Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan keDuabelas_Template Aidilfitri


Friday, August 12, 2011

Ramadhan keDuabelas_Template Aidilfitri

.


Salam Korang..

Jumaat dah kan..kejap nye...Tinggal 18 hari lagi nak Raya kan..Wan lak dah tuka dah Template Blog..Nak meriahkan lagi Suasana Raya kita nie nanti..ehehhe...Wan tak banyak ubah cuma sikit sikit je lah...Boleh lah kan..Owh..Doodle kat atas tu korang leh ambek.



Dan tengs untuk Girang dan juri yang pilih Wan sebagai pemenang Utama untuk kontes aritu..Wan sangat sangat suka...ehehhe..Ape tak nye menang Phone Braver




Erm ..tapi Wan tak taw lak ape bende nye Phone Braver nie dan apa fungsi nya..ehehe..Korang taw tak??Harinie Wan ade maslah sikit..Berat jugak kalau nak pikul sorang diri..tapi biarlah Wan simpan sendiri..Semoga Allah permudahkan segala urusan Wan..Amin..


Orang tak kan rasa apa yang kita rasa..Kita yang hadapi..Kadang kadang, kalau diikutkan mahu saja diri ini lari kenyataan...Mungkin mengambil jalan pintas..Ya Allah kuatkan lah hamba Mu ini.Seandai nya bisa aku melakar dilanggit biru pasti akan kugubah perjalanan kehidupan..


Semoga Ramadhan mengajar kita erti kesabaran dan ketabahan..


.






14 comments:

cik lina said...

lompat2 sambil makan ketupat...
share ja la masalah tuh~~mana tau bleh tolong~~ehehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye wan .

choki pom tataw . hehe

sabar lah wan ye .

walao seberat mana pom hadapi lah dengan tabah ye .

kuatkan semangat

semoga Allah permudah kan segala urusan wan ye .

insyaAllah

:)

c i k a n a said...

alamak, baru nmpk entry wan ni..td kat dashboard xnaik pun.. jmpa entry ni kat fb wan.. adoi..dashboard kdg2 ok kdg x..huhu.. sory yer wan, igtkan wan xbuat entry tuk arini ana tgk xde.. =(

super d0uble F :) said...

tahniah menang contest wan ;)

kadang2 berkongsi masalah dpt meringankan.tapi ada setengah orang suka pendam sendiri.

papepon,sabar yea wan =)

Intan said...

Cantik template baru wan...terasa suasana rayanyer...

Wan_hazel said...

cik lina

ehehhe..lompat2...tak nak lah share...hope leh selesai dgn cepat..

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

tengs taw..Amin semoga Allah ringankn dan permudahkn urusan Wan

Wan_hazel said...

c i k a n a

ehhehe..ok ana..tu lah Wan tgk pun camtu gak utk update terkini kawan2..skang dh ok kot

Wan_hazel said...

super d0uble F :)

tengs taw...doakan Wan

Wan_hazel said...

Intan

ehhehe..tengs blom lagi pasang lagu raya..eehhe

smiley_ama said...

wan , tabah & kuatkan semangat .
'Allahuyusahhil umurik'
"moga Allah prmudahkn urusan kamu" :)

Wan_hazel said...

smiley_ama

tengs taw..amin

norazwa said...

wan..azwa ambik doodle ni yer

Wan_hazel said...

ok azwa...