Wadah Madrasah Pengalaman: TEMPAHAN FLASH DESIGN Dibuka_AKU DD


Saturday, August 13, 2011

TEMPAHAN FLASH DESIGN Dibuka_AKU DD



.

Klik Banner untuk menempah





ASSALAMUALAIKUM...SALAM SEJAHTERA...


Kalau korang berminat dan confident nak upah DD untuk mendesign header blog korang...jangan malu jangan segan...baca peraturan kat bawah ni...(^_^)

p/s: Jangan terlalu mengharap design DD akan menjadi sehebat design para otai seperti Cik Bulat, Alieff, atau Wan Hazel...DD budak baru belajar.



1) SYARAT-SYARAT TEMPAHAN

Pengguna Blogspot sahaja.
Design DD hanya sesuai untuk paparan Mozilla Firefox/Google Chrome.
Design disiapkan mengikut giliran.
DD tak reti design kartun/doodle (tempahan yang melibatkan kartun/doodle...sila hubungi para otai kat atas).
Sila email butiran berikut kat DD:-


JENIS HEADER: Static atau Flash...Transparent atau Tak Transparent (rujuk perbezaan kat sini).

JENIS DESIGN: Header Baru Sepenuhnya atau Modify Header Lama (cth: tambah awan bergerak, swirl berkembang, daun berguguran, bola sepak melantun, dll).

NAMA BLOG: _______________________

MOTTO: kalau korang ade motto la...bukan motosikal tau.

LOGIN BLOG: Email Blog dan Password (DD jamin selamat...DD nak guna untuk install header yang dah siap kat blog korang sebab melibatkan coding yang berselirat).

SAIZ: kalau tak tau...DD boleh tengok kat coding blog korang.

KONSEP: Girly/Grunge/Corporate/Flower/K-Pop/dll (jelaskan sejelas-jelasnya...buat karangan SPM pun takpe).

WARNA: Hijau/Hitam + Pink/dll (jelaskan kombinasi warna).

FONT: kalau korang nak font tertentu la...kalau tak...DD guna aje ape-ape font sesedap rasa DD.

GAMBAR: kalau korang nak header yang ade muka korang, muka pakwe, muka awek, muka family, muka artis pujaan, dll atau korang nak modify header lama (attach kat email).



2) HARGA DAN PEMBAYARAN
Bergantung kepada Design tersebut

3) TEMPAHAN DAN PERTANYAAN

Email atau YM: akudd87@yahoo.com




Oh, ya! Kalau nak DD design flash banner baru atau modify banner lama kasi tambah love kembang kuncup, dll...no problem. Syarat-syarat masih sama macam kat atas.

SEKIAN HARAP MAKLUM...TERIMA KASIH...(^_^)









8 comments:

c i k a n a said...

tolong promot yer wan..bgsla tlg mnolong kan =D

RayQuaz said...

wan x boleh ke buad free tuk saie ? hehe

CIK PARO! said...

wah mcm best je..

farahd101 said...

hi hi! lama betul tak jenguk blog nie.huhu..
wan2, macam mana nk buat sendiri header flash? fara teringin nak try :)

Wan_hazel said...

c i k a n a

ehehhe..tu lah...nak tlg menolong nie

Wan_hazel said...

RayQuaz

bukan wan nye nie taw..kawan wan..cek blog dia k..klik kat banner tu

Wan_hazel said...

CIK PARO!

ehhehe..memang best

Wan_hazel said...

farahd101

wan pun tak reti taw..yg nie pun kawan wan nye