Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Ketujuh kebazar Ramadhan di desa Ilmu


Sunday, August 7, 2011

Ramadhan Ketujuh kebazar Ramadhan di desa Ilmu

.




Salam korang...


Camne puasa hari nie lak??Hope ade lah orang jawab untuk malam nie..Semalam sorang je yang jawab..Terima kasih taw..kalau tak Wan tak kan tanya lagi dah nie..Kadang kadang rasa terharu gak sebab bukan senang nak suruh orang baca dari awal sampai akher entri kita kan..Ade yang nak ambil doodle je..Bukan nak mengeluh , cuma nak sikit penghargaan je.erm..Sebenarnya tak kisah sangat..erm biarlah kan..ehhe.


http://ieraassyiera.blogspot.com/

Korang jenguk lah Blog Assyiera nie k..nak tanya lah kat Assyiera nie lagu ape ye dalam blog tu??Suka lah dengar..Tetiba lak hari nie Wan ter ON speaker laptop Wan masa nak Blogwalking..Biasanya tak ON pun Speaker..Kalau Wan Blogwalking Wan akan mute kan Speaker .. Ade jodoh nak dengar lagu tu kot ..best best...


Doodle dari
http://rayquazstory.blogspot.com/

Terima kasih taw..Nie lah first Doodle yang Wan terima dari Blogger..Terharu sebab ade yang nak Doodle kan Wan..Kalau ade yang nak Doodle untuk Wan lagi tu..Wan nak sangat bab Wan memang tak reti nak wat Doodle boy..ehehhe..Doodle nie korang jangan ambek k..Sebab nie hadiah dari orang untuk Wan..




Owh ye terlupa lak nak cerita pasal Bazar Ramadhan di Desa Ilmu..Hari nie Wan ke Bazar Ramadhan di Desa Ilmu..Ade sesapa tak yang berdekatan jumpa Wan..Wan ke sana dengan Mama and adek beradek Wan..Jam 5.++ PM macam tu..Masa tu hujan ..Tak lah lebat sangat boleh lah sekadar membasahkan keadaan.Wan nie tak minat sangat ke Bazar nie..Mungkin sebab tak banyak duit Poket kot..hehehe..Lagi pun pergi ke Bazar pun cuma tengok tengok je makanan nak beli pun tak termampu..hehehe..Paling lucu bila jumpa sorang budak nie..Budak masih belasan tahun kot..Girl..Jual ayam percik..hehehe..Lucu lah bila dia jerit jerit jual Ayam percik tu..Bila Wan tengok muka dia ..Dia terus malu..ehehhe..




Super dOuble F..Boleh lah teruskan menyimpan Doodle sempena Ramadhan nie kan..ehehe....Dan terima Kasih sebab sering jenguk Blog Wan...Owh ye..Bila dah habis Ramadhan nanti leh lak tunjukkn koleksi Doodle sempena Ramadhan nie kan....Korang semua cepat cepat lah jenguk blog Super dOuble F.


Doodle yang paling atas tu..Korang leh ambik k...peace..


Bagi sesapa yang berjual kat Bazar Ramadhan tu tak yah lah jerit kuat kuat k..kang masuk lak air liur korang dalam makanan tu..hehehe


K lah , tu je untuk hari nie..


Papai


.







32 comments:

Han Hanan said...

nak trade doodle ngan wan boleh?hehe tapi takut tak comel :)

Umie Artoqiemie said...

bagus posa mekorg ritok Wan =)
yerr da doodle. tahniah2

syAzAnA said...

bestnya korang boleh lukis doodle dgn comelnyaaa. hehe.

puasa syaz hari ni best, sbb dapat berbuka dgn kekawan kat rumah syaz. hehe. parents xde, so, buat rumah tuh macam rumah kami. haha

happy fasting wan!

ciK LyndaWawa igUana said...

wah...g desa ilmu kitak..xda nemu pun..huhuhu...=]

Wan_hazel said...

Han Hanan

ehehhe..boleh je han..Wan pun risau gak takut tak comel...

