Wadah Madrasah Pengalaman: Kipas


Thursday, June 9, 2011

Kipas

.


Salam Korang...


Kali nie saje je nak wat entri dengan tajuk yang pendek tu "KIPAS" ..Nak tengok reaksi orang ramai..Ada tak yang nak klik tajuk "KIPAS".Hahaha..Ada tak ada tak??law ade mesti korang baca entri nie kan..Dan korang mesti komen entri nie..Cepat komen..Nak wat survey..Sapa sapa yang baca or tengok Doodle Wan kat atas tu sila komen...Korang komen pendek je..tak pe..Korang tulis.."kamek sayang kipas juak".Eceh dan macam kontes lak...


Ingat lagi tak korang??Masa dulu dulu ..Masa korang masih kecik kecik..Ada tak korang nyanyi nyanyi depan kipas..Nak wat suara alun alun lah kan..hehehe..Best betul masa tu..eh eh...jangan korang nak test lak.Hujan lak nanti..ahahha..Law nak test..jom sama sama nyanyi depan kipas..1 2 3..


Selain dari tu..Kipas nie pun banyak kegunaan nya..Leh sejukkan Maggie yang panas..Kopi yang panas pun leh..Law baju sekolah tak kering pun kita leh letak depan kipas untuk keringkan..Kasut???erm..Kasut tak dapat lah..Korang letak je kasut korang belakang peti sejuk k..Kompem esok kering..hehehe.

Skang Wan nak sediakan Tutorial nak On Kipas..


Mula mula korang ambik kipas korang...Ada tak korang tengok yang macam ekor tu..kat hujung ekor dia tu ade macam tiga kaki..Korang cucuk je ekor tu kat tempat karen korang..Macam dalam gambar kat bawah nie..


Carian google


Lepas tu korang tekan yang ada nombor kat kipas tu..Ada 1 ada 2 ada 3.Korang tekan lah mana mana nombor kat situ..So dah pasang...Tutorial nie hanya boleh digunakan untuk pengguna KIPAS bernombor saja..hehehe

k lah korang..


Papai.


.



42 comments:

♥ LieYaa 97 ♥ said...

"kamek sayang kipas juak" . ha3 . bto0l , bto0l , bto0l ..

Syahirah Suhaili said...

kmk nak komen lok..ahaha..kmk org fez kali maca entry kipas tok..haha..kmk suka beklaka dpan kipas..pat polah sora ala2 robot :D

Wan_hazel said...

♥ LieYaa 97 ♥

ahhaha..betol2...

Wan_hazel said...

Syahirah Suhaili

ahahha..nang laju lah ktk tok...aok mena ya sora robot ta orang..ehehhe..test lok..aaaaaaawwwooookkk..hehehehe

Ieka Zaliekha said...

yang nyanyi depan kipas tu selalu , tapi masa kecik2 lah,, masa besa dah tade buad , HAHA *bocor suda rahsia.. xD*

Hanan Fareeha said...

mcm2 ,hahaha

ekyn here said...

kamek sayang kipas juak !
HHAA.. nyanyi dpan kipas.. ngee !~
HAHA...

Syahirah Suhaili said...

nya mesti da effect bgega kit nak..ahaha..aaooookkkk~~~

~aYeeN & SuE~ said...

skg da x pkai kipas dh dik..pkai air-cond je..heheh..

entry tersirat tol :)

anieysayangkamoo said...

wann . lamak dah kmk carik tuto tok aie .. ahahaha .. duhal cmya jak tek .. senang jwak .. kahkahkah

ainaa.syafiqah27 said...

aien orang terengganu.. blh ek ckap..
"kamek sayang kipas juak" hehehe..

syieda said...

nyanyi lagu air pasang pagi la..ekekeke ^_^

kamek xreti cakap..T___T

Wan_hazel said...

Ieka Zaliekha

ahahha...wan pun masa kecik slalu nyanyi depan kipas

Wan_hazel said...

Hanan Fareeha

ahahha...no komen lak wan

Wan_hazel said...

ekyn here

skang nyanyi depan air cond lak kan..ehehe

Wan_hazel said...

Syahirah Suhaili

aook..ada gega skit nya..ehehe...

Wan_hazel said...

~aYeeN & SuE~

ehhehe...faham faham..skang mane lah org nak pakai kipas kan..ehehhe..

Wan_hazel said...

anieysayangkamoo

yah...senang nak...org lain kekut lak nak molah tuto tok..heh..ahaha

Liyana Rahman said...

kamek suka peluk kipas. ayokkk...

Wan_hazel said...

ainaa.syafiqah27

a ah..boleh je..no prob..eheheh

Wan_hazel said...

syieda

ehehhe...jum nyanyi sesama

Wan_hazel said...

Liyana Rahman

aih...suka pelok kipas lak..eheheh

LaDolce RhiyadZh said...

Na pasang kipas pown kne gune tutorial ke? XDXD wan2

Wan_hazel said...

a ah..sebba skang semua dah pakai air cond..kipas org tak taw dah nak guna..ahahha

Farah Hanim said...

masa kecik-kecik dulu suke nyanyi dpn kipas. bajet suara jadi merdu XD

Wan_hazel said...

hahaha...betul tu..bajet suara merdu..tp hakikatnya tak..ehehhe

QASEH MANSYA said...

skang tak pakai kipas..pakai aircond wan ...hehehe

anieysayangkamoo said...

ahahah .. laen kali molah tuto cmne mok ngkah perempan ats dapo k .. hahahah

Wansteddy Tales said...

hakak punya tafsiran bila baca tajuk dah melencong ke kipas (kuat bodek) tu. nampak sangat hakak ni negatif thinker orgnya hohoho....

Cho Cho said...

kamek sayang kipas juak :)

mai meowmeow said...

on kipas pun ada tuto yee ?

HAHA ,

CANGGIH BEB !

Rabiatul Nadhirah said...

kamik sayang kipas xDDD menari kipas jum

aimie said...

hahhaa masa kecik2 pun selalu buat macam tu ! ^^ sedapp taw suara kita haaha ;p (muntah)

Wan_hazel said...

QASEH MANSYA

ehehhe..betul tu

Wan_hazel said...

anieysayangkamoo

ahahha..ya pelik da jak tuto ya...

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

ahahha...negatif thinking...hahaha...

Wan_hazel said...

Cho Cho

ehhehe...

Wan_hazel said...

mai meowmeow

mestilah ...skang ramai yg guna air cond tak reti nak on kipas..ahhaha

Wan_hazel said...

Rabiatul Nadhirah

ahahha..jum menari kipas..camne tu??

Wan_hazel said...

aimie

ahahha..suara bgetar2 tu merdu

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

hahahaa kalau baby tak tgk tutorial ni pun mesti dorg da tau cara2 nk on kipas.. haha cam lawak je entri ni.. wan2.. :)

Wan_hazel said...

Truely Aimie Diyanna Benignant

hahaha...eh semua dah taw on kipas ke??ehehe