Wadah Madrasah Pengalaman: Facebook diberhentikan 15 march...Cepat berpindah ke laman sosial yang lain


Sunday, January 9, 2011

Facebook diberhentikan 15 march...Cepat berpindah ke laman sosial yang lain




.



Salam Korang..

Wan mula mula fikir bende nie main main je..or gimik..Bila wan ke page http://weeklyworldnews.com/headlines/27321/facebook-will-end-on-march-15th/..Wan dapati bende nie macam betul je..Bagi Wan penutupan facebook nie bende yang baik..dan akan kurangkan sikit masalah remaja yang duk terperangkap oleh bahana facebook nie.. Kesan kepada Wan lak..Hilang lah tempat Wan berbisnes dan Ping Blog..So bagi Blogger Malaysia..Blogger dan tempat tempat len Ping Blog kat Facebook tu..Korang nak wat camne??nak Wat medium lain ke??

Wan tak taw lah bende nie betul ke tak...Lepas nie banyak lah yang akan memberontak kan...eehehe..



Tadi Wan baru je Wat Twitter..Agak kuno sikit kat sini..Klik gambar atas tu untuk ke page Twitter Wan..tengs..Wan tak taw lansung guna Laman sosial nie..So law sesape taw tu..Hope boleh lah tunjuk ajar kat Wan k..Dan mungkin Wan akan pindahkan semuanya ke Twitter bagi mengelakkan sebarang kehilangan...

K lah korang tengs...Tu je..Papai..

Owh ye..Leh tak korang ke entri Wan nie..Vote Header Wan..http://wanhazel.blogspot.com/2011/01/undi-wan-jumboleh-lahjum-jum.html

Vote lah ye Law Free..


.



28 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

tu lah pasall .
eh wan pon baru buat jugak ke ? igt dah lama .heheh
macek pon baru je buat bru sbb yg lama dh lupa paswod .hohox mmg blurr habis lah nk guna menda tuh .haih

Wan_hazel said...

MAKCEK bukan NENEK

bru wat nie..ehhehe..camne erk nak gune??hehehe

bieha-chan :) said...

wan,,,biha pun ta reti gune twitter tuh :P
biha reti follo je :)

MAKCEK bukan NENEK said...

x bape nak reti sgt jugak lah . x pe wan kan suka godek2 .mesti cepat pandai punya .heheh
nnt bg la link nk follow .

Ikka Si Gulagula :) said...

oh sama lah kita , lps nih twitter je la jwb nya :( pape tah fb nih ! huhhhh !

Mira Hana said...

bende ny foax je...

aJa said...

aJa da folow wan kt twitter... :)
jom twit2 wan..hee..

ADfeez said...

khbr angin je wan... hehehehe

latest entri :
HIdup tanpa Facebook??? bleh ker???
AJL 25 yang kwang kwang kwang....

zOeY zAu YaH said...

saya ada tweeter tapi cam hampas ja..haha

cik jue said...

hehe..bagus fb xad..lame da ttp fb sbb borink =)
*twiter agak memblurrkn

Panda said...

haihh~ fb la tempat nak cari kwn2 lama yg dah lost contact.. :(

mcm mana la lepas nihh.. +_+

-[miracle]- said...

eika dah follow wan.
eika pon tataw cmne nak guna =="

PuanBee said...

jom add akk kat twitter yer..!

Wan_hazel said...

bieha-chan :)

wan memamng lansung tak reti..nak follow pun tak taw..ehehe

Wan_hazel said...

MAKCEK bukan NENEK

hahaha...law tak penting wan tak suke godek2 nie..ehhehe

Wan_hazel said...

Ikka Si Gulagula :)

tu lah..ade yg kasi taw wan kaba angin je..entah lah..

Wan_hazel said...

Mira Hana

may b kot

Wan_hazel said...

aJa

wan tak reti lah aja..camne nak twet2 nie,,,

Wan_hazel said...

ADfeez

hope lah bro..

Wan_hazel said...

zOeY zAu YaH

ahhaha..tu lah...

Wan_hazel said...

cik jue

a ah..ade bgus ade tak bgus gak..

Wan_hazel said...

Panda

tu lah..pas nie hilang lah teman kan..

Wan_hazel said...

-[miracle]-

sama lah eika..wan blurr je tgk page tu

Wan_hazel said...

PuanBee

wan tak reti lah kak

Mr. TN_SkY said...

ahaha..sme la..tang twitter nih..xbpe nk pandai guna lol..neway i think psl facebook tu, it just a false rumor..dah ada news psl dye..

ciK iZza said...

wan...twitter kurang best lah...huhuuhu :(

Wan_hazel said...

Mr. TN_SkY

owh..bgus lah camtu..eheheh..

Wan_hazel said...

ciK iZza

tu lah..cam pape je kan..entah..nak gune pun tak taw..