Wadah Madrasah Pengalaman: Ramadhan Ke lapan...Amacam Puasa korang??


Monday, August 8, 2011

Ramadhan Ke lapan...Amacam Puasa korang??

.



Salam Korang..

Amacam puasa Korang??Puasa dah habis??ehhehe..Belum habis lagi lah..baru je Ramadhan ke Lapan nie..hari nie tersangat lah sibuk..facebook pun Wan tak sempat nak godek...Tengok je inbox semua tanya soalan..Nak jawab soalan korang pun Wan tak sempat lagi..Hope lepas nie leh lah jawab Soalan tu..Update entri dulu..Penting penting..Eceh..Macam lah ade orang nak baca entri Wan nie kan..Tak pe..Tak de orang baca pun Wan simpan untuk kenangan Wan masa tua tua nanti..


Hari nie Wan dah siap dah dengan Projek Relay Wan..So skang nak siap kan Report lak..Hope esok siap lah..Koz esok nak kene hantar dah..Khamis nanti nak wat PLC projek lak..Aiyo aiyo..Walaupun memeningkan tapi seronok lah..Paling tak best bila mengantok masa belajar..ahhaha..Bulan bulan puasa nie mengantuk je lebih..hahaha


K
orang lak camne Puasa setakat nie?ade ke yang tidur je kat rumah tu??Or tetiba lak demam??Hope korang semua sihat lah kan..Pape pun "Lebihkan senyuman,Rehatkan minda dan Banyakkan Ibadah"




Ok Ok..korang ambek lah Doodle tu..kalau korang nak lah...Owh ye..Jaga kesihatan k, Skang nie Cuaca tak menentu..Korang nak Taw tak?Wan hari nie dapat satu lagi Doodle..heheh..Dari Cik Lina..Doodle Wan Hazel versi perempuan..ehhee..jangan cemburu lak..Terima Kasih sangat sangat Cik Lina taw..Rasa dihargai lak Wan , bila ade orang nak Wat Doodle untuk Wan nie..


Korang nak Samsung Galaxy SII tak??Kalau nak leh tengok sini taw Samsung Galaxy SII..Or kasi kat Wan je..Wan nak sangat..ehehe..Tapi apa kan daya..Sekadar melihat kecanggihan je lah kan..Korang dah tengok??Samsung Galaxy SII



K lah korang,Tu je untuk hari nie...

Papai korang..

P/S : Mimpi mainan syaitan..Kalau mimpi dibulan Ramadhan macam mana lak erk??.








24 comments:

Syahirah Suhaili said...

jd orang ptama komen x tok ow..hehe..xda kaka sal bazar gk tek?
ritok xpegi bazar alu.. ujan lebat..
ek,bukan projek pdh nak anta senen?

Solihahazahar said...

beli DSLR laaa abg wan ;)

Hafizzi Aziz said...

PLC susah x wan?

apit dulu belajar pic ja..
tue pown pening ngan coding nak burn dlm pic tue..

Panggil aku Han said...

Alhamdulillah semua baik2 aje :D

ila said...

"Lebihkan senyuman,Rehatkan minda dan Banyakkan Ibadah" wah suke ayt nie.
puase ptame demam.tp skrg dah okey.
selamat berpuasa

Wan_hazel said...

Syahirah Suhaili

ahhaha...jd org pertama eh...dah anta tek..aritok.report jak perlu anta esok...xda g bazar gik eh...hujan lebat..malas juak nak g...

Wan_hazel said...

Solihahazahar

ahahha...Wan tak de duit..camne nie..hehehe...

Wan_hazel said...

Hafizzi Aziz

nak kata susah tak jugak..baru 4 minggu stud PLC...best nye sebab wat projek..teori memang ngantok lah..ehehe

Wan_hazel said...

Panggil aku Han


Alahamdullillah..baguslah macma tu

Wan_hazel said...

ila


tengs koz suka taw..ehehhe..Skang dah ok..leh lah puasa dengan hati yg tenang kan..ehehe

..ika itu aku.. said...

jap je dh msuk 2nd week ramadhan kn wan..bln pose ni ika kurgkn on9, tu yg lmbt je dtg sni..
cm ne pose stakat ni???

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

alahai . comel dudel tu ye

suke suke

:)

c i k a n a said...

puasa ok je wan..kshtn pun alhamdulillah stkt ni.. hope xdela skt msa puasa ni kan..hehe =D

cik lina said...

eh!!!doodles dodol kite ~~hehehe~~terharu ku rasa~~

super d0uble F :) said...

eh2,ada lah yg baca entri wan hari2 ;)

Wan_hazel said...

..ika itu aku..

a ah ika..tula...kejap je...masa cepat je kan..Posa Wan setakat nie ok je..Alhamdullillah..

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

hehehe..tengs taw..

Wan_hazel said...

c i k a n a

hehehe..betul tu..minta dijauh kan..payah kalau sakit bulan posa nie

Wan_hazel said...

cik lina


hahahaha..terima kasih gak taw.Wan pun terharu nie

Wan_hazel said...

super d0uble F :)


ahahha//terima kasih kalau ada yang baca entri wan hari2

Hanie_Dew said...

ala comel je tuan blog ni.n y, love ur blog yang banyak tutorial comel comel. i most about will come back often. ^___^

Wan_hazel said...

Hanie_Dew

ehehe..terima kasih...dtg slalu2 lah taw..ehehhe..

Hanie_Dew said...

sure!

Wan_hazel said...

tengs seklai lgi