing kadang2 terlebih, pengunaan warna, warna yg agak banyak dalam satu blog tu memberi kontrast mata yg menjengkelkan kepada pembaca seperti saya, sy tegur secara jujur untuk kebaikan wan, jika wan make it simple seperti blog tutorial lain, contoh yg boleh sy bagi web ini jomphp.com, ia nya sngat simple..tiada graphic berlebihan, tiada pengunaan warna yg berwarna warni. tapi ia tetap mantap dan bagus dari segi penyampaian message.. sy harap teguran ni dapat membantu wan membuka pikiran secara luas lagi..wan boleh pegi jauh..kalau kena dgn carannya..

Wan_hazel said...

azie//iya

tengs..peace

Wan_hazel said...

kema

hehehe..ok..tak nak gaduh2 gak..

Wan_hazel said...

DEKO AL-YAHYA

tengs..tak taw lah dengki ke ape..hehhee

Wan_hazel said...

caliph shuriken

tengs bro...

Wan_hazel said...

BLOGGER LAMA

tengs pendapat tu..Wan taw banyak blog tutorial yg simple and smart..tapi tu blog memang khas utk Tutorial..Wan lak..Wan campurkan semua ..dari personal life sampailah ke Tutorial..Wan akui..Blog wan mungkin banyak sangat warna..Dan wan taw dalam dunia blogger nie ade yg suka dan ade yang tak suka..

Pendapat BLOGGER LAMA memang boleh ditrema pakai..Wan btrima kasih..Wan tak leh nak ubah Blog wan..Koz nie cara Wan..dan wan tak nak tiru cara orang lain..koz nie lah style Wan..Maaf bukan nak melwan kenyataan BLOGGER LAMA.

Yang penting dalm dunia blogger nie kite tak kutuk mengutuk..sebab kita ade etika dan hak tersendiri..Kalau semua ikut yang sama..kita takkan taw mana satu yang mana..peace BLOGGER LAMA..


TERIMA KASIH.

CahayaCintaIlahi said...

errkk wan besabar ye
lepas satu satu wan dihentam
aih.. sabar taw.. ;)

nuyen said...

yeah. nuyen sokong kata2 wan. tu cara wan. biarlah wan dengan cara wan. kenapa mesti ikut kehendak org lain kalau diri sendiri tak puas. tapi nuyen tak rasa blog wan ni tak sesuai. wan tengok lah, ramai yg sokong wan. cume beberapa org je yang complain. wan ikut je style wan.

loLaa_nurafizza said...

hye wan..ilex k wan..sorang xsuke..yg lain2 akan support wan..sy pon akn support wan sbb suke ngn tomey2 dalam blog ni..sebab sy xpandai wat..huhuhu..

Wan_hazel said...

CahayaCintaIlahi

tengs cahya..tu lah..lepas satu satu..sabar je yang wan mampu..

Wan_hazel said...

nuyen

tengs nuyen..Tu lah kan,,Bukan nak tunjuk2 pun..Kita blogger masing2 ade style..Skang nie dah ramai nak ekot style Blog Wan..Wan tak marah pun..memang betul gak pendapatan BLOGGER LAMA tu...tapi kita kan ada hak..Kalau sendiri tak puas hati tak syok lah blogging..peace..hehehe

Wan_hazel said...

loLaa_nurafizza

hehhee..tengs betul tu..tengs peace

Jia Abas said...

dier jeles tu tgk belog wan..sebab tu dier cakap macam tuhh..haha..

Laman Teman said...

aiyooo...ada jugak org mcm tu...entah dari mana dtg nak ngata org benda buruk2 lak......

mimie said...

sabau2.huhu slu wan xmelenting camni. dtg bulan ek? hehe kidding jer. ^___^ biar je dia nak kate ape k.sy ttp support awk!

aveeakira said...

hahahha... klakar nyerr.. arituhh kess len.. now kes lenn... jeless kuwt dak uhh.. uitt.. namou larhh cakap pasal blogger baru.. aki pumss blogger baru wat.. huhu... my blog very huduh..!! hukhuk...

Wan_hazel said...

Jia Abas

ahhaha..mungkin kot..ehehhe

Wan_hazel said...

Laman Teman

tu lah kan..terus je mngata org..huh..

Wan_hazel said...

mimie

nak mlenting skit..hahaha..dtg matahari kot..ehehhe..peace..and tengs taw

Wan_hazel said...

aveeakira

hehehe..betul2..kita mesti hormat kat blogger len kan..

cik Ladies said...

byk nye komen kt cni ..
tp sy nk komen gak .. huhu
spe la prett tu , sesuka ati dy je ..
klu blog dy boleyh kalahkn blog wan tak pe la jgk kn .. kui3x ..

Wan_hazel said...

cik Ladies

hahaha..tu lh...wat dunno je lah kan..

SAKIT MATA said...

terus terang sy ckap..
blog ni mmg bagus..sperti yg blogger lama tu ckap...but, terlampau banyak kaler dalam blog ni yg membuatkan ianya kelihatan menjengkelkan *lagi kenyataan bloggerlama*

graphic yg agak berlebihan dan penggunaan kaler yang tidak ssuai kdg2 menghilangkan minat sy utk ke blog wan nih.. -.-"

lagi, float2 kat tepi tu,
terlampau besar...

sekadar pendapat sy..
harap boleh terima.

lg 1, post tu.. alahaii.. besar kan la skit area... snang kit nak baca..

Wan_hazel said...

SAKIT MATA

tengs pendapat tu..Tapi law yg float kat tepi tu..tak betul lah..Wan wat kecil je..and leh je tgk kat gmbr dlm entri kat atas tu.tak kacau bhgian Entri pun..

Wan tak leh besarkan bhgian Post..Harap maaf..boleh tekan CTRL + + untuk zoom..dan guna HD..peace

Terima kasih..

YannaLuRVe said...

boh duli an org dkya wan.. sdak ya xblh tnga org bagus dr kta... yg penting ktk da follower ktk pn... best pa tutorial ktk.. tpi kmk da bnda mok tnyak... lak2 kmk tnyak k.. apa nk pnting ktk jd drik ktk pn jak..

Wan_hazel said...

YannaLuRVe

yalah mena tak ktk ya..bukan mati pun kmk dikeji kedak ya..pandey wak sidak diam..tandah jak lah..malas mek nak gago ngan da anon ya gik..g pun tok style kmk..xkan mek nak tuka nak..

^^Zira Zerra^^ said...

nmpk sgt dia jeles ngan wan tu...
sabo je la ye..
pape pon, blog wan comel.
xserabut cm dia ckp 2.. =)

Wan_hazel said...

^^Zira Zerra^^

tengs taw..tu lah..wan tgk ok je blog wan..mate die yg juling tu..ehehe