Wadah Madrasah Pengalaman: Minta pendapat korang..BLOG punya pasal..


Thursday, November 11, 2010

Minta pendapat korang..BLOG punya pasal..

.




Salam Korang...


Wan nak mintak pendapat korang mengenai BLOG Wan nie..Korang raase BLOG Wan ok tak???


Nampak tak gambar kat atas tu??yang ShoutBox untuk FACEBOOK tu..Wan ase bende tu macam tak de gune je..So Wan nak mintak pendapat korang..Ape yang Wan perlu gantikan untuk letak kat situ..Wan dah tak nak dah FACEBOOK livestream tu..ehehhe..So any idea??



Owh ye..Bahagian Tutorial Wan dah tuka tempat dah..Korang dah tak yah nak cari kat side kiri blog Wan k..Korang klik je Icon TUTORIAL tu (Float kat side kanan)..senang je kan..Hope tak menyusahkan pencarian korang..OK tak??




Shoutbox Wan plak..masih macam biase lah..Korang klik je yang kitty garang tu k...

Last skali..Wan nak mintak pendapat korang mengenai keseluruhan Blog Wan..tak kisah lah dari segi ape pun..Jujur je..Law tak suke or tak comel kasi taw je..hehehe..Tapi janganlah plak keji keji Wan..hehehe

Ok Tu je..

Segala jasa baik korang Wan amat hargai...



.



58 comments:

chentaMAYA said...

haha! gua langsung xpndai nak buat cam lu. punye la hebat! egt gua lagi x?

Wan_hazel said...

ingqt sgt..maya..yg kasi adiah dulu kat wan tu kan...

gigi rongak said...

haha.. ok dah tok..cun

Wan_hazel said...

gigi rongak..

makceh2...peace

Melati Qistyna's Mummy said...

utk ape facebuk lifestrem tuh?

sori la, akak xde muka buku :P

Wan_hazel said...

tak de gune sgt pun kak..macam shoutbox gak.,..tu lah wan nak buan FB tu..hehehe

bungakuning . said...

belog dah da boom tau!! cantik dan kemas , teringin nak ada belog cam wan tapi tak pandai sangat dengan koding moding nih . hakhak

Qhamel said...

so far, diz blog mmg cool..

magnoliapert said...

Blog yg agak unik. Lain dari yang lain :)

lyyalyssa said...

eiiii klw nk komen panjg ny..haha smpi xmas taun dpn x abis..haha
*blog wan besttt!!
*menarik
*suka jln2 kt blog wan..xplore ape yg patot ahhaa
*cartoon yg sungguh comeyyy haha
blablablablbla
*balalblblaba
*alblabla
lastly.
*WAn ur talented hhaha ~~ jelez seyh! ahhaha
gudlauck ! :)

belalang hijau said...

maksud wan xde guna sgt sebab org x tggl jejak situ ke?

rase belalang klu benda alah tue x berat mane biarkan jela kat situ.s/mix kebelakangan nih slalu down...

so yg tue leh ganti s/mix...

keseluruhan blog ok dan kreatif...hee

Wan_hazel said...

bungakuning

hehehe...wan dulu pun tak pandai ngan koding2 nie..oleh kerana ketekunan..eceh..akher nya wan pandai gak..ehhehe

Wan_hazel said...

Qhamel

tengs taw

Wan_hazel said...

magnoliapert

eh lain dari yg lain ke??hehehe

Wan_hazel said...

lyyalyssa

byk nye komen..hehehe..tengs....wish u luck and all da bez

Wan_hazel said...

belalang hijau

a ah blalng..tak de nak tggal jejak kat situ pun..tu lah wan nk tuka ngan benda len..tp ape yg blalng cakap tu ade betul gak...biarkan je lah wat mase nie kan blalng,,,

SyUTiNiE said...

wan.. comellll sangat blog ni aja sikit mcmana nak wat tab yg shoutbox tuuu hehhehe

Wan_hazel said...

SyUTiNiE

ade je kat bhgian tutorial tu...cari je k..ajax float shoutbox

tot tot kecik said...

salam..


waah sgt santik da blog sini..comel je ngan hello kitty..hihi.. :)

tot cdgkn yg dekt icon fb tu, pe kta wan buboh award2 ke..hehe xtau nk bg idea pe..


klu de trlnts pape nnt, tot btau laen...

Siti said...

tak suka datang blog ni
sebab.....
saya jeles tengok blog awak best!
hahaha, gurau jela. ;p

btw, saya rasa blog ni dah ok. nak loading pun tak lame. ;)

teruskan berblogging ok.

liyana aziz said...

rasanya yang chat utk FB tu tak yah kut, sebab dah ada shoutmix tu.. takut lambat loading.. tu jela.. ikhlas dari yana! heheheh.. yang lain dah smart!

POSH76 said...

klik2 pun tak keluar huhu

Wan_hazel said...

tot tot kecik

a ah..tol gak kan..ade cadngan len kasi gtaw k...

Wan_hazel said...

Siti

tengs..hehehe...ur blog pun cantek

Wan_hazel said...

liyana aziz

tu lah..wan nak tuka ngan bende len...

