Wadah Madrasah Pengalaman: Kontest Blog Tercantik


Tuesday, February 1, 2011

Kontest Blog Tercantik



.
25 Februari 2011

Salam Korang...

Kali nie Wan join Kontest Blog Tercantik..hehehe..Mane lah taw ade luck kan..Slalu nye Wan tak pernah menag pun untuk kontes camnie..Sebab mata orang lain lain..ehhehe..Owh ye..Boleh menang ke Blog serabut cam Wan nie.

K lah korang tu je..Law korang nak join gak..Klik banner kat atas tu k..


Wan nak tags

Memo
Solehah
Biyha
erza

.



10 comments:

Nadhirah-chan said...

kontes lagi . hehehe , kite dah tag abg wan kat satu kontes ni . yg penting bukan ttg blog , miahaha . sukati la nak buat ke tak :)

Kontes Dan Contest

♥ solehah ♥ said...

huwaa..blog kmk x kiut gik dh..gne mok join... :(

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

ok2..wan jenguk pasnie..ehhehe...minggu nie minggu join kontes..ehehe

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

xda xduli..ktk msti join....doemon tak kiut bah

sepedd said...

abangg ! nak jugak laa :(

::astonishing az:: said...

camnela nak menang contest ni kalau blog cantik mcm ni masuk...i loke ur blog..

Wan_hazel said...

sepedd

join lah ramai2..ehehhe

Wan_hazel said...

::astonishing az::

ahhaha/..wan nye blog serabut.hehehe

sitihanisahali said...

wah....dah lame nk tau mende ni..thanks.. :)
macam mane nak download adobe illustrator ni?

Wan_hazel said...

sitihanisahali

eh salah tempat komen nie..ehehhe..ai wan lom uplod g..ehehhe..