Wadah Madrasah Pengalaman: Blogger Mata lebam mengadap laptop..


Sunday, June 5, 2011

Blogger Mata lebam mengadap laptop..

.



Salam korang...

Camne kesihatan mata korang???OK tak???atau dah macam panda ??hehehe.Mesti yang cuti cuti sekolah tu mengadap depan laptop je kan..Ambek kesempatan tak de klaz....Mengadap laptop dari pagi sampailah pagi lagi pun tahan kan..hehehe..Wan selepas 12 haribulan nie baru Wan cuti..Bab 12 nie Wan last paper untuk final exam..Korang dah masuk klaz balik ..Wan lak baru nak cuti...Pelik je kan Wan nie..hahaha


Law korang tanya Wan..Camne mata Wan..Wan akan jawab..Biase biase je..hehehhe..ok lah..Setakat nie masih cukup tido ...Wan tetap leh bahagikan masa..Walaupun kerja banyak dengan mengadap laptop nie..Exam lagi..Study tak pernah lupa..Dua tiga soalan try jawab pun dah kira study gak kan..Teknik belajar yang baik..Jangan paksa diri blaja..Blaja lah dengan senyuman..Baru ilmu masuk tol tak??


K lah korang..


Papai

Wan update pendek je...
Nantikan next Tutorial Wan..

Tutorial wat Doodle dan mewarna Doodle
(sebelum tu harap korang dah baca semua Tuto yang sebelum sebelum nie..nanti senang lah korang nak faham)


http://wanhazel.blogspot.com/2011/05/tutorial-new-layeradobe-photoshop.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/05/tutorial-stroke-line-adobe-photoshop.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/tutorial-wrap-untuk-doodle-dan-lain.html
http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/tutorial-convert-to-smart-objectadobe.html



.



13 comments:

dill said...

mata lebam mcm panda. haha!

dill.

Anis Diyana said...

best best :D

Wan_hazel said...

dill

ahahhaa...mata dill dah macam panda??eheheh

Wan_hazel said...

anis...

best lak dia nie..eheheh

.fariza. said...

bule tahan lar.
tapi mmg asyik mengadap laptop je ni.

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

tak sabar nak tunggu tutorial tu.. Kawan sampai kata ko ni blajar yea sampai mata jadi panda.. Padahal tak de a sgt.. hee~

aidabeelicious said...

wan,aida selau datangs ini belajar photoshop :)
thanks tautau untuk smeua info bout Photoshop bagai :)
Good Luck Exam :)

Wan_hazel said...

.fariza

hahaha...sama lah..asyik mngadap laptop je

Wan_hazel said...

♥ Nurulz Sabeeha ♥

ahahha/...tu lah...sbnarnye dok mengadap laptop je kan..ehehhe

Wan_hazel said...

aidabeelicious

tengs aida...hehhee..tengs sesangat.,.peace

Asyila Zainuddin said...

kite cuti sampai bulan 9 lg la.. on9 smpai mate lebam.. ngee.. :p

Mohd Amin Aizuddin said...

entri terbaik amin sepanjang zaman...hehehe

Wan_hazel said...

ahhaha..tengs amin