Wadah Madrasah Pengalaman: Bloglist Gempak Wan Hazel Tutup


Tuesday, January 11, 2011

Bloglist Gempak Wan Hazel Tutup

.




Salam korang..

Skang Wan dah Publish dah Bloglist Gempak Wan Hazel..Tanda nye dah tamat lah kan..So pada sesape yang dah join tu..Tapi name dia tak de..Kasi taw k..Mungkin tertinggal..Dan Wan tak wat pemilihan pun..Wan letak semua yang masuk..Turutan list..Wan mulakan dari sape yang masuk dulu sampailah yang last masuk..tak de pilih kasih dan tak de pilih memilih..




Korang law nak tengok..Korang klik icon yang macam kat atas nie..Icon tu ade kat bahagian atas entri Atas skali....Klik je..nanti kluar lah slide Bloglist Gempak tu..



Jom join Ramai Ramai



Dan skang..Pada sesape yang belum Join lagi Kontes gempak Wan Hazel..Hope korang cepat cepat Join..Klik je Banner kat atas tu k..Dan selamat Menjoinkan diri.

OK tu je

Papai..
.



18 comments:

❤ Baby Yats ❤ said...

dah tersenarai..no.4
tengkiu wann :)

yanae mohamad said...

wan..
name yana tak de pon..huhu

NanaCinvent said...

saya dah ada dalam list .

Wan_hazel said...

❤ Baby Yats ❤

welkam..ehehhe

Wan_hazel said...

NanaCinvent
ok..ehehhe

Wan_hazel said...

yanae mohamad

yana..nanti wan cek lagi k..

Wan_hazel said...

yanae mohamad

tak de pun name yana tggal komen kat Bloglist gempak Wan hazel???

ℓια cσмσт said...

wan nme lia x de pon....

Wan_hazel said...

ℓια cσмσт

tak de ke??

wan cek balik k..

loLaa_nurafizza said...

tq wan..aii dh de dalam list..maceh byk2..

Wan_hazel said...

loLaa_nurafizza

welkam..ehehe

ayleencutegirl said...

thank wan masuk kan ayleen dlm bloglist gempak wan.. tvmc! :D

Wan_hazel said...

ayleencutegirl

welkam..hehehe

Smart Camp said...

wan,ade la..huhu...erm..t yana hantar balik

ni die http://yanae-lurve.blogspot.com/2011/01/kontes-gempak-wan-hazel.html

erm..maybe tenet low sgt kot ritu

Wan_hazel said...

Smart Camp

owh..yg tu kontes lah yana..ehhehe..yg nie blogslist..eheheh

Qhamel said...

oww.. kontes lum abis agy eh wan..

yanae mohamad said...

ouh, hii
sori, semalam gune akaun kelab..lupe nk log out...

Wan_hazel said...

ok peace