Wan_hazel said...

Umie Artoqiemie

ehehhe..makceh tak..posa mek pun ok juak..lamk na sik nampak tak ya eh..

Wan_hazel said...

syAzAnA

eheheh.waaaa...wat macma rumah sendiri..ahhaha..mesti best kan...selamt berpuasa gak

Wan_hazel said...

ciK LyndaWawa igUana

mek xtemu ktk..ktk g jam brapa tek??

Han Hanan said...

ahahaah.wan nak doodle macam mana?maybe tomorrow hanan boleh siapkan

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

fuyo wan dapat doodle

hemsem tu

hehehe

:)

Wan_hazel said...

Han Hanan

han wat je camne pun..asalkan wat dengan iklhas..ehehhe..nanti Wan watkan gak utk Han..hope Wan sempat lah wat kan..koz esok Wan ade kuliah...

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

ehehhe..tengs

Han Hanan said...

Insyallah,Hanan pun try.Btw cuba Wan tengok my 1st vlog :)

http://www.youtube.com/user/HanHanan2#p/a/u/0/XFEz4Tzeeio

Wan_hazel said...

ok han

Wan_hazel said...

tak leh tgk lah han

cik lina said...

wan..hahahaha..gelak skit~~
ksian no xdak bloger yg bt doodles kt wan..meh sini kite bt doodles khas untuk sifu wan hazel kite..

c i k a n a said...

selalu ker wan gi bazaar bln puasa? hehe.. thn ni puasa baru sekali ana jejak kaki kat bazaar..hehe..malas nk g sesak..silap2 pngsan tgh2 bazaar tuh..hehe..

c i k a n a said...

lepas ni dah leh tau bila wan update entry..hehe..sebelum ni ana xtau bila wan update sbb xde kuar snarai wan update kat dashboard tuh.. selalu nk jenguk blog wan just taip link wan or klik nama kalau wan bls jejak ana.. dah jadi wjb pulak dtg blog wan wlupn x tggl jejak or komen.. silent reader jer... bkn xdtg jenguk tau.. hehe..td bru ubah link kat dashboard tuh tringat masa wan suh ambik link yg kt sidebar tuh..hehehe..

super d0uble F :) said...

alhamdulillah.puasa hari nie ok2 jew :)

eh2,macam malu plak b0le masuk dlm entri wan.thanx yea :)

btw,d0ddle yg wan dpt tuh c0mel =)

deiqanne sketzbuk said...

nice blog.....so colourful...kmk suka blog kiaq....ihihi

FaRaH_eEiN92 said...

desa ilmu jem gara2 bazar rmdhan...

DaYiNi said...

puase hari ni ?? penatt .. lagik2 blaja math .. HAHA .. otak memang dahh TEPU dahh .. heee . tak pe laa . bulan ramadhan kan ? sab0rr je laa .. newayy .. ensemm lorr doodle uhh ! HAHA ..

RayQuaz said...

wahh . wan shuke doodle tuh ek ?
maseh2 .

xbrape best pegi bazaar . hehe
letih + mlas nk membeli. haha XD

Wan_hazel said...

cik lina

ahahha...tengs tengs wan hargai sgt..ehehhe..suka2

Wan_hazel said...

c i k a n a

baru sekali ana..tak slalu sgt..ahahha

Wan_hazel said...

super d0uble F :)

hahha..nape lak nak malu masuk dalam entri wan?>heheheh..

Wan_hazel said...

deiqanne sketzbuk

makceh...lak mek jenguk blog ktk k..ehehe

Wan_hazel said...

FaRaH_eEiN92

yep betul tu...jem pjg giler.hehehe

Wan_hazel said...

DaYiNi

ehehhe..tengs...math..best tu...math plg best...

Wan_hazel said...

RayQuaz

mesti lah suka//org bagi..ehehe..

Amiirah-Cassan said...

woootss , domo ? wan suka domo eh ? hehehe

RayQuaz said...

hehe . maseh sbb shuke doodle tuh :)