Wadah Madrasah Pengalaman: Salam Aidilfitri ambek lah kad raya dari Wan k...(wajib)


Monday, September 6, 2010

Salam Aidilfitri ambek lah kad raya dari Wan k...(wajib)



.









Salam Aidilfitri...


Nie Wan nak kasi kad raya kat korang...korang ambek lah..Skang Wan tengok dah ramai yang kasi kad raya kat Blog n kat FB..Walau tak sekretif mane yang penting niat ade..ehhehe


So ambek lah k..Korang wajib ambek taw..Wan harap masih berkesempatan kasi nie...Bagi yang dah balik kampung tu..selamat datang kampung dan bagi yang nak balik raya tu..selamat balik kampung..Hati hati dijalan raya..Bagi yang sedang mengemas rumah tu..kemas lah sampai kemas..jangan ponteng poce je k.


Dikesempatan nie Wan nak ucapkan Selamat Hari raya Maaf zahir dan batin..eh eh ade ke batin???huhuhu..Wan nak minta Maaf law ade tersalah kate gurau gurau yang lebih lebih..Dan bagi yang bertanye kat Wan tu ..mane mane persoalan kalian yang Wan tak dapat nak jawab Wan mohon kemaafan..


Terakhir dari Wan terimalah sekerat pantun(pantun ke ape nie Wan pun tak taw)


Ikan dilaut,
Asam dikedai,
Dalam periuk ade nasi...


Selamat Hari Raye Wat korang semua....








.



30 comments:

Almy said...

Dh amek, wan pon jgn lupa amek eh..
Amek sini

sYaza said...

amek..amek..lekat kat langsir umah syza.heheh =) maceh wan..

Wan_hazel said...

Almy

ok nanti wan dtg ambik k

Wan_hazel said...

sYaza

cama cam syaza..ehehhe

Nur Hayaty said...

ok nanti sis ambil k..tQ wan..selamat Hari raya,Maaf zahir batin =]

dak eina (◕‿◕) said...

yay!! dapat kad rye dr wan.. ;)

wan!! selamat hari raya tau...maafkn eina if xsempat nk bls kunjungan wan..huhu

Wan_hazel said...

sis yatie

ok ok...

Wan_hazel said...

dak eina

tak pe eina..slam aidilfitri gak

lionteen said...

wah..
beshnye dapat kad ry..
lalala..

slamat hr ry..
maaf zahir batin..

Wan_hazel said...

lionteen
\
slmt hari raye gak...peace

lieyanamuslim said...

hehe.. sy amek ye? tq~

iedayah said...

comel sungguh pantun kamu..agagagagga

aku_gayahspears said...

camat ari raye wan (^_~) nk duet raye~lalalalala

ShazlinaSaad said...

yay..dapat kad raya adik wan..tak dapat real, dapat macam ni pun dah ok..hee..thanks ye..:) selamat hari raya..terima kasih dengan tunjuk ajar ye..

azieda razak said...

da amik.. tq..
nanti amik kad raya aku gak ea..
selamat hari raya..

Wan_hazel said...

lieyanamuslim

ok...welkam..

Wan_hazel said...

iedayah

hhehe...jawablah pantun wan

Wan_hazel said...

aku_gayahspears

sampul raye ade..duit tak de..ehhehe

Wan_hazel said...

ShazlinaSaad

welkam kak...camat ari raye....

Wan_hazel said...

azieda razak

wokie....

Melati Qistyna's Mummy said...

akk pown nk amek gak... di kesempatan ini akk nk ucapkan selamat hr raya & maap zahir batin tuk wan & keluarga... dr akk & keluarga....

erkk ade ke pepatah gitu wan :P

.atynFATHIN. said...

atyn dh ambil :)
TQ

Wan_hazel said...

.atynFATHIN.

welkam atyn..camat ari raya ..

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

hahaha...wan dan keluarga pun nak ucapkan camat ari raya utk akak sekeluarga..ehehhe...camat ari raya kak

Rina (◕‿◕)✿ said...

haha kne amik keeee? tengok je xleh? :p

rina letak kat award lah :D

Wan_hazel said...

Rina (◕‿◕)✿

ok rina..ehehhe

layyinul harir said...

da amik...nti wan pi amik duit ryer ye kt blog layyinul..=))

Wan_hazel said...

layyinul harir

ok2...nanti wan ambek

Tomato Gurl's Life said...

maceh wan...nati cik tom wat entri k...

Wan_hazel said...

Tomato Gurl's Life

ok cik tom..peace