Wadah Madrasah Pengalaman: ATM CARD untuk pengguna NUFFNANG


Friday, December 10, 2010

ATM CARD untuk pengguna NUFFNANG



.


Gambar sekadar Contoh.

Salam korang...

KALAU LAH.....

Cadangan buat pihak NUFFNANG


Wan rasa rata rata blogger dah pasang Nuff di blog masing masing bukan..Memang tak disangkal lagi cara ini boleh menambahkan pendapat pasif kita ...Bagi Wan NUFF nie dah jadi Bank yang kedua bagi Wan..Tanpa perlu masukkan jumlah Wang pun..Tapi kita sebagai medium pengiklan mendapat Income..So sewaan iklan dipage kita akan masuk ke ACC NUFF kita..Dari situ setiap minggu income kita bertambah..Yang perlu kita lakukan cuma naikkan traffic ke blog dan cari info info yang menarik..Contohnya BLOG Wan ..Wan sediakan Info mengenai TUTORIAL ADOBE dan BLOG..Dari sini korang leh dapat info tu..


Cadangan Wan bagi Pihak NUFF...Diharap pihak NUFF akan buat satu ATM card..ATM card korang taw kan..Dari situ kita tak yah lah nak bank in cek dari NUFF..Kan sekarang teknologi dah canggih..Apa kate income yang Blogger dapat terus bank in ke ACC NUFF..ATM CARD NUFF tu sendiri..Pihak NUFF perlu wujudkan satu card ATM lah...Dan ATM card tu bleh digunakan di mana mana ATM mesin..Dan dalam pada tu..Pengguna ATM CARD NUFF pun perlu mengikuti peraturan penggunaan..Macam biasa lah kan..Income hanya boleh dikeluarkan bila income kita lebih atau bernilai RM50.00..ATM mesin pun hanya boleh kuarkan RM50.00 kan..So dari situ blogger tak boleh keluarkan income sebelum nilai mencukupi..masih tak melanggar syarat syarat NUFF..


Harap pihak NUFF mengkaji semula cadangan dari Wan nie..Sekadar cadangan bagi memudahkan pengurusan Pihak NUFF..


Mungkin cadangan Wan nie boleh diguna pakai andai tiada kekeliruan dalam sistem dan tiada kesan buruk dalam penggunaan Sistem ATM CARD NUFF nie..Pihak seharusnya berganding terus dengan mana mana bank terpilih atau kesemua bank. NUFF bukan lagi syarikat yang tak dikenali..Apa kata kita mudahkan proses untuk BLOGGER yang macam Wan nie.


Korang..Blogger bloger sekalian..Apa pendapat korang??Wan tak taw lah samada cadangan yang Wan ajukan nie dah dicadangkan ke pihak NUFF or belum..Mari kita sama sama mulakan Langkah yang baru..Wan pun dah kasi cadangan kat NUFF.



.



26 comments:

Lia Edwin said...

bgus cdngan ya wan..mek sokong..

N@di@ said...

wan nadia tersngta lah setuju :D

bungakuning . said...

bagus jugak ! cuma kena maintan kan traffic jek ! setujuuuuu !

Wan_hazel said...

Lia Edwin

yalah ooo..mun dapat kan senang kita semua

Wan_hazel said...

N@di@
tengs nadia

Wan_hazel said...

bungakuning

setuju2..ehehe..tengs

fi said...

fi sokong ! :)

Miza Yusof said...

miza setuju. bagus idea wan ni :)

honeyvsbee said...

setuju wan...kalau lah pihak nuff tak nk tanggung kerugian kos buat kad untuk semua orang yang mendaftar pihak nuffnang boleh buat syarat-syarat kelayakkan untuk mendapatkan kad tu...yelah yang mendaftar ramai sangat tapi tak semua aktif & setia dengan nuff kan...untuk membuat satu kad pun ada kos , nak upah dan buat kerjasama dengan pihak bank...so contoh syarat ke;ayakan..mestilah berdaftar dan aktif selama 6 bulan atau bukak kad untuk sesiapa yang memang dah layak cash out jer ke...bee tak layak cash out lagi...ini hanya pendapat..:)

fatin hanani said...

hehehe setuju kot..
sbb x faham sgt haha

♥..cik_mas..♥ said...

bijak!! :)

Wan_hazel said...

fi

gud2

Wan_hazel said...

Miza Yusof

bez kn law ade bende nie..ehehhe

Wan_hazel said...

honeyvsbee

a ah betul gak cadangan tu..bgus2

Wan_hazel said...

fatin hanani

ahhaha..setuju je lah atyn..ehehhe

Wan_hazel said...

♥..cik_mas..♥

tengs2

i am S!L4H.. said...

btol2..senang sket..kt mne2 pon bleh..tiap mase tiap waktu..*eh bkn sme ke..keh2

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

hehehe..betul tu silah....

fArAh!! said...

betol kata wan meh..
memudahkan org rmi..

amira said...

stuju tu.. satu contoh motivasi gak kan..huhu

Wan_hazel said...

fArAh!!

betul2..ehhehe

Wan_hazel said...

amira
yep betul tu...

Cik Aien said...

idea wan menggilaa!

Wan_hazel said...

Cik Aien

ahahhaha....no komen

mia said...

huwaa...terbaeklah wan..bernas gak tu..senang kalu nk cash out ke tak nak kan..bila3 je..

Wan_hazel said...

hehehe...betul tu..huhuhu