Wadah Madrasah Pengalaman: Vote Wan untuk pertandingan Blog kreatif tajaan Kerajaan negeri Selangor


Friday, June 10, 2011

Vote Wan untuk pertandingan Blog kreatif tajaan Kerajaan negeri Selangor

.




Salam Korang..


Kali nie Wan nak share mengenai pertandingan yang ditawarkan oleh kerajaan negeri Selangor nie..Khas untuk Blogger..Sesapa nak join sila lah...Sapa taw kan nasib sorang sorang.."Tuah ayam nampak dikaki..Tuah manusia siapa yang tahu??"Ok tunggu apa lagi korang join lah k..Sila rujuk entri ini jika punya sebarang kemusykilan RM16,300 untuk pertandingan blog kreatif.



Wan dah sertai pun pertandingan nie..malam semalam Wan sertai..Korang leh tengok kat gambar atas tu..nampak tak macam Blog Wan tu??dan diharap dengan kerjasama korang..Korang leh Vote untuk Wan..klik icon VOTE dibawah nie k..





Walaupun Wan Tawar hati dengan kontes berunsur VOTING .Tapi penilaian Blog nie bukan berdasarkan Undian yang banyak tapi berdasarkan tema dan sayarat yang ditetapkan..Rujuk lagi entri RM16,300 untuk pertandingan blog kreatif.


So diharap semua VOTE lah untuk Wan..mari berkempen..ehehhe..Orang memberi kita merasa..hehehe...


Papai korang

Terima kasih sekali lagi kerna tidak jemu jemu menyokong perjuangan Wan dalam dunia penulisan ini..



Terima Kasih


.



32 comments:

Solihahazahar said...

best nye dpt duit 16 ribu tuuu. boleh kawin cept nihh. HAHA

Mohamad Hanafi said...

go go... Wan hazel ~.~ aku akan sntiasa vote utk engkau. dont worry bro.. >o<

Azura said...

dah vote! gud luck!

Wan_hazel said...

Solihahazahar

hehehe...nak kawin je dia nie...ahhaha

Wan_hazel said...

Mohamad Hanafi

tengs bro..peace

Wan_hazel said...

Azura

tens taw

anieysayangkamoo said...

kamek dah vaote .. boh lupak hadiah bagik setengah .. hihihihi ..

FatihinMohani said...

oh wan hazel!
saya akan VOTE anda!
tapi anda juga jgn lpe VOTE saya juga!

Nama: Muhammad fatihin Bin Mohani

website: http://fatih-art.blogspot.com

ketogeri: sekolah menengah!

hehe~
http://selangoridamanku.com/votes?cat=1

ツCik Ch0kiEツ said...

good luck wan :) dah vote wan ^^
ada harapan tok menang nihh..
nak vote tok wan banayak kali boleh tak ? huhu.. nak bagi wan menang =)

MiSz fiFiEyQa said...

Dah vote wan!gud luck ye..kalau menang nanti jgn lupe belanje..ok.gurau jek..haha

Wan_hazel said...

anieysayangkamoo

ahahaha...mun menang buku kita bagik duak lah buku ya oo.e.eheheh..makceh tak

Wan_hazel said...

FatihinMohani

ok wan akan vote jugak...tengs vote wan

Wan_hazel said...

ツCik Ch0kiEツ

ehhehe...tengs...

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa


tengs taw....

anieysayangkamoo said...

boleh jak wan .. hahaha .. mana2 .. janji ada .. kah kah kah .. mun ada duit lebih gyk .. boh lupak kmk wak .. boh alu buang batu kakya ,.. kah kah kah .. ada jwak simpanan k nikah .. ahhahah

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

DOne vote.. Good lUck!

ieyza said...

dah vote...yang ke 371...gud luck dik

atyn nayn said...

done! da vote ;)

Hajib said...

Tambah sigek vote!

Wan_hazel said...

anieysayangkamoo

hahaha..nang key nikah jak lah mun nyimpan duit??ahhaha

Wan_hazel said...

Shiety Myra Chubbyra ;P

tengs taw

Wan_hazel said...

ieyza

tengs taw...

Wan_hazel said...

atyn nayn

tengs gak

Wan_hazel said...

Hajib

makceh tak...

Mohd Amin Aizuddin said...

wan..amin vote dah....law dpt duit tu.kasi amin ye..cehhh

Wan_hazel said...

amin..tengs..law menang duit wan akan wat GA or wat t-shrirt blog utk kontes nanti..

zeyrabubu 2619 said...

; dah VOTe :)

Wan_hazel said...

tengs taw

miss anies said...

wan hazel, anda akan di vote ♥

marshitah said...

vote untuk wan . harap wan menang yaw ! :D

Wan_hazel said...

miss anies

tengs taw..

Wan_hazel said...

marshitah

tengs..hope menang lah nanti..masa masih lama lagi..ehehhe