Wadah Madrasah Pengalaman: Dalam Pengubahsuaian (sikit je)


Tuesday, November 9, 2010

Dalam Pengubahsuaian (sikit je)

.



Salam Korang..

Pagi nie wan tak sempat nak balas jejak..And wan sempat ubah sikit koding dalam blog Wan..dan Wan dah ade ruanagan untu Facebook Livestream..Korang bleh je klik kat tepi tu...And korang leh gak tanye pape kat situ..hehehe..





Lepas nie Wan nak koding skit g...Nak kasi ok skit lah..hehehe..

Owh ya...Tengs sesangat kat Eyka...

Korang terjah blog eyka k..klik je lip lap lip lap tu.


.



10 comments:

Eyka said...

wah2~ da bole wat!hohoho^^

Wan_hazel said...

tengs taw eyka...

nuanza said...

dik..cek n3 akak yer....

Nolee Zahari said...

thanksssssss :) haha

Wan_hazel said...

akak...tengs kasi wan jd pmenang..

Wan_hazel said...

nolee..

ok

... said...

SALAM..
entri yang menarik.
syukran :) saya follow kamu

Wan_hazel said...

tengs...

♥ فرحانة اززاتي ♥ said...

encik wan , nak tny kat mane nak dapt icon . nak lex kat link atas tu ??

Wan_hazel said...

♥ فرحانة اززاتي ♥

wan slalu ambek dari photobucket..cari je kat sane...pastikan icon tu kecil size nye k