Wadah Madrasah Pengalaman: jawapan kepada video malaikat di atas kaabah


Friday, August 27, 2010

jawapan kepada video malaikat di atas kaabah

.







Salam korang..



Nie Wan nak kongsikan kat korang Hope apa yang korang percaya selama ini terbukti Kebenarannya (hanya Allah tahu kebenarannya)



Malaikat tergolong dalam perkara samiyyat iaitu perkara yang wujud tetapi tidak boleh dikesan oleh pancaindera manusia..









Lihat video berkenaan agar terbukti kebenarannya....


Setiap yang terjadi semuanya dengan izin Tuhan yang Esa....





Semoga tiada kesesatan dalam Agama kita (islam)





.






14 comments:

Nurul Aida Shafiena said...

pena tgok vid nie tp kt fesbuk jek..

lionteen said...

btui2..
smoge tiada kesesatan..

iza said...

Salam...

Bagus video ni....
Dr dulu lg aku mmg tak percaya benda2 ghaib yg blh dilihat dgn mata kasar kecuali dgn izin Allah.
Lg pun setahu aku, kamera tak dibenarkan masuk ke kawasan tu....dulu la..

Wan_hazel said...

Nurul Aida Shafiena

a ah...wan pun ade tgk kat FB

Wan_hazel said...

lionteen

yep/semoga kita tdak sesat

Wan_hazel said...

iza

tu lah....wan pun tak caye bende nie dulu...skang dah taw dah kebenaran vdeo nie,,,

NiaNurani said...

time kasih bnyk2 wan..nia sbenarnye dah lme trtanya-tnye kesahihan video tue..prtama kali tengok, mmg cam ade keraguan..jd nia xberani pun nk share video tue di fb or lman web lain..akhirnya ari nie, persoalan sudah trjawab..syukran a.lot.frens!

thenocturnalzulkhairi said...

video asal xleh dpcayai
sebab
mngkin die edit2 dan tpu.

video yang ni xleh dpcyai
sebab
kuasa tuhan,siapa yg tahu,
xbleh dptikai,
kun faya kun,
bnda ghaib itu mmg wujud..

:)

sekadar pndgan
(:

Wan_hazel said...

NiaNurani

welkam...wan pun susah nak pcaye..huhuhu..

Wan_hazel said...

thenocturnalzulkhairi

yep benda ghaib mmang wujd tp dlm vdeo nie ade nampak cam edit,bukan nak pcaye..tp dah tbukti...tgk vdeo tu betul2...

Anonymous said...

kebenaran pasti mengatasi kebatilan...

Wan_hazel said...

Anonymous

betul betul

Pjaz a.k.a kud0o said...

sengaja nak sesat umat islam,
last2 tahu juga kebenaran ;)

Wan_hazel said...

Pjaz a.k.a kud0o

a ah//betul tu.