Wadah Madrasah Pengalaman: Watermark lagi....


Monday, July 26, 2010

Watermark lagi....

.







WM kak fina



Watermark untuk kak Fina...Law ok klik lip lap lip lap untk save k..WATERMARK
Klik kanan and Save

Kak Fina suh wat ekot kretiviti Wan..so Wan wat ekot kesesuaian Blog kak Fina..hope suka ye Kak Fina..hehehehe



WM anna


Yang nie plak Anna punya Watermark..Anna nak Bunga Matahari..so Wat wat ekot cita rasa Anna..hm..Anna tua lagi dari Wwan panggil sis Anna lah ye..Aritu sis Anna dah tengok n dah siap save kan..

Watermark




PU3 WM


Watermark nie plak untuk PU3Mas..member blogger sarawak Wan...a.k.a Nenek..hehehe..PU3 suh Wan wat dengan warna hitam meah and putih..so nie lah hasil nya...Law berpuas hati...klik lip lap lip lap nie k

WATERMARK







Camne nak guna watermark nie..korang cek kat tutorial nie k..klik lip lap lip lap

Tutorial nak letak watermark Copyright










.




8 comments:

si[jari] telunjuk said...

wan...tlg watkan jugak leh tak????

penatla plak nk mengedit2 n ngadap photoshop((olay tak alasan nih???))

Wan_hazel said...

si[jari] telunjuk

nak yg camne??nak yg macam kat blog si[jari] telunjuk tu k??or wat len??

Hime said...

wan!! thanks a lot.akak suke sgt ngn watermark yg wan buat tu..mmg sesuai ngn jiwa akak :)
kamsamida kamsamida *^_^*

Wan_hazel said...

hehehe..welkam welkam....welkam...

pu3mas89 said...

ktk2.. cantek aii.. kmk suka..

tapi nak kale nya mcam malap jak.. kenak oo..

Wan_hazel said...

pu3mas

nya untuk watermark so ok lah mun nya malap..hehhee,,xkaco photo ktk glak,

si[jari] telunjuk said...

wan...nak yg mcm kat belog tuh..tlg jadikan transparent je....lau de idea nk edit2 lagi pon boleh....boleh ke???:)

Wan_hazel said...

ok cik jari..bleh tak kasi ori watermark cik jari tu kat mail wan k..nanti wat tuka ke dalam bntuk transparent BG