Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle tanye nie..Kenapa ye???


Saturday, June 11, 2011

Doodle tanye nie..Kenapa ye???

.


Salam korang...

Camne hari nie??best tak??Wan.. mesti lah best koz esok Last paper Final Wan..lepas tu terus cuti...Isnin depan Wan kene siapkan Tempahan yang tertangguh..berlambak lak tempahan yang Wan kene siapkan..Terima kasih koz setia menunggu..And faham situasi Wan..Study kan lebih penting..


Kali nie nak update apa lak??Wan tak de idea lah..Entah entah masa menulis nie nanti ada lak idea menulis tu datang..Kita go on je k..Owh ye.Masa Wan blogwalking , Wan bukan je Blogwalking Wan pun ada baca entri kat blog korang..tengok tengok Blog korang..Ada blog Comel ada Blog simple dan ada Blog yang sarat dengan Gambar and gadget..ada lak blog yang pasang lagu..Lagu rancak..lagu sedih ..Music sayu music emo..Macam macam je..Kekadang hampir terjatuh jantung nie dengar muzik rancak sangat kat blog tu..(perkara yang blogger tak suka)..Tak nak lah sentuh hal Blogger nie..Sendiri taw lah kan.hehehe..Law tegur salah..Tak tegur lak camne erk??bek diam je lah.


"Sekarang ni gua tak kira lu abang long ka lu ayahanda ka. KL ni wa pegang"

Nampak tak Doodle Wan kat atas tu???Comel??apa korang nak??Nak ke??nak ke??Wan bagi korang ambek pun korang tak hargai..Wan hairan lah dengan sikap sesetengah manusia nie..Masa nak minta tolong tu bukan main lagi..tapi bila dah dapat pertolongan tu semua ..Haram satu patah Terima kasih pun tak dapat..Bukan nak cakap ape..Seronok ke jadi BLOGGER??...


Owh , nak Doodle tu sangat sangat ke??ok ok..Korang ambek lah..Wan bagi free..Tak minta pape pun dari korang..Ambek je k..ehhehe...Wan nak simpan pun tak de hasil..So better kita berkongsi..Apa yang ada tu kita kongsikanlah..selagi bende yang dikongsi tu tak melanggar hukum Syarak je..Betul tak??Dan Wan seronok bila apa yang Wan kongsikan dalam blog nie..Korang guna kat blog korang..Seronok tak terhingga..Terima Kasih ye.






Ya Allah ya Tuhanku

sesungguhnya aku memohon kepada Mu ilmu yang bermanfaat

amalan yang diterima dan razeki yang baik




Ya Allah ya Tuhanku

sesungguhnya aku berlindung dengan Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat

hati yang tidak khusyuk

doa yang tidak di makhbul dan amalan yang tidak diterima.


O
wh ye..Kenapa kat side Blog korang tak de lak Wan tengok Doa doa harian ke Doa makan ke..Doa minum ke..Doa belajar ke??Doa dapat rezeki lebih ke??yang paling banyak..I LOVE U HUBBY..I LOVE U much much..Gambar kapel kapel..Korang mesti suka tengok kan..Tapi korang tak terfikir ke law orang lebih dewasa tengok???Hmm..Renungkan lah sendiri k..Law dah kahwin tak pe lah....Yep Wan taw tu Blog korang...Wat lah ekot suka korang k..Wan tak kata bende tu salah kan..??Ada tak Wan kata bende tu Salah?(walaupun ada yang salah dari segi agama)Wan cuma tanya je..Korang jawab k..

Tak salah law letak Doa kat Blog korang kan..Leh lah tiap hari korang baca..tak kira lah bahasa apa pun..Sekurang kurang nya kita berdoa..Ingat semua Doa boleh merubah semua nya..


K lah korang..


Seharusnya kita sama sama nasihat menasihati bukan keji mengkeji..

Sayang korang semua..


Papai

.






44 comments:

lilypelangi said...

nasihat yg baek wan!

terima kasih :)

Dieyana Stailista said...

so cute lorhh..!

Wan_hazel said...

lilypelangi

welkam..

acan ketot said...

ouchh..
pedas lah wan..
hehe..
btw..thankz igt kn..

Wan_hazel said...

