Wadah Madrasah Pengalaman: Tak sempat lagi...


Monday, November 8, 2010

Tak sempat lagi...



Salam Korang...


B
anyak jejak korang yang Wan tak sempat nak reply...Skang nak update Blog pun tak taw nak update ape...So Wan update je lah ape yang terlintas kat otak Wan nie..Tutorial pun Wan tak sempat nak Wat...banyak nye yang tanye..Maaf Wat mase nie Wan masih banyak urusan nak kene Wat...


S
o IP adress yang kene ban tu pun dah ok..Upe nye Shoutmix yang wat hal...Alhamdullillah...ingatkan blogger yang Ban Wan..ehehhe



Gambar kat atas tu geng Wan UTM crew..DDK 2009..


Skang nak cite skit time Wan kat Kuala Lumpur UTM semarak tu...Nak kate bez..tak lah sangat..ermmm....Bez lah gak...Makan minum murah..barang barang pun ok..Sempat gak g beli barang barang kat kedai UTM tu..Wan ade beli gelas UTM warne purple...and baju UTM warna hijau...Pen n pensil UTM pun ade..hehehe.



K lah korang..nanti wan cite g k...Skang tak de idea sangat nak update...Kosong...hehehe..




papai.




.



4 comments:

nurin adilla said...

wan pk bukan2....ada ka ptut ckp kami ban wan...ish ish ish...

Scya LollitA said...

xpe wwan .
gi perah santan dlu .
eh salah , perah otak lah :p

Wan_hazel said...

Scya LollitA

hahaha...tu lah nanti wan perah otak..

Wan_hazel said...

nurin adilla

hahaha.///sorie2 taw..hehehe