Wan_hazel said...

POSH76

eh...nape tak kua?/ade je..hehehe

saYuri said...

wan...bl0g da okeh..actually jelesssssss tgk..waaa~..ahaha..ape c0mey tah, jeles taw..yuri neh c0ding2 tp x pndai p0n..name je dak k0mp..ngeh3..

hmm, kalu fb tuh x gna sgt, gnti jalah ngn mde len..xp0n biaq je k0sg c2..biaq kitty tuh mmbesar kt c2...ahaha...lgp0n bl0g wan x l0ading lme lau nk bke..ok sudaa

Afiq Bukhari said...

smart la blog wan ni..menarik giler :D

Wan_hazel said...

saYuri

tengs yuri...wan tgh cari2 ape yg wan nak tuka FB tu..hehhee

Wan_hazel said...

Afiq

tengs...blog wan biase2 je..

Afiqah Fatin said...

ok blog ktk~ nice~

Wan_hazel said...

makceh ktk

Asma Jalalyna said...

blog ktk cuteeee... heheheeeeee...

Wan_hazel said...

asma//makceh ktk..

maisara majid said...

wat laa ape2 yeww..
sume cute..creativee :)

yg penting isi belog kan..
nak2 tutorial photoshop :D

krole said...

bagi krole blog wan r the best n krole harap satu hari krole pon le bat camni~maklumlah wan mmg da krole anggap sbagai sifu krole dlm dunia brbloging ni~sal blog wan okai..loading okai~sal shoutmix tu mmg best,wan memang kreatif..krole mmg respek sgt kat wan~seriusly~

Wan_hazel said...

maisara majid

hehehe..tengs..wan pun blum ade idea nak letak ape...

Wan_hazel said...

krole

waaa...tengs sesangat krole...wan nye blog biase2 je..hehehe..tengs taw..alahai malu nye wan..ehehhe

payeen said...

blog ni da ckop cntek. tpi biaselah. mesti nak yg lgi best ark? xde cdgn saje nk mmnuhkan cmment. heee (: peace bro.

wan muhamad said...

dah ok la, cantik.

Eyka said...

hehe..eyka xkesah wan nak wat pe pon..tapi besh kalu letak komen atau pape la..jnji ramai masuk blog wan n..hehe:)

Rara Farah said...

blog wan cumel tau..kalau bukan sbb wan,blog rara pon xkn cumel cam skrg..hehe

Mohd Sabri Tajuddin said...

serius best bro u punya blog! rasa nak buat cmni..tp sy rookie :)

Nurul Aida Shafiena said...

waaan... wt la tuto photoshop cs5.. yg tbaru tuh.. aida mseh ta reti nk gune photoshop tu..

Wan_hazel said...

payeen

hehehe..tengs..and peace gak..

Wan_hazel said...

wan muhamad

tengs bro

Wan_hazel said...

Eyka

hehehe..tengs cadangan tu..tak de lah yg ramai masuk sini

Wan_hazel said...

Rara Farah

hahhaa...wan nye blog biase je..blog rar lagi comel kan..hehehe

Wan_hazel said...

Mohd Sabri Tajuddin

hehehe...bro wat yang rokie2 lah bro..bleh je kasi ganas skit..ehhehe..and tengs ya

Wan_hazel said...

Nurul Aida Shafiena

wan tak de cs5...wan ase cs5 n cs3 same je kot...try je lah tuto wan tu k..ehehhe

gula-gula kapas said...

tayah letak,da perfect ;P

Wan_hazel said...

tengs,.,.

eqa said...

suka blog ni sb ad tutorial n sng nk cri tuto ni..hehe :)

Wan_hazel said...

eqa...

tengs eqa...

hidayah said...

salam wan , em so far blog wan mmg ok n cool . sy suka .. tp sy rasa susah bila nak click gmb lebih jelas ketika nak ikot tutorial yang wan tunjukkan , maklum lah gmb kt post kecik . kalau blh wan buat right click senang sikit nak tgk gmb lebih jelas dgn click new tab . so that nnt x de la keliru

Anonymous said...

wan mcm mana nak buat gmb jd mcm ni .. http://www.google.com.my/imglanding?q=man+ironing+clothes+photoshop&um=1&hl=en&rlz=1C1CHII_enMY395MY395&biw=1066&bih=777&tbs=isch:1&tbnid=vxmTGJYkMwWIIM:&imgrefurl=http://www.myhumors99.com/2009/11/45-strange-and-funny-photoshop.html&imgurl=http://4.bp.blogspot.com/_crPBCZok0RE/SvnsFrTCLGI/AAAAAAAARSE/5iPiUtJFqnU/s400/35.jpg&zoom=1&w=299&h=400&iact=hc&ei=pH_eTNT5G8KecPGztZcM&oei=pH_eTNT5G8KecPGztZcM&esq=1&page=1&tbnh=160&tbnw=132&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:6,s:0

Wan_hazel said...

hidayah

owh ok2..nanti wan akan matikan fungsi no copy paste tu...tengs...

Wan_hazel said...

Anonymous

wan dah tgk gambar tu..nanti wan try camne nak wat gambar camtu k...peace