Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Ke Sepuluh Sayang itu perlu ada


Wednesday, August 10, 2011

Ramadhan Ke Sepuluh Sayang itu perlu ada

.



Salam Korang


Sihat tak hari nie??Wan harapkan korang sihat lah..Puasa korang camne??masih tak ponteng lagi??Alhamdullillah..Dah ke Sepuluh Ramadhan dah kan..Dah masuk minggu kedua..Hari nie kuliah Wan macam biasa je..Turun pagi balik tengahari...Datang rumah terus wat tempahan..bila fikir fikir lagi tak nak dah nak ambek tempahan..Tapi perlu kan lebih rezeki Raya makin hampir..Adik adik pun perlu barang untuk beraya...Nak harapkan familly sangat macam membebankan je kan..lagi pun Wan dah dewasa so leh lah ringankan beban keluarga sikit..Betul tak??

Masa Wan wat doodle kat atas tu tadi tetiba lak rasa sayang dengan hasil design Wan..Rasa sayang nak tampal kat entri nie..Rasa sayang nak bagi kat korang..Rasa sayang nak kongsi..Semua nya berpusing pusing dalam otak nie..Nak kongsi ke tak..Tapi tak pe lah kan..Wan tetap kongsikan doodle nie kat korang..Boleh tambahkan koleksi doodle ramadhan korang kan..


Bagi yang tak pernah mencuba wat doodle tu mesti akan kata bende nie senang je nak wat..Kenapa nak bayar mahal mahal untuk satu doodle yang macam tu..Korang cuba lah buat dulu baru taw macam mana payahnya cari idea tu..


Hidup nie kadang kadang susah kita nak duga..Hidup nie memang kita tak boleh nak ukur perjalanan sejauh mana..Seandainya boleh mungkin kita tak kan pernah melakukan kekhilafan..Walau bagaimanapun hidup mesti diteruskan.



P
ape pun Churp Churp dah berwajah baru...Comel je..lebih canggih dan kemas...Wan suka...Kalu korang nak tengok klik je link nie..dan sign in lah k..Churp Churp



K lah korang..


Tu je

Papai.


.





21 comments:

tina said...

betul tu,wan. susah nak buat doodle ni. :)

CikGu Ma said...

cikgu tak pandai buat doodle tu...makan dodol jer pndai (",)

Wan_hazel said...

tina

kan kan..susah nak cari idea design

Wan_hazel said...

CikGu Ma

ahahha..wan dua2 pandai..makan doodl lagi lah pandai..ehhehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . choki sehat3 jep ngee .
wan sehat :)

choki pom ta pandai buat doodle .

hehehe .

tapi choki suke tengok doodle . comel jep :)

Si Pengembara said...

aigooo...susah..! puas cube.. len jadinye.. kui2...

Syahirah Suhaili said...

mena ow..molah doodle..mun lmk2 mesti kekeringan idea nak..p doodle2 ktk kiut2 jak :D

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

eehhehe..wan shat gak...wan pun suka tgk doodle..ehehe

Wan_hazel said...

Si Pengembara

ehehhe..susah kan.hehehe..tak petry je nanti leh lah tu

Wan_hazel said...

Syahirah Suhaili

makceh tak..sik lah kiut gilak..ehehe....ya lah alu xda idea tam nya

Nurul Atiqah said...

Wan, Tiqah sihat alhamdulillah :) puasa pun belum ada tinggal lagi. Hehe. Doodle Wan tu comel sangatt. Teringin nak blaja doodle, tapi nanti la kot. Hihii

atyn nayn said...

kipidap oke! hehe
cute2 doodle wan :)

c i k a n a said...

hari ini puasa ana penuh dgn ksbran dan kesdihan..huhu..xdpt d ungkap..sob..sob.. saba je la kan.. =(

Wansteddy Tales said...

rajin wan update diari harian. Hakak...? hari2 rancang dlm kepala nk tulis mcm2 last semua benda xjadi tulis hhaha... mmg... kdg2 hakak sndri rasa sayang nk share idea design dlm blog. tp kalau xshare lama2 tkt kita lupa kenangan design tu kan ;)

super d0uble F :) said...

bt0l3.mmg susah nak buat doodle nih.mmg pat0t pon byaran untuk satu2 doodle sebab mmg susah.

papep0n,teruskan dengan bakat wan tu ok.bukan semua orang ada bakat macam tuh :)

Wan_hazel said...

Nurul Atiqah


bagus lah sihat..ehhehe...Alhamdullillah puasa tak tggl lagi...Hope ibadah kita diterima Allah...

nanti blaja lah wat doodle..best taw

Wan_hazel said...

atyn nayn


tengs...kipidap2..ehehe

Wan_hazel said...

c i k a n a

nape ana???saba je k...

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

rajin tu tak lah sgt gak..cuma tgn nie nak menulis je..ehhee..hakak BZ tu lah tak leh nak update sgt..ehehe..


a ah kak.betul tu rasa syg lak nak share..tp kalau kita tak share...kita tak kan ingat kenangan tu nanti...

Wan_hazel said...

super d0uble F :)


tengs...hehehe..tu lah kan...pape pun terima kasih sgt2

teha said...

shomel nye doodle tuu :)