Dieyana Stailista

tengs...wan memang cute..eh eh..doodle tu memang cute..ehhee

Wan_hazel said...

acan ketot

ehhehe..tak pe..doodle tanye je tu

Hanan Fareeha said...

harap semua sedar.han amik ea

Wan_hazel said...

Hanan Fareeha

harap semua ambek taw kan han..ok han ambek je..

Siti Arfah bt Zaini Azlan said...

Awesome ! :)

♥iDaYu aYu♥ said...

wan... nice la entry kali nie! ayu setuju jerk! biase lah wan... bdk2 xnmpk lg sume 2..nnt dyeorg da matang ke da kne tgl kew. baru lah ingt nak ltk doa2 penyembuh haty, gamba2 mak bapak.hu3... normal sgtlah tuh...=p

Tengku Najwatie said...

comel doodle.. siap pakai pashmina lg..

Dea said...

kiut..maok2...:P

Nur said...

hehe . comel <3

Cahaya said...

Nice one =) terharu ndah mek baca ^^

miss Fyqa said...

saling mengingati.

comel je doodle tue :))

ツCik Ch0kiEツ said...

huhu ^-^ malu pada diri sendiri =)
thank wan bub ingat an ^-^ menegakkan kebenaran tanggungjawab bersama :) terima kasih banyak-banyak. :DD heee~ apa yang benar wajib diperbetulkan. tak gitu ? huhu peace (:

Hanis said...

nasihat yang berguna :) tumpang ambil sekali ya =)

Hanis said...

terima kasih ^_____^

Sern said...

relax wan..nang gaya dah piya... bila dah dapat benda dimaok, apa gik..org trus belah..ya pun mun brik ucap trimas..huhu!! btw, thanks wan utk blog design kmk..!~hehehhe...lak mek kempen utk ktk gik eh! cyaok22!!

Fatin Cokelat said...

nak ambik bole :)

ツTyra ツ said...

saya ambil yaa ?

shahjiehan said...

hang mmg kreatif la.... respek la !!!


syukur hang di kurniakan nikmat cam nih...
hhhehehe... nk doodle!~

dayangkueffazulaikha said...

sorry mun kmk ambil doodle ktk riya n sik padah thanks or credit kat ktk. really sorry. my bad T_T

LaDolce RhiyadZh said...

Wah2 wan, xD Pedas hingga terkeluar lidah baca post wan ni. Yad pown na letak lha :D

dibofiqa said...

wan... cmne nak wt kotak tu... fqah pon tengah cari tuto nak bwt.. :D kongsi2la.. :P

Wan_hazel said...

Siti Arfah bt Zaini Azlan\

tengs

Wan_hazel said...

♥iDaYu aYu♥

hehhe....betul2..biasa lah kan..nanti ade lah yg kene tu.hehehe

Wan_hazel said...

Tengku Najwatie

tengs..wa try je wat tu

Wan_hazel said...

Dea

makceh//ambik jak k

Wan_hazel said...

Nur

tengs

Wan_hazel said...

Cahaya

aih tharu indah jak

Wan_hazel said...

miss Fyqa

tengs...yep saling mngingati

Wan_hazel said...

ツCik Ch0kiEツ

tengs gak..ehehhe.. a ah..yg benar tu perlu kita tegakkn ..peace

Wan_hazel said...

Hanis


welkam n ok...peace

Wan_hazel said...

Sern

ahahha..sern nang xhabis2 nak kempen..sik da can mek menang..mek xda kipas mbak ta ktk..ehhehe..pa pa pun makceh..

Wan_hazel said...

Fatin Cokelat

boleh je...ehhehe

Wan_hazel said...

ツTyra ツ

ok tak jadi maslah

Wan_hazel said...

shahjiehan

hehehe...tengs taw..Syukur sgt ada kelebihan nie..Bak doodle ..ambek je kat atas tu

Wan_hazel said...

dayangkueffazulaikha

aih,...sik da maslah lah ya..ehehhe..peace

Wan_hazel said...

LaDolce RhiyadZh

ehhehe..ok yad....

Alia Syaza :) said...

hehee, setuju setuju !! yg part doa tu mmg na buat, tapi xreti la.. hurm.. xpe2,nti ada masa lapang insyaallah akan buat, hee..

thx 4 the advice!

Wan_hazel said...

ok..nanti free wat lah k

Khayrin said...

saya ambik eh ^^ kiut cangat ;)

Wan_hazel said...

ok..peace