Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Tutorial Paling Berguna


Tuesday, February 1, 2011

Contest Tutorial Paling Berguna



.



Salam Korang...


Hari nie..Wan nak join Contest Tutorial Paling Berguna ..hehehe..memang tak layak pun nak join..Tapi nak try gak kan..So kontes nie korang tolonglah vote untuk wan nanti k..Law ade sesape rase nak join..Korang klik je banner kat atas tu k


------------
*Kontes ini bermula pada 1 Februari dan tamat jam 12 MALAM pada 20 Februari .
Kitorang akan suruh bloggers lain vote pada 25 Februari dan kitorang akan umumkan pemenang pada 3 Mac*(copy dari blog penganjur)
-----------

Dalam Blog Wan nie ade Tutorial untuk Blog , Adobe Photoshop,Illustrator dan Xara 3D..Semua nie penting untuk cantekkan Blog..Sesape yang dah terer guna Adobe leh lah masukkan gambar yang dah korang edit tu ke dalam Blog..So semua nye manggunakan Tutorial law nak taw kan..nak ambek kod gambar pun ade tutorial ..Korang godek godek lah Tutorial yang ade kat side kanan Blog Wan tu..Korang klik je..Nanti akan kluar Slide Tutorial yang banyak..Contoh cam kat bawah nie..eheheh..Siap promote g tu..




Join kontes nie sambil beri penerangan sikit..

So Wan nak tags..
Solehah
Empayar bintang tiga
Hanie


Owh ye..nanti korang jangan lupa Vote taw..eheheh..
.



14 comments:

♥ solehah ♥ said...

whoaa..okei2.lak join ah elo kity.haha

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

jgn xjoin..mun x..siap lah doemon tak..ehehhe

Ila Nabilah said...

terima kasih kerana sudi join .

♥ solehah ♥ said...

huwaa..ktk jaik eh.haruss kmk tapok doremon dbah katel..haha

Nadhirah-chan said...

kalau abg wan join habis la peserta lain . gigit kuku jer . miahaha :)

Nurul Hani said...

eh? hanie ke? Lalalallalala.

Cahaya said...

Yea..sokong bg wan ^^

Wan_hazel said...

Ila Nabilah

welkam..ehehhe

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

hahaha..mek suh kitty mek paluk nya lak..nie nya nak lari gik..ahahha..ganas dah mek ngn kitty mek nektok

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

hahaha..mane de...blum tentu wan menang,.

Marya Hana . said...

o mak kau. terkezut nengok jurassic park lam blog ni.. besauuuunya.
thanks jengok blog, dan melompat2..

♥ solehah ♥ said...

yah.tok harus kmk tggah giant juak..
k paluk kitty kitak ya.haha..
jaga kitakk...

Wan_hazel said...

Marya Hana

ehhehe..tengs..

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ahhaha.ktk kejam..doemon ada nobita jak..ahhaha