Wadah Madrasah Pengalaman: Aku yang hampir patah kaki...


Thursday, February 10, 2011

Aku yang hampir patah kaki...

.


Salam korang..


Hari hari Wan skang semua dah bertukar serabut..Macam macam masalah..Banyak header yang tertanguh...Design semua banyak yang tertanguh..Skang susah lak bila nak cepat cepat siapkan..Nanti kualiti hilang..So orang pun tak suka..And skang wat fikirlah biar lambat asal kualiti dijaga kan..



Hari nie..klaz Wan pagi and petang..petang tu klaz jam 3.00 so tengahari ade mase free...Mase free nie Wan mulakan operasi Wan..nak asah skill Ai Wan..And Wan siapkan Dolly kengkawan Wan .Macam kat atas tu..Dia orang nie memang gila Dota..Kaki Game..hehehe..Sampaikan Wan pun tertarik dan menarik untuk bermain..Tapi masa tak mengizinkan Wan untuk bermain Game...Skang memang Wan makin sibuk dan bercampur lak dengan masalah yang bermacam macam..



Wan tak taw nak luah kat sape masalah Wan..Tapi biarlah kan...Petang lepas balik dari klaz..Wan tertidur jap..dapat gak hilangkan penat..30minit lepas tu..Wan kluar and nak men Skate..Masa nie lah kejadian yang tak brape nak sronok terjadi..Syok Syok Wan men Skate..Lepas tu terus satu kemalangan yang tak diingini terjadi..Wan tersalah langkah..Kaki Wan tak turun betul betul atas skate..Wan masa tu nak wat "360 kickflip" maksudnya Skate tu berpusing 360 darjah dan papan tu berputar..Wan masa tu terpijak betul betul dihujung skate tu..dan kaki Wan terpusing..erm camne nak terangkan erk..bahgian tapak kaki ke atas..terpelecok kot..tapi dalam keadaan hentaman yang kuat koz momentum yang tak stabil..ditambah lagi dengan berat badan Wan..Sakit sangat memang dah tak leh nak pijak lantai pun..sampai skang Wan tak leh nak pijak lantai sangat..nak gerak gerak kaki pun sakit sangat...


K lah korang...Wan nak siapkan kerja yang tak selesai lagi..

Hati hati k..Kemalangan tu memang tak berbau pun..


papai.


.



22 comments:

finaz said...

cik wan,,,finaz sarankan pg berurut sebelim bertambah teruk,,
mood: brsimpati,,,

puanbee said...

wan sabar ajer lah ! lain kali hati2 k !

ain jia zainudin said...

alala...cyan nye wann..
lain kli skating ati2.. :)
smge cpt smbuh wan..

Wan_hazel said...

tengs all..nanti wan g brurut...

Salina@IbuAqil said...

semoga wan cpt sembuh yer.. Sapu minyak angin pastu pakai getah yg kat kaki 2.. yg owang sukan2 suke pakai 2.. {akak lupa apa namanya ;o)}

nursha410 said...

alahaiii...kasihannya...

rilek2 k...p berurut ke...;)

d bia lame2 nti masuk angin..bengkak...and lagi bertambah sakit...

chiLleD...!! said...

semoga cpt sembuh yer wan..lain kali knalah hati2..=)

mohd sasuke said...

owh x tau plak wan skater..caer pon same..hehe.caer smpai skang x tau nk buat 360 flip..huhu susah kot..ala biase la wan kaki injured..caer pon penah..sakit woo..hope get well soon bro

i am S!L4H.. said...

wan,skg cmane??seram plak dgr cite wan nih...

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

masih sakit silah..tak leh gerak byk2 kaki nie..wan pun dah g berurut..

anjeBAM said...

pity with you abg wan ..

✿...fazilahpajil...✿ said...

ala cian kat wan..rehat yer..moga cepat sembuh=)

Wan_hazel said...

anjeBAM

tengs anje..cian je ke??ehhehe

Wan_hazel said...

✿...fazilahpajil...✿

tengs..hope leh cepat sembuh leh lah men skate lagi..ehehe

King Of Single said...

sorry lame xdtg...em mmg malang xberbau la kan...mgkin pasni wan kene lebih hati2 ag k..aduhh sakit kot slah lgkah wat 360 kickflip tuuuu! ekyn pnah tgk mmber wat...em terer gak wan ey...haha!

XPE.jgn tgn sakit da la..nt xdpt taip blog ag..sape nk kasi ekyn tutor..hahaha

i am S!L4H.. said...

x leh gerak byk2?siannye wan...msti nk jln pon kne ad support..saba ye..dh urut tu nti surut la die...tabah wan...

Wan_hazel said...

King Of Single

tak lah terer mane..entahlah hari tu memang mlang sangat..hehehe..a ah nasib bek tak kene tangan kan..law tgn,,camne lah nak update blog n blogwalking.hehehe

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

tengs silah..hari nie cam dah ok skit...hope ok tu akan bertambah ok pasnie..ehhehe

ainaa.syafiqah27 said...

alahai cian nyer.. sakit lg ker??

Eyn said...

careful next time ye wan! normal ar klu sakit tuh tercium simen! kihkihkih..=)
good day!

Wan_hazel said...

ainaa.syafiqah27

masih skit skit nie...tak leh nak goyang2 kaki..ehehhe

Wan_hazel said...

Eyn

hehehe...betul2...pengalaman cium simen kan..hehehe