Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan ke Tigabelas_Sponsor by Nuffnang


Saturday, August 13, 2011

Ramadhan ke Tigabelas_Sponsor by Nuffnang

.



Salam korang...

Sabtu datang lagi...hehehe..hari nie camne??Ok tak??Best?ape penat koz Shoping Raya??ehehhe..Wan hari nie teman kan kakak dan mama beli barang untuk buat Kek Lapis Raya..Jadi driver je lah kan..Sambil beli bahan bahan Kek Lapis tu sempat gak lah mama dan kakak Wan nie Shoping sikit..Sikit sikit je lah..Tahun nie rasanya Wan nak buat Kek Lapis satu Malaysia..hehehe..reti ke..hahaha..Hari nie Wan sakit perut..nasib bek time dah nak berbuka..huh..tak nak cerita banyak lah..Stop stop.



Hari nie Wan dah siapkan Template Mira..Dah pasang pun..Korang leh jejakkan kaki kat sana..Hope Mira puas hati lah dengan design Wan yang tak seberapa tu...




Nuffnang Sponsor Blog Wan...Best tu..seronok taw...Nampak tak iklan kat atas header tu ??tu pun kalau iklan tu muncul..Dulu kan Wan wat sendiri je iklan tu ..Statik je tak gerak sebab tu iklan palsu..Skang dah gerak gerak tak caya lagi ke??Try lah klik..Jangan jelez taw..Nuff sayang kat Wan sorang je..Korang taw tak MediPhone4Vest..Korang tak taw ,Wan lagi lah tak taw..


Eh eh..sebanarnya Tak de lah Nuffnang nak wat kan iklan untuk Blog Wan..Kalau lah dia orang wat memang best lah sangat..ehehe..Tapi tak..Alahai..kesian nye Wan..LeaderBoard yang kat atas tu sebenar nya Aku DD yang wat kan..Kalau korang nak leh jenguk Blog dia k..dia ambek design wat Flash nie..Aku DD.



Dan hari nie Wan dapat satu lagi doodle.Dari Amin..tengs taw..

eh eh..k lah korang...


Papai

.





14 comments:

i am S!L4H.. said...

cantik la template tu. hehe
wan ni dh bole buat koleksi doodle lah. ~~

bella_bumbum said...

eeee jelesnya T.T
kreatip gile wan ni. doodle dah la comel comel belaka T.T

c i k a n a said...

wah, untungnya badan asyik dpt doodle jer..wan buatkan tuk ana 1 la..haha..gurau jer wan.. =D

super d0uble F :) said...

wahh..nak buat kek lapis.meh kirim sini sikit ;)

hee..

SaySay said...

wahh cantik header tu~ terbaikk!

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

ahahha..tu lah silla kiranya nak wat koleksi doodle ramadhan..eheheh

Wan_hazel said...

bella_bumbum

ahahha.tengs...wan biasa je..tak kreatif tapi minat seni..eheheh

Wan_hazel said...

c i k a n a

rezeki bulan ramadhan cik ana...hehehe

Wan_hazel said...

super d0uble F :)


tak nak..nanti raya g rumah wan..ehehe

Wan_hazel said...

SaySay


ehehe,,tengs..

♥ Dea ♥ said...

ingt mena tek.. hehe

Wan_hazel said...

hehehe...pakey eksen jak eh

Mohd Amin Aizuddin said...

wan ni coool

Wan_hazel said...

hehehe..tengs